Edaville U.S.A. - MA Theme Park med Thomas Land
Edaville U.S.A. - MA Theme Park med Thomas Land

Video: Edaville U.S.A. - MA Theme Park med Thomas Land

Video: Edaville U.S.A. - MA Theme Park med Thomas Land
Video: Edaville Family Theme Park Walk-thru 2024, April
Anonim
Thomas the Tank Engine ved Edaville U. S. A
Thomas the Tank Engine ved Edaville U. S. A

Det er mange ting som gjør Edaville U. S. A. unik blant fornøyelsesparker. Den viktigste blant dem er at det var den første parken i Nord-Amerika som hadde et permanent Thomas Land. Det er også en av få parker som er spesifikt rettet mot små barn, rundt 12 år og under, og deres familier (noe som ikke er overraskende gitt dens vekt på barnefavoritten, Thomas the Tank Engine). Det er en av en håndfull parker i nordlige strøk som forblir åpen det meste av året. Og det er verdens eneste park som er bygget på en fungerende tranebærfarm.

Ikke kom til Edaville og forvent en opplevelse på nivå med Disneyland eller Universal Studios. I stedet for whiz-bang attraksjoner lastet med animerte karakterer, oppslukende medier og spesialeffekter, tilbyr parken for det meste mer grunnleggende "flate turer" som snurrer rundt. Mange er barneturer rettet mot yngre besøkende. De fleste av turene har plass til voksne, slik at foreldre kan sykle med barna sine.

Ikke kom og forvent en Six Flags-lignende samling av dalbaner og megaspennende turer heller. Det er noen få dalbaner, men de er ganske lavprofilerte og tilgjengelige for barn så små som 42 tommer. Et par av turene, for eksempel en Scrambler og en Tilt-A-Whirl, er litt mer spennende og er designet foreldre barn.

Her er hva du kan forvente: Ungdom, spesielt de som har en forkjærlighet for tog og Thomas (som et enormt populært merke, den glade tankmotoren og vennene hans har massevis av fans), vil elske parken. Foreldrene deres vil sette pris på dets rimelige priser og uopplagte, liten park-følelse. Alle vil glede seg over Edavilles rene eiendom, vennlige personale, behagelige stemning og massevis av sjarm.

Med tillegget av Thomas Land i 2015, utvidet parken omfanget og rekkevidden betydelig. Men det har tullet i mange år. Eiendommen har vært - og fortsetter å være - en tyttebærfarm. En smalsporet jernbane ble brukt til å frakte avlingen til et prosessanlegg. I 1945 satte gårdens eiere opp juleutstillinger og inviterte publikum til å kjøre toget. Gjennom tiårene har de lagt til flere turer og attraksjoner og utvidet driftssesongen.

Thomas Land og andre attraksjoner i parken

Inngang til Thomas Land ved Edaville U. S. A
Inngang til Thomas Land ved Edaville U. S. A

Signaturattraksjonen er en 20-minutters togtur som går rundt parken. Thomas the Tank Engine leder an, og turen inkluderer lyd ombord med Thomas & Friends-musikk og karakterer. Den går gjennom tyttebærmyrer.

The 11-acre Thomas Land inkluderer Troublesome Trucks Runaway Coaster, Winston's Skyline Express, en forhøyet monorail, Cranky's Crane Drop, et lite drop-tårn og noen få spinningturer med Thomas-tema. Besøkende kan også ta bilder med Thomas' venner, som Percy ved Tidmouth Sheds-rundhuset. I 2018, Kennywood, en fornøyelsepark nær Pittsburgh, åpnet landets andre Thomas Land.

Et land som ligner på et messeland tilbyr klassiske fornøyelsesparkturer som et pariserhjul, en karusell og en elefanttur i Dumbo-stil. Animerte dinosaurer hilser gjestene på Dinoland, som åpnet i 2014. En stor murbygning huser støtfangerbiler og andre fornøyelser, en spillehall og festlokaler. Det inkluderer også en utstilling om tranebær. (Bæret er en stor avling i det sørøstlige Massachusetts.)

Ting å vite om Edaville U. S. A

Thomas Land rir på Edaville U. S. A
Thomas Land rir på Edaville U. S. A

Hva skal man spise?

Aromaen fra Choo-Choo-grillen er berusende. Kylling grillet på åpne groper er omt alt. Det største spisestedet er KC's Cafe som tilbyr pizza, hamburgere og vanlig parkmat. Kjelemais, iskrem og andre godbiter er også tilgjengelig.

Feriearrangement

Siden det begynte som en juleattraksjon, bør det ikke komme som noen overraskelse at Edaville tilbyr en årlig lysfestival sammen med togturer med julenissen og Polar Express-tema.

Plassering og billetter og inngangsinformasjon

Carver, Massachusetts. Ved siden av Plymouth. Omtrent 75 minutter fra Boston og 20 minutter fra Cape Cod. Adressen er 5 Pine Street.

Betal-én-pris-billetter inkluderer alle turer. 2 og under er gratis. Rabatt for seniorer 60+. Sesongkort er tilgjengelig. Festpakker og gruppepriser er tilgjengelige. Parkering er gratis. Sjekk Edaville U. S. A. offisielle nettsted for aktuelle kampanjer.

Små barn har god trening

Edaville U. S. A. er forfamilier med små barn
Edaville U. S. A. er forfamilier med små barn

I motsetning til de fleste regionale parker, som har mange spennende attraksjoner og kan være overveldende for små barn, retter Edaville seg mot familier med små barn.

De plagsomme lastebilene burde ikke plage barn

Plagsom Trucks Runaway Coaster på Edaville
Plagsom Trucks Runaway Coaster på Edaville

Selv berg-og-dal-banene, som for eksempel Thomas-tema, er ikke for aggressive. De gir akkurat nok spenning til å glede mindre barn (og barn i alle aldre), men ikke for mye til å skremme dem.

Hvem sier at dinosaurene er utdødd?

Dinoasur ved Edaville U. S. A
Dinoasur ved Edaville U. S. A

Det er en rekke dinosaurer utstilt i Dinoland. De animerte skapningene inkluderer noen begrensede bevegelser og vokaliseringer.

Big Wheel

Pariserhjul i Edaville U. S. A
Pariserhjul i Edaville U. S. A

Blant vintage-rittene er et klassisk pariserhjul.

S'no problem

Edaville U. S. A. tog til jul
Edaville U. S. A. tog til jul

Edaville holder åpent for å feire høytiden. Toget går, selv under lett snø.

A Joyful Place

Edaville U. S. A. til jul
Edaville U. S. A. til jul

Som en del av sin årlige høytidsfeiring er parken fylt med festlige lysutstillinger.

Ridde gjennom snøen

Edaville U. S. A. om vinteren
Edaville U. S. A. om vinteren

De fleste av Edavilles utendørsturer er tilgjengelige under feiringen.

Anbefalt: