Hvordan bringe avgiftsfrie væsker inn i USA i en håndbagasje

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bringe avgiftsfrie væsker inn i USA i en håndbagasje
Hvordan bringe avgiftsfrie væsker inn i USA i en håndbagasje

Video: Hvordan bringe avgiftsfrie væsker inn i USA i en håndbagasje

Video: Hvordan bringe avgiftsfrie væsker inn i USA i en håndbagasje
Video: Я работаю в Страшном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, April
Anonim
Charles de Gaulle flyplass, avganger, atsfri butikk
Charles de Gaulle flyplass, avganger, atsfri butikk

Internasjonale flyplasser har vanligvis avgiftsfrie butikker som selger brennevin, parfymer og andre luksusvarer til utreisende reisende. Disse varene kalles "tollfrie" fordi reisende ikke trenger å betale toll, eller avgifter, på kjøpene sine fordi de reisende tar disse varene ut av landet.

TSA-regler og flytende avgiftsfrie kjøp

Transportation Security Administration (TSA) håndhever strengt sine forskrifter knyttet til transport av væsker, geler og aerosoler i håndbagasje. Enhver gjenstand som inneholder mer enn 3,4 unser (100 ml) væske, aerosol eller gel må transporteres i innsjekket bagasje når du ankommer USA.

Dette betyr at du kan kjøpe avgiftsfrie flytende gjenstander, for eksempel parfyme eller brennevin, i en taxfree-butikk utenfor USA og legge dem i håndbagasjen kun for den internasjonale delen av reisen. Hvis du bytter fly i USA, må du legge eventuelle tollfrie varer i væske eller gel i beholdere som er større enn 100 milliliter (3,4 unser) i den innsjekkede bagasjen etter at du har fortollet ved innreisestedet.

Men hvis du kjøper varene i en taxfree-butikk utenfor USA, er de i gjennomsiktige beholdere ogbutikken har pakket flaskene i en offisiell manipulasjonssikker, sikker pose, du kan ha dem i håndbagasjen hele veien til din amerikanske destinasjon selv om de er større enn 3,4 unser (100 ml). Du må ha med deg kvitteringen for dette kjøpet på alle etapper av flyreisen, og de avgiftsfrie varene må ha blitt kjøpt innen de siste 48 timene. TSA endret denne regelen for å tillate bruk av sikre, manipulasjonssikre poser i august 2014.

Hvor bør du kjøpe avgiftsfri brennevin og parfyme?

Du vil ikke kunne ta med avgiftsfri brennevin eller parfyme i beholdere som er større enn 3,4 unser / 100 milliliter gjennom et TSA-sikkerhetskontrollpunkt i USA, og lignende forhold gjelder i mange andre land, inkludert Canada, Australia og Storbritannia. Gå i stedet gjennom sikkerhetskontrollen, og kjøp så avgiftsfrie varer når du er i det sikre området på flyplassen. Pass på at varene er pakket i sikkerhetsposer før du forlater taxfree-butikken.

For eksempel kan en reisende som flyr fra Cancún, Mexico, til B altimore, Maryland via Atlantas Hartsfield-Jackson internasjonale lufthavn kjøpe tollfrie varer i shoppingområdet til Cancún internasjonale lufthavn og ta disse varene med til Atlanta i håndbagasje bag. Når passasjeren har fortollet i Atlanta, må væske-, gel- eller aerosolgjenstander i beholdere som er større enn 3,4 gram kjøpt i en taxfree-butikk legges i en innsjekket bag før passasjeren går ombord på flyet til B altimore, med mindre posen som inneholder avgiften gratis varer er sikre og tukle-tydelig. Hvis posen ikke oppfyller disse kravene, vil TSA-tjenestemenn konfiskere flaskene.

Hvordan pakke flytende gjenstander og plassere dem i innsjekket bagasje

Å plassere flasker med avgiftsfri brennevin eller parfyme i innsjekket bagasje kan være risikabelt, av åpenbare grunner. Men å planlegge og pakke noen nyttige ting mens du forbereder deg til reisen kan hjelpe deg med å minimere risikoen for å ha en flaskepause i den innsjekkede bagasjen.

Ta med innpakningsmateriale, for eksempel pakketape og dagligvareposer i plast, for å sikre knusbare flasker. For maksimal sikkerhet, pakk et gammelt håndkle; du kan bruke den til å pakke inn vin-, parfyme- eller brennevinsflasker. Når du har pakket inn flaskene, setter du dem i midten av kofferten, slik at et direkte slag mot utsiden av vesken ikke vil knekke dem. For å være enda tryggere, plasser glassflasker i minst to plastposer, pakk inn bunten i et håndkle, legg bunten i enda en plastpose og pakk den plastdekkede bunten i midten av den største kofferten din. Pakk vaskbare gjenstander rundt pakken, i tilfelle flasken går i stykker.

Alternativt kan du kjøpe beskyttende emballasje, for eksempel WineSkin- eller BottleWise-posen, før turen. Bruk et av disse kommersielle produktene, tilgjengelig i mange amerikanske brennevinsbutikker og på nettet, for å forsegle brennevinsflaskene dine i polstret plastemballasje. Igjen, å plassere de innpakket flaskene i midten av kofferten din vil bidra til å beskytte dem mot brudd.

Pakk inn svært dyre flytende gjenstander i et tykt lag med håndkle eller bobleplast, plasser flasken i en boks (eller, enda bedre,i en boks i en boks). Teip boksen lukket, legg den i en plastpose og plasser bunten midt i den største kofferten din. (Tips: Det er kjent at dyre gjenstander forsvinner fra innsjekkede bagger. Det er bedre å prøve å ta dem med på flyet, forutsatt at du kan få den riktige sikre, manipulasjonssikre posen fra avgiftsfri butikk.)

Anbefalt: