San Diego Trolley Lines and Stops

Innholdsfortegnelse:

San Diego Trolley Lines and Stops
San Diego Trolley Lines and Stops

Video: San Diego Trolley Lines and Stops

Video: San Diego Trolley Lines and Stops
Video: UC San Diego Blue Line Trolley Makes Its First Stops on Campus 2024, Kan
Anonim
San Diego vogn
San Diego vogn

San Diego Trolley tilbyr en enkel måte å komme seg til og fra mange av byens populære turistattraksjoner på. Den går fra morgen til sent på kveld, med tog som ankommer hvert 10. til 30. minutt, avhengig av tid på døgnet.

Vognen går ikke over alt du måtte ønske å besøke, men den forbinder mange av de mest populære severdighetene.

Du tenker kanskje at det ville være enklere å leie en bil og kjøre eller ta en samkjøringstjeneste som Uber eller Lyft. Men tenk om igjen. Hvis du leier en bil, kan du havne i en sløsende trafikkork og kaste bort enda mer tid på å kjøre rundt og lete etter en parkeringsplass. Ridesharing kan hjelpe med parkeringen, men de har ingen magiske kuler for å bli kvitt trafikken.

Faktisk, for destinasjoner der trallen går – og spesielt hvis du skal til Tijuana – er det den raskeste og billigste veien å gå. Og det er enkelt å bruke. Bare følg trinnene nedenfor.

San Diego Trolley Lines and Stops

La oss starte med stedene San Diego Trolley ikke går til: De inkluderer flyplassen, San Diego Zoo, San Diego Zoo Safari Park og Balboa Park sammen med La Jolla og Legoland. Du kommer heller ikke til stranden med én.

The Trolley kjører på tre, fargekodede linjer: oransje, grønn ogBlå.

Ta den grønne linjen for å gå til Petco Park, konferansesenteret, Gaslamp Quarter, Seaport Village, attraksjoner langs sjøen, Fashion Valley og gamlebyen. Den går også til Mission San Diego.

Den blå linjen går også til Petco Park og til San Ysidro-stasjonen som ligger rett over grensen til Tijuana.

The Orange Line brukes mest av lokale pendlere, men kan også ta deg til vannkanten, nordenden av Gaslamp og til Petco Park.

Få din San Diego-vognbillett

San Diego Trolley Billettautomat
San Diego Trolley Billettautomat

Kjøp billetten din før du går ombord på San Diego Trolley og ha den lett tilgjengelig. På de fleste stasjonene finner du en billettautomat som ser ut som denne. Det er ingen konduktører om bord i vognen, så du må stoppe her og kjøpe billett før du går på.

De fleste billettautomater tar kreditt- og debetkort – og regninger opp til $20 (med maks. $5 i bytte), samt nikkel, dimes, kvartaler og dollarmynter.

San Diego Trolley Fares

  • Du kan kjøpe San Diego Trolley-billetter for en enkelt reise eller heldagsreise. Hvis det nøyaktige billettbeløpet er viktig for deg, sjekk gjeldende priser.
  • San Diego Trolley-billetter er gode i to timer etter at de er validert. Utløpstiden er trykt på billetten.
  • Hvis du planlegger å kjøre San Diego Trolley flere ganger på samme dag, eller hvis du skal til Tijuana fra gamlebyen eller lenger nord, kan du spare penger med et dagspass. Du kan kjøpe dem på en til fire dagerversjoner, og de er også gyldige for alle MTS-busser.

Du kan kjøpe enveisbilletter én om gangen. Hvis du skal reise mer enn to turer på en dag, vil det være rimeligere å kjøpe et dagspass. For å gjøre det må du kjøpe et kompasskort, som kan koste noen få dollar.

Billettautomaten vil skrive ut en billett, som du bør ha med deg mens du reiser.

Ombordstigning i San Diego-vognen

San Diego Trolley Sign
San Diego Trolley Sign

Sørg for at du kommer på riktig vogn ved å starte på riktig plattform. Ellers, hvem vet hvor du kan havne?

Se etter skilt som det over på stasjonen.

Sjekk fargen på linjen du ønsker, og dens sluttdestinasjon. Denne vognen går sørover gjennom sentrum til Tijuana. Sjekk tipsene nedenfor for å finne ut hvordan du kan bekrefte at du har funnet riktig tog.

Sjekk vogndestinasjonen

San Diego Trolley til Tijuana
San Diego Trolley til Tijuana

Når en rød trillebil ankommer stasjonen, sjekk over vinduet på den første bilen for å bekrefte hvor den skal. Destinasjonen vil også vises på skilt som dette nær hver dør. Hvis du sto under skiltet for Blue Line til Tijuana, kan du bekrefte at vognen foran deg skal dit.

Hvis du skal til Tijuana, er det noen ting du trenger å vite - og ting du må ha med deg før du forlater San Diego.

Anbefalt: