San Diego Travel: Campland On the Bay RV and Camping Resort

Innholdsfortegnelse:

San Diego Travel: Campland On the Bay RV and Camping Resort
San Diego Travel: Campland On the Bay RV and Camping Resort

Video: San Diego Travel: Campland On the Bay RV and Camping Resort

Video: San Diego Travel: Campland On the Bay RV and Camping Resort
Video: Campland's First-Time Guests 2024, Kan
Anonim
Campland On the Bay, San Diego
Campland On the Bay, San Diego

Campland ligger i San Diegos Mission Bay, som er svært nær Sea World. Det er også lett å komme seg inn på de store motorveiene derfra hvis du vil til andre deler av San Diego. Den ligger godt inne i den enorme byparken ved havet, på et skjermet innløp - på nordsiden av parken.

Nettstedene på Campland ligger tett sammen. Noen ganger er de adskilt av lave vegger som kan hindre små barn fra å forville seg, men det er ikke nok til å holde naboene dine utenfor virksomheten din – eller at du ikke hører deres.

Folk som anmelder Campland på nettet gir det enten høye eller svært dårlige rangeringer. Folk som liker det roser barnas aktivitetsprogram og liker hvor mange aktiviteter de har for folk i alle aldre. Folk som gir lave rangeringer klager over at det er for folksomt og støyende, spesielt i feriehelger. Og de sier at barn uten tilsyn ser ut til å løpe over alt. En anmelder brukte ordene kaos for å beskrive det. En annen anmelder nevnte at det har vært problemer med tyverier på campingplassen.

Hvilke fasiliteter er det på Campland on the Bay?

Campland on the Bay er en stor bobilpark med nesten 600 plasser. Den har bobilplasser med full tilkobling og kan håndtere store rigger med slepekjøretøy. Noe avnettstedene deres er gjennomtrekkbare, men andre er bare tilbake-inn. Teltplasser er også tilgjengelig.

Med så mange nettsteder er det ikke overraskende at de har et bredt utvalg av campingplasser. De er i nivåer, alt fra steder nær stranden med full oppkobling til kun telt, primitive steder som er perfekte for teltcampere på et budsjett.

Leirplassen har alt du kan forvente av det grunnleggende: toaletter, dusjer, en tømmestasjon, vaskerom, en landhandel og propanservice. Det tilbyr også kabel- og TV-tilkoblinger, grillutstyr og Wi-Fi. Mange besøkende rapporterer imidlertid at WiFi er ustabilt, og noen sier at de ikke fikk tilgang til det i det hele tatt.

De har en middag og en matbit bar - og i tilfelle du koser deg for mye, kan du bruke treningssenteret og svømmebassenget. Eller lei en sykkel og få treningen ved å tråkke rundt i den store byparken.

Det er en marina ved siden av Campland med 124 slips og en båtutsettingsrampe. Du kan leie båter og andre vannscootere ved marinaen. Ved Mission Bay kan du også fiske fra land. Folk rapporterer om å fange flekket bay bass, kveite og corvina samt flaggermusrokker og leopardhaier. Du trenger et California fiskekort hvis du vil prøve å fange middagen din.

Du kan også gå på fugletitting i det nærliggende fuglereservatet. Nesten 500 fuglearter har blitt sett i San Diego County, delvis fordi det er på Pacific Flyway. Fra Mission Bay viltreservat som ligger ved siden av Campland, kan du få uhindret utsikt over den truede Light-Footed Clapper Rail ogBelding's Savannah Sparrow, Andre vanlige fuglearter ved Mission Bay inkluderer svaler, grådykker, pelikaner og hegre.

Hva du trenger å vite før du drar til Campland on the Bay

Kjæledyr er velkomne på Campland, men må være i bånd når de er ute. Det er noen begrensninger for raser og hvor de kan gå, som du kan lese på nettsiden deres.

Campland er privateid, og du kan bestille online på nettsiden deres. Før du gjør det, bruk noen minutter på å sjekke campingplasskartet deres og ha denne listen over campingplasstyper tilgjengelig for å forstå hva hver enkelt tilbyr.

Hvordan komme til Campland on the Bay

Campland On The Bay

2211 Pacific Beach DriveSan Diego, CA

Du kan også følge Campland On the Bay på Facebook for å finne ut om levende underholdning og andre aktiviteter.

Anbefalt: