Veiledning for å spise med barn mens du reiser

Innholdsfortegnelse:

Veiledning for å spise med barn mens du reiser
Veiledning for å spise med barn mens du reiser

Video: Veiledning for å spise med barn mens du reiser

Video: Veiledning for å spise med barn mens du reiser
Video: Дочка СТРАШНОГО КЛОУНА ФАНАТКА Сиреноголового! Сиреноголовый ИЩЕТ ДЕВУШКУ! Реалити Шоу! 2024, April
Anonim
Familie med venner leir ved innsjøen på fottureventyr i skogen
Familie med venner leir ved innsjøen på fottureventyr i skogen

Å reise med barn på slep krever gjennomtenkt planlegging fra å finne ut hva du skal pakke i håndbagasjekofferten til hvor du skal overnatte til hvilke aktiviteter som bør inkluderes på reiseruten. Og selvfølgelig er det å spise ute med familien også en stor del av puslespillet. Enten du har en pjokk som bare vil spise smurte nudler, en pre-tenåring med allergi, eller hvis du bare vil at ungen din skal spise noe grønt og sunt mens du er på farten, vil følgende tips og forslag helt sikkert hjelpe deg med å navigere spise med barn mens du reiser.

Ta med sunne snacks på bilturer

Å ta en lang biltur er en typisk familieopplevelse, men uten skikkelig planlegging kan det bli vanskelig å planlegge regelmessige måltider. Bensinstasjonssnacks og godteri i tillegg og gatekjøkkenrestauranter er rikelig underveis, men det vil ikke ta lang tid før du vil finne deg selv å lengte etter noe sunt, spesielt etter at du har sittet i en bil så lenge.

Pakk en kjøler full av sunn snacks før du går, som: epleskiver, smørbrød, fruktskinn, proteinbarer, oppskåret grønnsaker og frossen yoghurt. Hvis bilturen din er lang, bør du planlegge å fylle opp i en dagligvarebutikk underveis. Du kan også vurdere å ta med en batteridrevet blender for proteinsmoothies. Det krever ekstra innsats, men du vil gjerne ha fersk frukt og grønnsaker med deg på eventyret ditt. I tillegg sparer du penger, tid og ressurser, som alle er viktige hensyn.

Forbered deg på matallergier

Å ha en matallergi eller følsomhet, uansett hvor alvorlig, kan være en utfordring mens du reiser. Forberedelse er selvfølgelig nøkkelen. Du bør forsikre deg om at du har akutte medisiner for anafylaksi, inkludert adrenalin-autoinjektorer, antihistaminer for gastrointestinale problemer eller elveblest, og bronkodilatatorer for å lindre astma-lignende symptomer.

Før du går ut og spiser, finn glutenfrie restauranter gjennom Find Me Gluten-Free-appen eller finn en restaurant som passer på allergier gjennom den landsomfattende Allergy Eats-guiden. Å vite hvor de skal spise hvis barna er allergiske mot gluten, hvete, melk, egg, soya, peanøtter, trenøtter eller fisk, vil gjøre den totale opplevelsen av reiseplanleggingen mye mindre stressende.

Vet hva du skal spise på flyplasser og på fly

Du kjenner barnet ditt og hva det skal spise. Planlegg på forhånd og pakk enten passende matvarer med deg på reisene dine eller sjekk flyplassens nettside før du drar for å finne ut hvilke spisemuligheter som finnes i terminalene. De fleste mellomstore til større flyplasser har et bredt utvalg av måltids alternativer tilgjengelig, fra uformelle handlevogner til sittende puber og restauranter.

Plan for flyforsinkelser og kanselleringer også. Ta med tomme vannflasker gjennom sikkerhetskontrollen og fyll dem ved vannstasjoner når du finner porten din. Du vil gjerne ha en tilførsel av væske med deg til enhver tid.

Når det gjelder å ta med seg mat på flyet, er babymat, morsmelkerstatning, morsmelk og juice vanligvis tillatt i rimelige mengder i håndbagasje og innsjekket bagasje. Faste matvarer, som brød, ost, frokostblandinger, egg, frisk frukt og grønnsaker og nøtter er tillatt i både håndbagasje og innsjekket bagasje. Væsker må være under 3,4 gram for å være tillatt i håndbagasjen. Selvfølgelig gjelder andre regler for innreise til et annet land. Hvis du har et spørsmål om hva du kan ta med på flyet, ta et bilde av varen din og send den til AskTSA på Facebook Messenger eller Twitter, så vil de gi deg et svar.

Tilpass kresne spisere

Mange barn, spesielt småbarn, er kresne og har vanskelig for å formulere hva de vil spise. Legg til en endring i rutinen, eller internasjonale reiser med kulturelt unike retter, og det kan være direkte problematisk å finne mat som alle i familien din vil like. Å lære om ulike matvarer og smake på særegne lokale spesialiteter er imidlertid noe av det som gjør reisen så uutslettelig og meningsfull.

Å oppmuntre barna til å spise minst én matbit, selv om det ikke ser spesielt appetittvekkende ut, er en god måte å få dem til å prøve ny mat. Denne regelen gjelder også for voksne for å modellere ønskelig atferd. Og hvem vet, en ny type kost kan bli lagt til måltidsrotasjonen hjemme.

Pakk alltid noen snack-fan-favoritter i reisevesken og planleggverst. Frysetørket frukt, Cheerios, bananer, hardkokte egg, ostepinner og forseglede yoghurtsmoothies er enkle å kaste i en bleiepose. Husk også å ta med et daglig multivitamin til alle i familien din og hydrer mer enn du tror du trenger. Det sier seg selv, men alle reiser bedre når de ikke er sultne eller tørste.

Til slutt kan det være lurt å vurdere å lage mat mens du er på ferie. Å besøke en lokal matbutikk og finne på en barnegodkjent middag kan være vinnerloddet. I tillegg vil du skape minner ved å besøke et marked, chatte med leverandører og lage mat sammen som en familie. Barn er også mer sannsynlig å prøve noe nytt hvis de var en del av beslutningsprosessen og hadde en del i å lage det.

Spør serveren din om hva du vil ha

Når du er ute og reiser, uansett hvor du er i verden, sørg for å spørre direkte om det du vil ha - pent og med vennlighet, selvfølgelig. Dette høres enkelt ut, men for ofte er vi så opptatt av å fornærme noen, spesielt hvis de kommer fra en annen kultur, bakgrunn eller aldersgruppe, at vi tar det vi får i stedet for det vi trenger og ønsker å betale for.

Ikke vær redd for å stille spørsmål eller være spesifikk om hva dine kostholdsbehov og bekymringer er. Hvis du trenger å bruke Google Translate eller finne en tolk, gjør det. Hvis det ikke er noe på menyen du kan-eller vil spise, spør gjerne om andre alternativer eller for å lage noe spesielt. Smørede nudler, for eksempel, er superenkle å sette sammen, og bare fordi alternativet ikke er oppført på menyen, gjør det ikkebetyr at kjøkkenet ikke kan forberede det for barnet ditt. Hvis kokken ikke er villig til å imøtekomme forespørselen din, kan du stole på det du har tatt med i vesken.

Anbefalt: