Tai Chi-kurs å bli med på mens du besøker Hong Kong

Innholdsfortegnelse:

Tai Chi-kurs å bli med på mens du besøker Hong Kong
Tai Chi-kurs å bli med på mens du besøker Hong Kong

Video: Tai Chi-kurs å bli med på mens du besøker Hong Kong

Video: Tai Chi-kurs å bli med på mens du besøker Hong Kong
Video: Min jobb er å observere skogen og her skjer det noe rart. 2024, Kan
Anonim
Morgen Tai Chi og trening i Victoria Park
Morgen Tai Chi og trening i Victoria Park

En viktig del av mange menneskers liv i Hong Kong, Tai Chi praktiseres i offentlige parker over hele byen, spesielt tidlig om morgenen. Selv om det ikke er noen gratis klasser lenger, kan du fortsatt finne grupper du kan bli med i for små inngangsavgifter.

Tai Chi er en ideell treningsform som også er perfekt for avslapning. For denne byen som alltid ser ut til å ha begge føttene på gasspedalen, er Tai Chi en favoritt måte å slappe av og holde seg frisk på. Øvelsen inkluderer en serie flytende bevegelser som er designet for å holde balansen mellom Yin og Yang i kroppen. Ingen av disse bevegelsene er anstrengende, og de er heller ikke vanskelige å lære, noe som gjør Tai Chi tilgjengelig og innbydende for turister.

Hvor finner du Tai Chi-kurs

I 2015 avsluttet Hong Kong Tourism Board sine gratis Tai Chi-klasser, men siden viser fortsatt mange klasser som du kan bli med på for en månedlig avgift. Aktiviteter gjennomføres på kantonesisk med mindre det er spesifisert; ikke-innbyggere må fremvise identitetsdokumenter for å få de rimeligere konsesjonsavgiftene. Klasser kan avlyses på grunn av været; når luftkvalitetsproblemer oppstår, anbefales deltakere med eksisterende hjerte- eller luftveissykdommer å søke medisinsk råd før de deltar på timene.

Turister ogandre besøkende kan melde seg på disse timene:

  • Teach Tai Chi, dirigert av Hong Kong Tai Chi School ved Kwai Tsing Theatre, hver tirsdag fra kl. 9.00 til 11.00. Arrangementene inkluderer også filmer og presentasjoner.
  • Tai Chi-klassen, Hong Kong Tai Chi-skolen i Sha Tin rådhus, hver torsdag fra kl. 16.00. til 18:00
  • Mange treningsarrangementer for folk som kan bruke hvor som helst fra begynnende Tai Chi-klasser til avanserte Sword-kurs er oppført hos Hong Kong Culture Center.

uformelle grupper og gratis utstillinger

Hvis du allerede kjenner Tai Chi, kan du noen ganger bli med uformelt med grupper som øver på flere steder rundt i byen. Noen grupper kjent for å ta imot forbipasserende kan bli funnet i følgende parker, vanligvis tidlig om morgenen.

  • Victoria Park tidlig på morgenen
  • Hong Kong Park, som har en Tai Chi-hage med gårdsplasser spesielt for praksisen
  • Kow Loon Park, der offentlige utstillinger holdes hver søndag ettermiddag

Spør om tillatelse til å bli med i en gruppe først, men vær oppmerksom på at de fleste ikke snakker godt engelsk. Hvis du ser på gruppen i noen dager før du ber om å bli med, kan de være mer mottakelige for forespørselen din. Det vil også gi deg en sjanse til å finne ut protokollen. Se spesielt på om elevene betaler lærerne (som kan være pensjonerte mestere) på slutten av timene, det kan bare være en dollar eller to. Hvis du får tillatelse til å være med for en dag, takk til slutt læreren mens du betaler og spør om du kan returnere.

Hvis en gruppeavviser forespørselen din om å bli med dem, spør om de vet om en annen gruppe som kan godta deg.

Anbefalt: