Hvor skal du campe nær Geneva-On-The-Lake, Ohio

Innholdsfortegnelse:

Hvor skal du campe nær Geneva-On-The-Lake, Ohio
Hvor skal du campe nær Geneva-On-The-Lake, Ohio

Video: Hvor skal du campe nær Geneva-On-The-Lake, Ohio

Video: Hvor skal du campe nær Geneva-On-The-Lake, Ohio
Video: 20 MOMENTS YOU WOULDN'T BELIEVE IF NOT FILMED 2024, Kan
Anonim

Geneva-on-the-Lake, som ligger ved bredden av Lake Erie omtrent en times kjøretur øst for Cleveland, er et av områdets fremste sommerferiesteder. Samfunnet kombinerer moro i 1950-tallsstil med vakker utsikt over innsjøen, vingårder og antikvitetsbutikker.

Hvis du skal til Geneva-on-the-Lake denne sesongen, sjekk ut disse camping- og bobilplassene som et flott alternativ til dyre hoteller.

Geneva State Park

Geneva on the Lake, Ohio velkomstskilt
Geneva on the Lake, Ohio velkomstskilt

Geneva State Park, som ligger i vestenden av Geneva-on-the-Lake, tilbyr 89 elektriske campingplasser, fire fulle oppkoblingsplasser og syv ikke-elektriske plasser for telt- og bobilcampere. Fasilitetene i delstatsparken inkluderer et myntvaskeri, dusjer og spyletoaletter, og det er basketball- og volleyballbaner. Begrensede campingplasser for kjæledyr er tilgjengelig.

Reservasjoner oppfordres sterkt og tilgjengelig på nett eller ved å ringe parkens campingkontor. Campingplassen i delstatsparken er åpen hele året, med begrensede plasser åpne i vintermånedene.

Willow Lake Campground

Willow Lake campingplass
Willow Lake campingplass

Willow Lake Campground ligger bare to mil sør for Geneva-on-the-Lake, og er åpen fra midten av mai til midten av oktober og tilbyr 125 bobilplasser. Alle nettstedene har full tilkobling og campingplassen dekker 70 skogkledde hektar. Decampingplassen tilbyr også et begrenset antall primitive teltcampingplasser.

Fasilitetene inkluderer en badeinnsjø. Sjekk campingplassens offisielle nettside for dagspriser for bobilplasser og teltplasser. Ukentlige, månedlige og sesongbaserte priser er også tilgjengelige.

Indian Creek Campground

Svømmebasseng på Indian Creek RV & Camping Resort
Svømmebasseng på Indian Creek RV & Camping Resort

Indian Creek Campground er åpen året rundt og har plasser på 110 dekar to miles øst for Geneva-on-the-Lake på Lake Road. Campingplassen har tot alt 600 plasser, hvorav 350 har full oppkobling og 20 av dem er teltplasser. Nettsteder er tilgjengelige på daglig, ukentlig, månedlig, sesongbasert og årlig basis.

Fasilitetene inkluderer myntvaskerier, oppvarmede svømmebassenger, en sikkerhetsport, båt- og bobiloppbevaring, en minigolfbane, en snackbar, lekeplasser, toalett- og dusjfasiliteter og en isbar. Internett-tilgang er tilgjengelig i angitte områder. Indian Creek Campground er kjæledyrvennlig.

Kenisee Campground

Kenisee campingplass
Kenisee campingplass

Leirplassen ligger på 146 dekar med skog, omtrent 15 minutter fra Geneva-on-the-Lake. Kenisee er et godt utgangspunkt for å utforske nærliggende vingårder samt Lake Erie. Campingplassen tilbyr 300 plasser samt fire rekreasjonsinnsjøer, et klubbhus og to paviljonger.

Kenisee er åpen fra slutten av april til midten av oktober, og nettsteder er tilgjengelige på daglig, ukentlig, månedlig eller sesongbasert basis.

Anbefalt: