Redwood Creek Trail ved California Adventure: Essentials

Innholdsfortegnelse:

Redwood Creek Trail ved California Adventure: Essentials
Redwood Creek Trail ved California Adventure: Essentials

Video: Redwood Creek Trail ved California Adventure: Essentials

Video: Redwood Creek Trail ved California Adventure: Essentials
Video: California: 1 Day in Redwood National & State Parks | Drive-Thru Tree, Avenue of the Giants, & MORE! 2024, Kan
Anonim

Redwood Creek Challenge Trail på California Adventure er ikke en tur som sådan. I stedet er det et lekeområde med villmarkstema. Men det har aldri vært et ekte sted som dette, og det er det perfekte stedet å la barna ta av seg noe av overflødig energi.

I den kan du gjøre flere ting enn du kunne forestille deg å bli pakket inn på den lille plassen. Du kan klatre opp i brannutkikkstårnene, skli ned kabelrenner, skli gjennom hule redwoodskoger, skalere en robust sideveis bane langs en fjellvegg og navigere hengebroer. Det er til og med en mini-zipline og en "Spirit Cave" der besøkende kan finne ut hvilket åndedyr som representerer dem (bjørn, ulv, ørn, elg, laks og stinkdyr).

Redwood Creek er for tiden tematisert etter den fiktive Wilderness Explorers-speiderorganisasjonen i Disney-Pixar-filmen "Up."

Du kan finne noe å gjøre for alle unntatt de minste barna, men noen av aktivitetene har høydebegrensninger. Det er også et bra sted for en del av gruppen din å gå mens de andre rir Grizzly River Run ved siden av. Og det er et sted å få litt fred og ro når parken er full av folk.

Karakterer som Chip og Dale dukker noen ganger opp på Redwood Creek for karakterhilsener. I julen kan dette være stedet du finner julenissen som henger.

Hva du trenger å vite om Redwood Creek

Redwood Creek Challenge Trail
Redwood Creek Challenge Trail
  • Location: Grizzly Peak
  • Rating: ★★
  • Restrictions: Ingen å gå i stiene. Sequoia Smokejumpers Training Tower (zipline) har et høydekrav på minimum 42 tommer (106 cm) og maksimum 63 tommer (160 cm). Gjester må være under 13 år for å sykle. Cliff Hanger Traverse Rock Climb har et høydekrav på 42 tommer (106 cm).
  • Ridetid: Det er opp til deg, men gjennomsnittlig opphold er 20 til 30 minutter.
  • Anbef alt for: barn opp til tenårene.
  • Fun Factor: Dette er ikke en tur, men noen liker virkelig å leke en stund.
  • Andre faktorer: Ventetidene er sjelden lange, og det er ingenting som kan ryke eller gjøre deg kvalm. Hvis noen er redd for høyder, er dette et trygt sted å prøve å erobre det.
  • Tilgjengelighet: Rullestoler kommer inn gjennom den vanlige inngangen. Få en kopi av Challenge Trail-kartet fra et rollebesetningsmedlem for å finne de tilgjengelige rutene. Mer om å besøke Disneyland i rullestol eller ECV

Hvordan ha det mer moro

Rope Bridge ved Redwood Creek Challenge Trail
Rope Bridge ved Redwood Creek Challenge Trail

Plukk opp et kart på vei inn. Det viser seks oppgaver som oppdagere må gjøre for å få merkene sine. Når de er fullført, finn ranger for å få et Senior Wilderness Explorer-klistremerke.

Klatr opp Ranger Station for å få god utsikt over Grizzly Peak.

Noen foreldre foreslår at barnbør bruke lukkede sko (joggesko eller joggesko).

Bulder Bears ser ut som en familie av sovende bjørner som er blitt til stein. De gir en flott fotomulighet.

Next at California Adventure: Guardians of the Galaxy er den første delen av et område med Avengers-tema som åpner i 2020. Det erstatter det gamle A Bug's Land.

Du kan se alle California Adventure-rittene med et blikk på California Adventure-rittet.

Mens du tenker på turer, bør du også laste ned de anbef alte Disneyland-appene (de er alle gratis!) og få noen velprøvde tips for å minimere ventetiden i Disneyland.

Morsomme fakta

Redwood Creek Challenge Trail
Redwood Creek Challenge Trail

The Redwood Creek Challenge Trail er en California Adventure-original, der siden åpningsdagen i 2011. Den hadde opprinnelig et tema etter den klassiske Disney-filmen "Brother Bear". Temaet endret seg til Disney/Pixar-filmen "Up" i 2011. "Villmarken må utforskes! En oppdagelsesreisende er en venn for alle, enten det er planter eller fisk eller bittesmå føflekker," sier Russell i "Up."

Tusenårstreet er ekte, et tverrsnitt av et tre som f alt i en storm i 1937.

Se etter hulemalerier av karakterene Rutt & Tuke, elgbrødrene fra filmen "Brother Bear".

Komikeren Patton Osw alt gjorde en standup-rutine om Spirit Cave, og lurte på skunken som et valg for et åndedyr.

Anbefalt: