Beste omvisninger til hjemsøkte steder i Sørøst-USA
Beste omvisninger til hjemsøkte steder i Sørøst-USA

Video: Beste omvisninger til hjemsøkte steder i Sørøst-USA

Video: Beste omvisninger til hjemsøkte steder i Sørøst-USA
Video: Dette er Norgens mest HJEMSØKTE steder! 2024, Kan
Anonim

Noen sier at sørlandsk gjestfrihet ikke alltid er som det ser ut til, spesielt etter at solen går ned og spøkelsene, skyggemenneskene og andre ånder i Sørøst blir urolige med natten. For mye moro under besøket ditt, kan du bestemme selv med en av disse populære spøkelsesturene til noen av de mest hjemsøkte stedene i Sørøst.

Savannah, Georgia

Statuar på Bonaventure kirkegård
Statuar på Bonaventure kirkegård

Savannah, ofte beskrevet som sjarmerende, fengslende, grasiøs og til og med trykkende, har også en mystisk mørk side og har blitt anerkjent av mange som USAs mest hjemsøkte by. Å utforske spøkelsene og den skumle fortiden til hjemsøkte Savannah er en favoritt turistaktivitet, og det er mange unike turer å velge mellom, inkludert midnattsvandring, en autentisk likbilomvisning og mer.

Charleston, South Carolina

Historic Carriage Ride, Charleston, South Carolina
Historic Carriage Ride, Charleston, South Carolina

Lurer under sjarmen til en av USAs mest gjestfrie byer lever redselen til en tumultarisk historie, forbannet av herlige pirater, blodige kriger, rasende sykdommer og en rekke ekstreme naturkatastrofer og menneskeskapte katastrofer. Å utforske spøkelsene i hjemsøkte Charleston er en populær turistaktivitet, og det er mange unike turer å velge mellom.

Williamsburg, Virginia

Colonial Williamsburg, Virginia
Colonial Williamsburg, Virginia

Spøkelser, hekser og mange mystiske legender gir skummelt tema for disse populære Williamsburg-kveldsprogrammene:

  • Colonial Williamsburg's Evening ProgramsColonial Williamsburg's Legends, Myths, Mysteries and Ghosts-timevandring utforsker noen av det historiske områdets mysterier langs skyggefulle gater og i rom med levende lys. Foretrekker du hekser, tilbyr kveldsprogrammet Cry Witch deltakelse i en gjenskaping av en trolldomsprosess. En times forestilling passer ikke for små barn. Reservasjoner kreves for begge programmene.
  • Williamsburg Private Tours: Ghost Lantern ToursPrivate lanterneturer tilbyr en kveld med skummel moro i Williamsburgs mørke gater.
  • The Former West Virginia Penitentiary i Moundsville, West Virginia

    West Virginia Penitentiary
    West Virginia Penitentiary

    Rapportert forhøyet paranormal aktivitet ved dette beryktede tidligere fengselshuset, et av de blodigste fengslene i amerikansk historie, tiltrekker seg tusenvis av besøkende hvert år for regelmessige natteturer og spøkelsesjakter. Etter omvisninger kan deltakerne bli i bygningen for å utforske i mørket til kl. 06.00. Les mer om anlegget, omvisninger og spesielle arrangementer.

    Beaufort, North Carolina

    Beaufort historiske sted
    Beaufort historiske sted

    En av North Carolina Crystal Coasts mest populære attraksjoner, denne avslappende nattvandringsturen utforsker flere legender i den historiske kystbyenBeaufort, der Blackbeard en gang bodde, har spøkelsesskip seilt og mange mystiske hendelser har skjedd. Underholdende piratguider gjør denne en times tur til en favoritt for familier og grupper. Reservasjoner kreves.

    Haunted Memphis Tour and Haunted Pub Crawl

    En mann ser på gjenstander i det historiske Annesdale Mansion i Memphis, TN
    En mann ser på gjenstander i det historiske Annesdale Mansion i Memphis, TN

    Utforsk de mest hjemsøkte stedene i Memphis ved lanternelys som en profesjonell historieforteller og guide forteller spennende historier på den 90-minutters Haunted Memphis-turen. Et alternativ for besøkende fra 21 år og over er en livlig Haunted Pub Crawl med historier om legendariske Beale Street-tilholdssteder.

    Nashville, Tennessee

    Et Nashville Ghost Tour-stopp ved Ryman Auditorium
    Et Nashville Ghost Tour-stopp ved Ryman Auditorium

    Music Citys gater er fylt med mer enn countrymelodier. Utforsk den skumle arven til sentrum av Nashville på en 90-minutters spasertur, ledet av profesjonelle lanternebærende guider og underholdende historiefortellere. Det er også hjemsøkte hus. Reservasjoner anbefales.

    Alexandria, Virginia

    Historisk kirkegård i Alexandria, VA
    Historisk kirkegård i Alexandria, VA

    Alexandria er gjennomsyret av historie og er et flott sted å kombinere spøkelsesaktig folklore med historie på en av disse populære turene:

  • Alexandria's Original Ghost and Graveyard TourFølg en guide med 1700-talls kostymer ved lyktlys på denne underholdende omvisningen av Alexandria Colonial Tours. Hør spøkelseshistorier, legender og folklore før du blir forlatt på en kirkegård på slutten av turen. Datoer og klokkeslett varierer fra midten av mars til og medThanksgiving helg. Reservasjoner foreslått.

  • Alexandrias fotspor til fortiden: historie / spøkelsesvandring og snakkUtforsk ekte historie som vil hjemsøke deg på denne letthjertede timelange vandreturen til Alexandrias spøkelsessteder, som tilbys fra mars til november.
  • The Ghosts of Fredericksburg Tours

    Historiske Virgina plantasjebygninger innhyllet i tåke
    Historiske Virgina plantasjebygninger innhyllet i tåke

    Følg en guide med 1700-tallskostyme ved lanternelys på denne underholdende en times omvisning i Fredericksburg, Virginia. Hør holdt på fredager og lørdager i september, oktober og november, disse 80-minutters vandreturene ved levende lys og ledet av kostymerte guider kombinerer historie med spøkelsesaktige historier om Fredericksburgs mystiske og blodige fortid. Reservasjoner anbefales på det sterkeste.

    Haunted Parkersburg Ghost Tours

    Vinterutsikt over Parkersburg, West Virginia
    Vinterutsikt over Parkersburg, West Virginia

    Hør historier om Virginia Mothman og mye mer under denne vandreturen, som varer i omtrent to timer og dekker mindre enn to miles langs de sjarmerende, men mystiske gatene i det hjemsøkte sentrum av Parkersburg, West Virginia. Ingen reservasjoner kreves for planlagte turer.

    Anbefalt: