En guide til å besøke Metro Toronto Zoo
En guide til å besøke Metro Toronto Zoo

Video: En guide til å besøke Metro Toronto Zoo

Video: En guide til å besøke Metro Toronto Zoo
Video: Toronto Vacation Travel Guide | Expedia 2024, Kan
Anonim
Image
Image

Toronto Zoo, som er medlem av Canadian Association of Zoos and Aquarium, er samtidig et sted for moro, utdanning og bevaring. Dyrehagen tar med arter fra hele verden til Scarborough, og gir en sjelden mulighet for Toronto-innbyggere og besøkende til å få en bedre forståelse av den ville verden utenfor byen vår.

Toronto Zoo Åpningstider

Den dårlige nyheten er at Toronto Zoo er stengt 2. juledag 25. desember. Den gode nyheten er at dyrehagen er åpen annenhver dag i året!

I forhold til åpningstider er dyrehagen alltid åpen fra minst 09:30 til 16:30, med lengre timer om våren og sommeren. Om sommeren holder det åpent til kl. Siste inngang er alltid en time før stengetid.

The Kids Zoo, Splash Island og Waterside Theatre er kun åpne i høysommersesongen.

A Note About Weather

Hvis du venter på en lys, varm, solrik dag for å besøke dyrehagen, husk at jo varmere det er, jo mer sannsynlig er det at dyrene bare slapper av i solen (eller skyggen, avhengig av hva et slags klima de er vant til). Selv om det er mye å si for å besøke dyrehagen på en solrik ettermiddag, kan litt kjøligere temperaturer eller pauser i varmen forårsaket av regnstormer virkelig live opp en del av beboerne.

Toronto Zoo Admission

Hvor mye koster det å gå til Toronto Zoo? Prisene nedenfor per mars 2019.

Om vinteren (15. oktober til 2. mai)

  • Generelt adgang (alder 13–64) $23
  • Senior (65+) $18
  • Barn (3-12 år) $14
  • Barn (2 år og yngre) GRATIS

Om sommeren (4. mai til 14. oktober)

  • Generelt adgang (alder 13–64) $29
  • Senior (65+) $24
  • Barn (3–12 år) $19
  • Barn (2 år og yngre) GRATIS

Du bør også huske å budsjettere ekstra for lunsj, middag eller snacks, på samme måte som en kino tar dyrehagene litt mer enn du vanligvis forventer. Alternativt er du velkommen til å ta med et pakket måltid inne.

Andre måter å betale på

Toronto Zoo har en rekke årlige medlemskapsplaner tilgjengelig, som gir deg et helt års tilgang pluss spesielle fordeler. Hvis du tror du eller familien din vil besøke dyrehagen mer enn én gang i løpet av de neste 365 dagene, er dette et alternativ som er vel verdt å sjekke ut. Dyrehagen er også en av de seks attraksjonene som er tilgjengelige gjennom Toronto CityPass.

Komme til dyrehagen med offentlig transport

TTC tilbyr tjenester direkte til dyrehagen, men hvilken buss som skal dit endres avhengig av ukedag og årstid. 86A Scarborough East-bussen fra Kennedy Station går hver dag om sommeren fra ca. 06.00 til 20.00. Etter Labor Day kjører 86A-busser kun til dyrehagen fra mandag til fredag. Du kan også ta 85 Sheppard East bussrute, som går tildyrehagen fra Don Mills Station og Rouge Hill GO Station på lørdager, søndager og helligdager.

For mer ruteinformasjon, kan du besøke TTC-nettstedet eller kontakte dem på 416-393-4636.

Komme til dyrehagen med bil

Å kjøre til Toronto Zoo er ganske enkelt. Ta motorvei 401 til østsiden av Toronto og gå av ved Meadowvale Road. Gå nordover på Meadowvale og skiltene tar deg rett inn på parkeringsplassen. Parkering koster $12 per kjøretøy, som du betaler på vei ut.

Tilgjengelighet

Djurhagen er tilgjengelig for rullestolbrukere, det samme er de to TTC-rutene som betjener den, men det er noen bratte stigninger. Du kan også låne rullestoler på stedet med et refunderbart depositum, men det er bare et begrenset antall tilgjengelig.

På grunn av dyrehagens natur har de en unik policy angående førerhunder, som inkluderer behovet for å ta med bevis på vaksinasjoner. Les hele retningslinjene på Toronto Zoos nettside for tilgjengelighet for alle detaljer.

Ting å gjøre i Toronto Zoo

Selvsagt er hovedgrunnen til å besøke Toronto Zoo for å se de 5000+ dyrene som bor der, men du kan også nyte dyrepassersamtaler og planlagte fôringer, praktiske oppdagelsesområder og spesielle utstillinger.

Om sommeren er det Splash Island-vannlekeområdet, show på Waterside Theatre og kamel- og ponniridning tilgjengelig. En rekke spesielle arrangementer holdes i dyrehagen, det samme er dagsprogrammer og leirer for både barn og voksne.

  • Toronto Zoo Special Events-nettsiden
  • Toronto Zoo Camps and Programs webside

The Animals of the Toronto Zoo

Dyrene i Toronto Zoo er gruppert sammen basert på regionen i verden der de kommer fra. Dette betyr at det er dyr som representerer flere geografiske regioner, inkludert Indo-Malaya, Afrika, Amerika (Nord- og Sør-Amerika), Eurasia, Tundra Trek, Australasia og Canadian Domain - hver med en klynge av bygninger og utendørs innhegninger. Toronto Zoo er veldig stor, så det kan være lurt å fokusere hvert besøk på bare noen få områder.

Her er en smakebit av hva du kan forvente i hvert utstillingsområde -- for en detaljert liste over dyrefakta, besøk Toronto Zoos dyreside. Hvis du er interessert i ett dyr spesielt, bør du sjekke at dyret ikke er midlertidig ute av visning. For å gjøre det, besøk Animals Off Display-siden på dyrehagens nettsted.

Indo-Malaya: Noen av de mest populære dyrene i det indo-malayanske området av dyrehagen er Sumatran-orangutangene. Ikke glem å se mangfoldet av fugler og øgler, og hold øye med det store indiske neshornet.

African Savannah: Du kan kanskje få en sjanse til å se en afrikansk løve, gepard, flekkhyene, afrikansk pingvin og mer.

African Rainforest: Gå hit for å få et glimt av en naken føflekkrotte, vestlig lavlandsgorilla, hellig ibis, kongelig python og pygméflodhest.

Americas: Det er fantastisk moro å se oterne i spill, og det samme gjør Golden Lion Tamarins.

Australasia: Ta en spasertur gjennom kenguruområdet, og nyt kookaburra, lorikeet ogandre i volieren.

Eurasia: De røde pandaene er spennende vaskebjørnaktige, men noen ganger vanskelige å få øye på. Barbarisauene, derimot, står generelt rett der ute for verden å se. Og selvfølgelig vil du ikke gå glipp av snøleoparden eller den sibirske tigeren.

Canadian Domain: Hvis du føler deg litt u-kanadisk fordi du aldri har sett en elg, har dyrehagen deg dekket. Du kan også hovne opp av nasjonal stolthet ved synet av ulvene, gaupene, pumaene, grizzlies og mer.

Tundra Trek: Den 10 mål store Tundra Trek har et 5 mål stort habitat for isbjørn og undervannsvisningsområde.

I tillegg er det verdt å ta seg tid til å sjekke ut det nye toppmoderne dyrehelsesenteret. Dette anlegget er det første av sitt slag i Canada og tilbyr muligheten til å se arbeidet dyrehagen gjør bak kulissene, med tilgang til et visningsgalleri med følgende rom: bildediagnostikk, behandling, kirurgi, klinisk laboratorium og endokrinologisk laboratorium. Wildlife He alth Centre er åpent daglig fra kl. 10.00 til 16.00.

Anbefalt: