Skal du til stranden? Last ned disse 6 praktiske appene først

Innholdsfortegnelse:

Skal du til stranden? Last ned disse 6 praktiske appene først
Skal du til stranden? Last ned disse 6 praktiske appene først

Video: Skal du til stranden? Last ned disse 6 praktiske appene først

Video: Skal du til stranden? Last ned disse 6 praktiske appene først
Video: Denne Video Kan Gætte Hvor Du Er! 2024, Kan
Anonim
Kvinne som bruker mobiltelefon på stranden
Kvinne som bruker mobiltelefon på stranden

Planlegger du en strandferie i sommer? Selvfølgelig er du det! Ikke glem å pakke smarttelefonen sammen med håndkleet og solkremen – disse seks nyttige appene vil oppdatere deg om vær- og surfeforhold, sørge for at du ikke blir brent, holde deg trygg og til og med lære deg hvordan du surfer!

1Vær

Først må du vite hva været gjør. Det er ingen vits å planlegge en stranddag hvis det skal begynne å regne ti minutter etter at du ankommer. Det finnes flere gode generelle vær-apper der ute, men jeg bruker for øyeblikket 1Weather, som har time- og langdistansevarsler, regnradar og mer. Jeg liker at den automatisk kan tilpasse seg din nåværende posisjon, uten å måtte endre noen innstillinger – praktisk når du ankommer et nytt sted.

Sunwise UV Index

Hva er den første regelen for en strandferie? Ikke bli solbrent! Før du drar ut til stranden, sjekk UV-indeksen med EPAs gratis Sunwise-app for å få en ide om hvor lenge du kan være ute.

Det er ikke veldig attraktivt, men det gir time-for-time informasjon for din nåværende plassering, inkludert en forklaring på hva tallene betyr og hvordan du bør beskytte deg mot solen.

iTanSmart

Selvfølgelig er det det alt veldig godt å vite at du ikke bør tilbringe for lang tid i solen, men det er ikke alltid lett å holde seg til planen når du først ligger på stranden med en drink og en god bok. iTanSmart slipper å gjette ting ved å ta hensyn til din nåværende plassering, hudtype og typen solbeskyttelse du bruker.

Trykk på en knapp for å starte tidtakeren (eller sett den på pause når du går inn), og du vil bli advart når du oppnår maksimal eksponering for dagen, samt 15 minutter på forhånd.

Coasting

Hvis du skal til stranden for å surfe, gir Coasting all informasjonen du trenger, raskt og enkelt. Appen gir surferapporter for favorittstedene dine, og viser med et øyeblikk vind, dønninger og bølgestørrelser du kan forvente deg gjennom dagen. Den har også en fin funksjon der du kan angi dine ideelle forhold for hvert sted, og appen vil score de gjeldende forholdene mot dem.

For flere detaljer inkluderer Surfline live-webkameraer der det er tilgjengelig. Hvis du er mer opptatt av å holde deg på brettet enn akkurat det været gjør, er iSurfer Surf Coach en surfeskole i lommen, med videoer og opplæringsprogrammer for nybegynnere og oppover.

Beach Safety

Selv rolige strender kan være farlige, spesielt de som ikke patruljeres av badevakter. Beach Safety forklarer tydelig rifter og strømmer, hvorfor de er farlige og hvordan du kan oppdage dem i vannet, sammen med måter å unnslippe fra dem hvis du blir tatt.

Det finnes også tips for behandling av manetstikk og til og med måter å unngå haiangrep på. Det er en enkel og gratis måte å holde seg trygg på strandeni sommer.

Waterkeeper Swim Guide

Vil du bare vite hvor de beste badestrendene i nærheten er? Når du er på ferie et nytt sted, vet du ikke alltid de ideelle stedene – det er der Waterkeeper Swim Guide kommer inn. Den bruker din nåværende posisjon til å vise alternativer i nærheten og gi kjøreinstruksjoner, og gir deg også beskjed om stranden er stengt for øyeblikket.

Appen dekker strender (og innsjøer) i hele USA og Canada, med tusenvis av bilder og detaljerte beskrivelser for å hjelpe deg med å bestemme hvor du vil dra i dag. Den inneholder også informasjon om badevakt, garderober og andre fasiliteter, og viser både nåværende og historiske forurensningsnivåer.

Anbefalt: