De beste innendørs vannparkene i delstaten New York
De beste innendørs vannparkene i delstaten New York

Video: De beste innendørs vannparkene i delstaten New York

Video: De beste innendørs vannparkene i delstaten New York
Video: Далее, лучшее в северной части штата Нью-Йорк. 2024, Kan
Anonim
Cascades innendørs badeland
Cascades innendørs badeland

Som i de fleste andre deler av landet, har New York hoppet på innendørs badeland. Konseptet gir mye mening, spesielt på et sted der været kan bli kaldt og ekkelt om vinteren. (Hvis du har overlevd en vinter i eller i nærheten av Ithaca eller Buffalo, kan du forholde deg til det.) I stedet for å dra til et tropisk klima, kan ferierende velge en betydelig rimeligere tropisk tur til et nærliggende innendørs badeland, som f.eks. som følgende, som er ordnet alfabetisk.

Big Splash Indoor Waterpark: Highland

Big Splash innendørs badeland New York
Big Splash innendørs badeland New York

Big Splash ligger på Rocking Horse Ranch Resort, og er et lite innendørs badeland som tilbyr vannsklier, en interaktiv vannlekestasjon med tippebøtte og en vannvandringsutfordring. Det familievennlige feriestedet tilbyr også bowling, en bueskytingbane, klatrevegger, en vintermoropark med snøtubing, en dyrelivsutstilling og andre aktiviteter.

Cascades Indoor Waterpark: Cortland

Cascades badeland Hope Lake Lodge ved Greek Peak
Cascades badeland Hope Lake Lodge ved Greek Peak

Med sin alpint og langrenn, omfavner Greek Peak vinteren. Men innendørs badeland tilbyr en fin måte å slå kulden på, enten som et supplement til en skitur eller som endestinasjon i seg selv. Badelandet bidrar også til å gjøre fjellanlegget til et sted å besøke året rundt.

attraksjonene i den mellomstore parken inkluderer et bølgebasseng, vannsklier og et interaktivt lekesenter med en tippebøtte. For små barn har Cascades Little Bear Falls.

Gjester på Greek Peak’s Hope Lake Lodge er garantert adgang til parken. Dagsbilletter tilbys til allmennheten basert på tilgjengelighet. Avanserte billetter kan reserveres online.

Kartrite Hotel & Indoor Waterpark: Monticello

Kartrite badeland New York
Kartrite badeland New York

Et nytt badeland-resort skal åpne i 2019. En del av Resorts Worlds Casino, vil bringe familiemoro til Catskills. Prosjektet på 200 millioner dollar vil inkludere et stort badeland med et gjennomskinnelig tak som slipper inn sollys. Funksjoner i parken vil inkludere en FlowRider-bølgeskapende attraksjon for surfing. Feriestedet vil også tilby over 300 luksussuiter, laser tag, en innendørs taubane, en klatrevegg, en omfattende arkade, flere restauranter og et spa.

Palm Island innendørs vannpark: Batavia

Palm Island innendørs badeland New York
Palm Island innendørs badeland New York

attraksjonene i det lille badelandet, som er knyttet til et Quality Inn, inkluderer små og store vannsklier, en interaktiv vannlekestruktur, vannbasketball, et boblebad og et spillrom.

Six Flags Great Escape Lodge: Queensbury

Six Flags Great Escape Lodge
Six Flags Great Escape Lodge

Ligger rett over gaten fra The Great Escape, det vakre innendørs badelandet oghotellet kan gjøre et endagsbesøk i fornøyelsesparken til en minitur. Eller det kan være en unnskyldning utenom sesongen for å ta på deg badedrakten og takle noen vannsklier.

Andre attraksjoner i det mellomstore innendørs badelandet inkluderer et utvalg sklier, en lazy river, en interaktiv vannlekestruktur med en tippebøtte, en familieflåtetur og Boogie Bear Surf, en FlowRider-bølgesimulator for kroppssurfing. Adgang til parken er inkludert i hotellprisene. Dagskort er tilgjengelig.

Nærliggende innendørs vannparker

Great Wolf Lodge vann og dalbane
Great Wolf Lodge vann og dalbane

Hvis du ønsker å reise utenfor New Yorks grenser, finnes det innendørs badeland i nabostatene. Her er noen av de større parkene du bør vurdere.

Great Wolf Lodge Niagara Falls: På Canada-siden av fossen i Ontario har det store innendørs badelandet mange attraksjoner.

Great Wolf Lodge Pocono Mountains: Ligger i Scotrun, Pennsylvania, er det store innendørs badeland-feriestedet en del av Great Wolf Lodge-kjeden og er en av en rekke parker i Poconos-regionen.

Camelback Lodge and Indoor Waterpark: Camelback er et annet feriested i Pocono Mountains i Tannersville, Pennsylvania. Andre funksjoner inkluderer et stort utendørs badeland og et skifjell.

Kalahari Resort Pocono Mountains- Kalahari er en del av en annen kjede av innendørs badeland, og har en enorm park og en rekke andre aktiviteter.

Anbefalt: