Riparian After Dark Holiday Lights i Gilbert, Arizona

Innholdsfortegnelse:

Riparian After Dark Holiday Lights i Gilbert, Arizona
Riparian After Dark Holiday Lights i Gilbert, Arizona

Video: Riparian After Dark Holiday Lights i Gilbert, Arizona

Video: Riparian After Dark Holiday Lights i Gilbert, Arizona
Video: You're Invited to the Riparian After Dark! 2024, Kan
Anonim
Riparian After Dark
Riparian After Dark

Byen Gilbert i East Valley of the Greater Phoenix-området feirer høytiden med luminarias, ferieunderholdning og fokus på å hjelpe andre årlig i begynnelsen av desember. Arrangementet er gratis for publikum.

Riparian Preserve

The Riparian Preserve ved Water Ranch i Gilbert er en unik park med en innsjø og dammer fylt med gjenvunnet vann. På 1980-tallet forpliktet byen Gilbert seg til å gjenbruke avløpsvannet sitt og skapte et innovativt habitat som har utdannings- og rekreasjonsbruk.

70 dekar brukes til vannfyllingsbassenger som fylles på roterende basis med renset avløpsvann. Deretter siver vannet tilbake ned i akviferen. En innsjø er fylt med gjenvunnet vann og brukes som en urban fiskeinnsjø med Arizona Game and Fish Department som har tilsyn med den.

Riparian After Dark Event

Hver desember ønsker Riparian Preserve folk velkommen til kvelder med en spasertur langs stien med levende lys ved Water Ranch Lake. Under Riparian After Dark underholder hundrevis av armaturer og fargerike lysskjermer, i tillegg til skolekorps, julesangere og annen levende ferieunderholdning besøkende. Lette forfriskninger kan kjøpes. Løypene er ADA tilgjengelige. Du kan ta med hund på enbånd for å gå med deg.

Hver kveld av arrangementet er dedikert til et lok alt non-profit byrå, og det søkes om donasjoner for å hjelpe de som trenger det.

Parkering

Du kan parkere ved Southeast Regional Library med innganger på både Greenfield Road og Guadalupe Road.

Å komme til Gilberts ferienatter med lys

Arrangementet finner sted ved Riparian Preserve ved Water Ranch.

Adresse: 2757 E. Guadalupe Road, GilbertVeibeskrivelse: Ta US 60 til Greenfield Road-avkjørselen. Sørover på Greenfield og kjør sørover til Guadalupe. Inngangen til parkeringsplassen er øst for Greenfield på Guadalupe.

Dates

Datoene er satt i begynnelsen av desember og arrangementet er åpent fra 17.30. til 21.00 Se Gilbert-nettstedet for gjeldende dato.

Steder å spise i nærheten av Preserve

Hvis du vil ha noe å spise før eller etter du har besøkt reservatet, er dette ikke langt:

  • Wild Ginger Asian BistroAdresse: 861 N Higley Road 111
  • Casanova Brothers PizzaAdresse: 959 N Val Vista Drive

  • Zappone's Italian BistroAdresse: 1652 N Higley Road 103
  • Rancho de Tia RosaAdresse: 891 North Higley Road
  • Sushi AvenueAdresse: 866 N Higley Road 101
  • Everybody Loves FondueAdresse: 3244 E Guadalupe Road 107
  • Feriefeiringer i Phoenix-området

    Finn andre arrangementer som trebelysning, ferielys, festivaler, høytidsmusikk og underholdning med Christmas Holidays Guide for Greater Phoenix. Store julelysbegivenheterinkluderer lysutstillinger i Phoenix Zoo, den fantastiske julen på The Princess i Scottsdale og den månedlange Glendale Glitters.

    Det er så mye å se og gjøre i Phoenix i løpet av desember. Måneden gir en flott ferie til et varmt klima. I tillegg til ferielys, kan du glede deg over kunstfestivaler, utendørskonserter og profesjonelle sportsbegivenheter over hele Solens dal.

    Anbefalt: