Hvor skal du feste hele natten i London

Innholdsfortegnelse:

Hvor skal du feste hele natten i London
Hvor skal du feste hele natten i London

Video: Hvor skal du feste hele natten i London

Video: Hvor skal du feste hele natten i London
Video: Benny Jamz, Gilli, Kesi - Ibiza ft. B.O.C 2024, Kan
Anonim

London har en av de kuleste klubbscenene i verden. Den har hundrevis av nattklubber som spiller all slags musikk, så det var ikke lett å velge denne listen. Dette er de beste nattklubbstedene i stedet for spesifikke ikke klubbkvelder, ettersom de spesielle kveldene kommer og går, men de beste stedene gjenstår.

Ministry of Sound London

Lyddepartementet
Lyddepartementet

Ministry of Sound London tiltrekker seg 5000 mennesker hver helg og har tre dansegulv og tre barer. Det har fortsatt å være populært på grunn av de legendariske DJ-ene det tiltrekker seg, som Pete Tong og Paul Oakenfold. Det berømte lydsystemet kjøres kun med 45 % av full kapasitet. Hvis det ble spilt på 100 %, ville det vært den høyeste menneskeskapte lyden du kunne høre!

Fabric

Stoff London
Stoff London

Super club Fabric har Europas første bassladede "bodysonic" dansegulv der bassen kommer gjennom gulvet slik at klubbgjengere virkelig "føler" musikken. Fabric har 5 lydsystemer og 3 barer over to nivåer og et tot alt areal på 25 000 kvadratfot. Åh, og vær forberedt på unisex-toaletter.

Club Aquarium

Club Aquarium har fem rom inkludert et svømmebasseng og et boblebad (håndklær følger med) - og det er ingen annen klubb i Storbritannia som kan gjøre det kravet! Det er også to dansegulv og et chill-out rom, pluss en VIP-salong.

KOKO

KOKO er en nattklubb og et musikksted i Camden i enden av Camden High Street nær Morning Crescent. Den verneverdige bygningen er et ombygd teater. Dette lokalet med plass til 1500 personer åpnet i 2004 og har vært vertskap for overskrifter som Coldplay, Madonna, My Chemical Romance og Prince.

Himmelen

Heaven Club London
Heaven Club London

Heaven er Londons mest kjente homoklubb og tiltrekker homofile/hetero/mixede klubbgjengere til sine faste klubbkvelder hver uke. Det ligger i jernbanebuer under Charing Cross Station, nær Trafalgar Square. Heaven er veldig populær og har noen imponerende gjeste-DJer som spiller den beste og nyeste europeiske dansemusikken.

EGG

EGG har en kapasitet på 800, fordelt på 3 etasjer pluss en balkongterrasse og en sentral gårdshage. Hagen har bar, hagemøbler, kunstgress og svømmebasseng om sommeren. Hagen er den største åpne plassen i Londons klubbland, men er populær blant røykere. Sjekk ut Breakfast @ EGG for en klubb som starter kl. 05.00 på søndag morgen!

Corsica Studios

Dette er en uavhengig kunstorganisasjon med klubben i en av jernbanebuene bak kjøpesenteret Elephant and Castle. Den tiltrekker seg studenter og arty-typer som elsker eksperimentelle lyder pluss dubstep og garage.

Anbefalt: