Junglecruise i Disneyland: ting du trenger å vite

Innholdsfortegnelse:

Junglecruise i Disneyland: ting du trenger å vite
Junglecruise i Disneyland: ting du trenger å vite

Video: Junglecruise i Disneyland: ting du trenger å vite

Video: Junglecruise i Disneyland: ting du trenger å vite
Video: DISNEYLAND California: your most helpful guide 2024, Kan
Anonim

Disneylands Jungle Cruise er - på overflaten - en tur ned en jungel-elv. Nå er det her Disney-magien starter. På den ene korte turen vil du se scener som ser ut som Nilen, Burmas Irrawaddy-elv, Kambodsjas Mekong og Afrikas Kongo.

Men det virkelige showet her er skipperne, som er beryktede for sin uendelige strøm av dårlige vitser og pussige klang. Her er et eksempel: "Mine damer og herrer, oppmerksomhet, vær så snill. Vil partiet som mistet sedlene på 50 $20,00, pakket inn i en rød gummistrikk, vær så snill å rapportere til turnkorsen … vi har gode nyheter til deg. Vi fant gummien din bånd." Eller den alltid pussige: "Og, selvfølgelig, det er løver, for hvis jeg k alte dem noe annet, ville jeg lyve."

Hva du trenger å vite om jungelcruiseturen i Disneyland California

Disneylands Jungle Cruise
Disneylands Jungle Cruise

Selv om det er litt banal, sier de fleste Disneyland-besøkende at det er en attraksjon du ikke må gå glipp av og en Disney-klassiker.

  • Location: Jungle Cruise er i Adventureland.
  • Rating: ★★★
  • Restrictions: Ingen høydebegrensninger. Barn under syv år må være i følge med en person som er 14 år eller eldre.
  • Ride Time: 9 minutter
  • Anbef alt for:Alle
  • Fun Factor: Middels, hvis du ikke har noe imot de dårlige vitsene. Lavt hvis du ikke liker sakte turer
  • Ventefaktor: Medium
  • Fryktfaktor: Lav
  • Herky-Jerky Factor: Lav, men en gang i blant vil båter støte på hverandre når de nærmer seg lossingssonen
  • Sitteplasser: Kjøretøyet er en båt. Den har rader med benker som vender mot midten. Du går ned fra kaien for å komme inn i den.
  • Tilgjengelighet: Hvis du sitter i rullestol, spør et rollebesetningsmedlem hvordan du kommer inn. Du må gå opp og ned noen trinn for å komme deg av og på båten. Hvis du er i en ECV, må du først gå over til rullestol, deretter til turen. Mer om å besøke Disneyland i rullestol eller ECV

Hvordan ha det mer moro

Elefanter på Jungle Cruise
Elefanter på Jungle Cruise
  • Yngre barn liker spesielt godt denne turen om dagen, men det virker litt skumlere om natten.
  • Når linjen deler seg, velg den venstre. Ved å gjøre det kommer du på den siden av båten som vender mot det meste av naturen.
  • Hvis du er vennlig med skipperen Cast Member, le av vitsene deres og chatte med dem, er de sannsynligvis morsommere.
  • Køen ved Jungle Cruise kan være villedende, som får deg til å tro at den er kort når den ikke er det, og lokker deg inn i en labyrint av køer som du kan bekymre deg for aldri unnslippe. Og glad for at det i det minste er i skyggen. Sjekk en app for ventetider eller spør et Cast-medlem om ventetiden ikke er lagt ut.
  • Noen menneskertror Jungle Cruise er en av de beste tingene å gjøre i Disneyland etter mørkets frembrudd.

Du kan se alle Disneyland-rittene med et blikk på Disneyland-rittet.

Mens du tenker på turer, bør du også laste ned de essensielle Disneyland-appene (de er alle gratis!) og få noen velprøvde tips for å minimere ventetiden i Disneyland.

Morsomme fakta

Jungle cruisebåt på Disneyland
Jungle cruisebåt på Disneyland

Disney Jungle Cruise var en av de originale Disneyland-attraksjonene, introdusert på åpningsdagen, 1955.

Disney Jungle Cruise er en av bare tre Disneyland-attraksjoner der et rollebesetningsmedlem kjører med deg (de andre er Storyland Canal Boats og Davy Crockett Explorer Canoes). Det er også en av de få Disneyland-rittene som ikke er basert på en Disney-animasjonsfilm, selv om du kanskje legger merke til at båtene ligner de fra et annet studios klassiske film "The African Queen" med Katherine Hepburn og Humphrey Bogart i hovedrollene.

Da turen var i planleggingsstadiet ønsket W alt Disney å bruke levende dyr på Jungle Cruise, men da han fant ut at mange av dem var nattaktive, vendte Imagineers seg til mekaniske dyr i stedet.

"Weird Al" Yankovic skrev og spilte inn en sang med tittelen "Skipper Dan" om en mislykket skuespiller som endte opp som guide på Jungle Cruise, men noen ganger går disse skipperne ofte videre til større ting. I følge MentalFloss.com inkluderer kjente kloke skippere Kevin Costner, John Lasseter og Richard Nixons pressesekretær Ron Ziegler.

TheVannet i Jungle Cruise ser ikke skittent ut på grunn av dårlig vedlikehold: Klarheten er bevisst redusert for å skjule båtens styresystem og andre stygge gjenstander.

Like utenfor Jungle Cruise-inngangen, se etter et stort palmetre. Det er den eldste tingen i Disneyland og dateres tilbake til slutten av 1800-tallet. Da W alt Disney kjøpte Dominguez-familiens land til parken, ba de ham spare den. Disney forpliktet og flyttet det 15 tonn tunge anlegget fra parkeringsplassen til den nåværende plasseringen.

Hvis du ikke kan få nok av de kloke skipperne, sjekk ut Skipper Show, som har stand-up-komedie fra en gruppe tidligere rollebesetningsmedlemmer.

Is It Different than the Jungle Cruise in Florida?

Vitsene er ikke bedre i California, og den eneste store forskjellen er at Anaheim-turen ikke har en grottedel.

Anbefalt: