Hva gjør et hotell virkelig dyrevennlig

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør et hotell virkelig dyrevennlig
Hva gjør et hotell virkelig dyrevennlig

Video: Hva gjør et hotell virkelig dyrevennlig

Video: Hva gjør et hotell virkelig dyrevennlig
Video: P3-Silje kliner til med Katrine Moholt: – Heftig jentekyss! 2024, Kan
Anonim

Mange reisende oppsøker kjæledyrvennlige hoteller - et hundevennlig hotell eller et kattevennlig hotell - for å kunne innkvartere et verdsatt, loddent familiemedlem. Mellom 37 og 47 prosent av amerikanerne eier en hund, ifølge American Pet Product Association, og mellom 30 og 37 prosent eier en katt. Foreningen rapporterte nylig at utgifter til kjæledyrpleie i 2018 nådde en rekordhøy på 72,56 milliarder dollar sammenlignet med 69,51 milliarder dollar i 2017, en økning på over 4 prosent.

Når disse hengivne kjæledyreierne reiser, vil du ofte se dem hos de kjæledyrvennlige kjedene som rusler gjennom lobbyen med hundene eller kattene sine. Det kan imidlertid hende at alle overnattingssteder som hevder at de er "dyrevennlige" ikke oppfyller dine og kjæledyrets forventninger.

Et ekte kjæledyrvennlig hotell

Hund på hotellrommet
Hund på hotellrommet

For å finne ut om et hotells kjæledyrvennlige retningslinjer er ærlig vennlige og imøtekommende, er det noen viktige ting å se etter:

  • Rimelige kjæledyravgifter: Hotellet eller motellet krever ikke en oppblåst "engangsavgift for rengjøring", noen ganger så høy som $250, for gjester som eier kjæledyr. Et engangsrengjøringsgebyr på for eksempel $25 er akseptabelt.
  • Rimelige daglige kjæledyravgifter: Et oppriktig kjæledyrvennlig hotell krever ikke en merkelig "daglig kjæledyravgift," som kan være $100+ per dag, og noen ganger lagt til husholdningsgebyret. $10 - $25 per dag er mer normen, men noen virkelig kjæledyrvennlige kjeder krever ingenting ekstra.
  • Minimale restriksjoner: Et oppriktig kjæledyrvennlig hotell gjelder ikke restriktive betingelser for kjæledyret ditt eller deg. Du vil ofte møte en regel som sier at du ikke kan la kjæledyret ditt være alene på rommet ditt og må leie og betale for hotellets dyrepasser. Et annet krav, dette mer normen, er at du må ha kjæledyret ditt i en kasse når du er alene i rommet.
  • Plassering av rom: Et virkelig kjæledyrvennlig hotell skiller deg ikke fra gjester som ikke er kjæledyr, og huser deg ikke i et rom eller en del av understandarden. (På et feriested i Florida Keys er de kjæledyrvennlige overnattingsstedene fire kvartaler fra hovedhotellet).
  • Kattevennlig: Virkelig kjæledyrvennlige hoteller vender ikke en kald skulder mot katter, og tillater kun hunder. I virkeligheten reiser folk med en rekke kjæledyrhuskaniner, skilpadder, marsvin og mer, og når de stopper for natten, blir kjæledyrene med dem til rommet deres.

Noen av de beste kjæledyrvennlige eiendommene har sine egne kjæledyr på stedet, og ofte spiller disse kjæledyrene en rolle i å tilby en varm velkomst til kjæledyreiere som starter med å ha dyrets bilde og velkomstmerknad på hotellets nettside.

Finne et kjæledyrvennlig hotell

Katt på hotellet
Katt på hotellet

Hvis du gjør litt research før du bestiller overnatting, vil du og kjæledyrene dine dele en bedre ferie. Strategier inkluderer:

Søk kjæledyrvennlige merkevarer: Oppsøk envelprøvd kjæledyrvennlig hotellmerke som har forpliktet seg til ekte kjæledyrvennlighet. Flere hotellmerker (og flere forplikter seg) tar imot kjæledyr med "åpne poter", som betyr uten rengjøringskostnader, en lav dagpengeavgift ($25 eller mindre), minimale restriksjoner og hundeavlastningsområder og henteposer. Disse kjedene er spesielt innbydende, først og fremst for hunder:

  • Westin Hotels: Forvent en Westin Heavenly Bed-seng i grusom størrelse
  • Loews Hotels: Få en goodiebag til hunden din.
  • Kimpton Hotels og søstermerkene Monaco og Palomar Hotels: Forvent null restriksjoner eller avgifter for kjæledyr og se frem til fasiliteter som dedikerte concierger og lobbygodbiter.
  • La Quinta: La Quinta-kjeden eies av Wyndham, og pleide å være konsekvent kjæledyrvennlig uten ekstra kostnader. Men fordi hvert motell er individuelt eid, kan det hende du finner variasjoner i retningslinjene som gjør det lurt å ringe på forhånd og spørre.

Surf på nettet: Sjekk ut ulike nettkataloger (og mobilapper) som tilbyr fører til kjæledyrvennlig overnatting. Noen er bare nettsteder for kjæledyrannonser, men andre leverer ekte, undersøkt informasjon. Prøv disse nettstedene:

  • Bring Fido: Denne siden tilbyr telefonkonsultasjon døgnet rundt, en søkbar database med 250 000 steder å bo, leke og spise med hunden din, og ingen ekstra bestillingsavgifter.
  • Kjæledyr velkommen: Denne siden fører deg til kjæledyrvennlige hoteller for "hunden din, katten din eller andre favorittpelskledde, fjærkledde eller finnede venner." Du kan søke i databasen og matchetype, størrelse og antall kjæledyr du har med bare de innkvarteringene som tar imot dem.
  • Trip Advisor: Kjæledyrvennlige hoteller og overnattingssteder er oppført når du skriver inn "dyrvennlig" og plasseringen.
  • Air BnB: Air BnB har en avmerkingsboks for "tillater kjæledyr" når du søker etter overnattingssteder. De anbefaler at du går gjennom "Husregler-delen" i oppføringsbeskrivelsen og kontakter verten før du bestiller for å finne ut om det er noen spesifikke begrensninger.

Ring hotellet: Undersøk retningslinjene for kjæledyr ved å ringe hotellet. Uansett hva du henter fra et hotells nettsted eller en nettkatalog, bør du få fakta om hotellets retningslinjer for kjæledyrvennlig ved å ringe hotellet direkte. Spør om deres daglige gebyrer for rengjøring, begrensninger for kjæledyr på rommet og plassering av kjæledyrrom.

Retningslinjer for kjæledyr på utvalgte hoteller i Nord-Amerika

Hund i hotellets lobby
Hund i hotellets lobby

Når de skrev anmeldelser av hoteller og feriesteder, påpekte reiseskribenter de kjæledyrvennlige (og ikke så vennlige) aspektene ved disse hotellene:

• Four Seasons Hotel B altimore: The Four Seasons tilbyr kjæledyr -vennlig innkvartering i en historisk by og aksepterer hunder og katter på opptil 25 pund uten ekstra avgifter.

• Dupont Circle Hotel i D. C.: Hotellet tillater ett kjæledyr på opptil 30 pund mot en ekstra avgift på $100 per oppholde seg. Både hunder og katter er tillatt, men du advares mot å la kjæledyret ditt være alene på rommet ditt. Hundesenger er tilgjengelig på forespørsel.

• Turnberry Isle Miami: Dette feriestedet tar bet alt for et kjæledyrgebyr på $25 per opphold, pluss et rengjøringsgebyr på $100 og tillater kjæledyr som veier 25 pund eller mindre.

• Fairmont Miramar Hotel & Bungalows i Santa Monica, California: The Fairmont tar imot kjæledyr og ber om at kjæledyrene er på bånd når du er i fellesarealer og ikke blir stående uten tilsyn på rommet.• Wickaninnish Inn på Vancouver Island: Vertshuset aksepterer ett kjæledyr som veier opptil 50 pund mot en ekstra avgift på $40 per natt.

Anbefalt: