De beste gratis værappene for reisende

Innholdsfortegnelse:

De beste gratis værappene for reisende
De beste gratis værappene for reisende

Video: De beste gratis værappene for reisende

Video: De beste gratis værappene for reisende
Video: 5 ЛУЧШИХ приложений для заработка денег, которые платя... 2024, April
Anonim
Utsikt over regnfull asf alt fra vinduet
Utsikt over regnfull asf alt fra vinduet

Det er mange ting som kan ødelegge en ferie, og uventet vær er helt øverst på listen. Snøstormer kan sette transportplaner i uorden. Overdreven varme gjør det vanskelig å utforske nye byer, mens plutselige kuldesituasjoner gjør vandring like elendig. Kraftig regn kan gjøre deg og bagasjen din gjennomvåt i timevis.

Selv om det er lite du kan gjøre for å forhindre dårlig vær når du reiser, kan du legge bedre planer når du vet at det kommer.

Her er fem av de beste gratis værappene for å gjøre din neste tur litt morsommere, pluss noen forslag til spesifikke destinasjoner. De er alle tilgjengelige for både Android- og Apple-enheter.

Værfeil

Weatherbug
Weatherbug

Vil du ha en vær-app med alle funksjonene? Last ned Weather Bug. Selv om noen kanskje synes mengden informasjon er overveldende, gjør appen en god jobb med å fokusere på bitene du faktisk trenger.

Alt fra pollentelling til barometertrykk, livekameraer til lyndeteksjon, er tilgjengelig med et trykk eller to. Det er også mer typisk billettpris, inkludert gjeldende forhold, med både time- og utvidede værmeldinger.

Alvorlig værvarsling for din nåværende posisjon gir deg en advarsel om hva som ligger i vente,og Android-startskjermwidgetene er både attraktive og nyttige. Du kan spore flere steder samtidig, noe som er nyttig hvis du trenger å vite hva som skjer hjemme eller på neste destinasjon.

Tilgjengelig på: Android, iOS

Værkanal

Værkanal
Værkanal

For et enklere grensesnitt, sjekk ut Weather Channel-appen.

Den dekker det grunnleggende raskt og godt, med en "Nå"-skjerm som inkluderer temperatur og beskrivelse, og utvides for å gi mer informasjon med et enkelt trykk.

Korte videoprognoser og spådommer som «Forvent regn starter klokken 14:30» skiller appen fra resten, med time- og langtidsprognoser også tilgjengelig.

Appen sporer hardt vær som stormer og orkaner, og gir detaljer for både nåværende og lagrede steder. Hvis du er ute etter en enkel app, støttet av en av "heavy hitters" i værvarsling, er dette den for deg.

Tilgjengelig på: Android, iOS

AccuWeather

AccuWeather
AccuWeather

AccuWeather-nettsteder et sted mellom de to appene som er oppført ovenfor, gir massevis av informasjon, i et klart, enkelt format som ikke overbelaster brukeren.

Timevarselet er attraktivt, presentert i både graf- og tekstformat, mens de daglige spådommene drar nytte av en statuslinje som varsler om sannsynligheten for hardt vær de neste dagene. Tillegget av "RealFeel"-informasjon (hvordan været faktisk føles ute) er en fin detalj, spesielt når du reiseri spesielt fuktige eller kalde destinasjoner.

Videoer av globale værmeldinger og nyheter gir en kort distraksjon hvis du er utenfor rekkevidde for en TV, selv om de føles mer som en ettertanke enn en viktig del av appen. Du vil definitivt unngå dem hvis du bruker en begrenset eller dyr dataroamingpakke, eller i det minste vente til du er koblet til et Wi-Fi-nettverk.

Tilgjengelig på: Android, iOS

1Vær

1 Været
1 Været

1Været har den sjeldne balansen med å gjøre akkurat den rette mengden, uten å prøve å gjøre for mye. Det er enkelt å se gjeldende, daglige og ukentlige prognoser for din nåværende posisjon eller, med et par trykk, hvor som helst ellers på planeten.

Informasjonen presenteres tydelig, og du kan se høyder, nedturer og generelle prognoser for uken som kommer på et øyeblikk. Detaljer for gjeldende dag inkluderer vindhastighet, fuktighet, sjanse for regn den neste timen og mer.

Utvalget av Android-widgets er nyttige og fleksible, og selv om det er en premium, annonsefri versjon, er ikke et kjøp nødvendig for de fleste reisende. Nøyaktig og nyttig over hele verden, dette er en utmerket, om enn mindre kjent, værkamerat for reisende.

Tilgjengelig på: iOS, Android

Yahoo Weather

Yahoo Vær
Yahoo Vær

Sist men ikke minst, Yahoo Weather er lett den flotteste appen på denne listen. Ved å trekke attraktive, stedsspesifikke bakgrunner fra Flickr, er førsteinntrykket bedrar – alt du ser er en veldig grunnleggende temperatur og prognose nederst til venstre.

Rulling ned avslører imidlertid en mengde andre detaljer. Time-, fem- og ti-dagers værmeldinger gir plass til gjeldende vær, regionale kart, vind- og regnspådommer og tider for soloppgang/solnedgang. Det du ser er det du får, siden du ikke kan trykke for ytterligere detaljer, men informasjonen som tilbys vil være nok for de fleste.

Du kan sveipe til venstre og høyre for å sjekke ut andre steder, og utvalget av Android-widgets er like attraktive og funksjonelle som selve appen.

En advarsel: Vær forsiktig hvis du roamer, eller på et mobilabonnement med begrenset data. De vakre bakgrunnsbildene er ikke spesielt små, og de vil tygge seg gjennom en overraskende mengde data i løpet av en tur.

Tilgjengelig på: Android, iOS

Landsspesifikke apper

New Zealand MetService
New Zealand MetService

Hvis du vil ha den mest nøyaktige informasjonen for en bestemt destinasjon, er det også verdt å se etter landsspesifikke værapper.

De offisielle værtjenestene på mange populære destinasjoner har lansert sine egne apper. Disse gir flere funksjoner og detaljer om forholdene enn de fleste generelle versjoner, så hvis været skal være spesielt viktig på turen din, sjekk appbutikken før du drar.

Noen nyttige eksempler inkluderer:

  • Met Office i Storbritannias (iOS, Android)
  • The Australian Bureau of Meteorology (iOS og Android)
  • New Zealands Met-tjeneste (iOS og Android)

Anbefalt: