Morsomme steder for barn i Boston
Morsomme steder for barn i Boston

Video: Morsomme steder for barn i Boston

Video: Morsomme steder for barn i Boston
Video: Собираетесь в Бостон? По понедельникам не осматривать 🤔 - День 3 2024, Kan
Anonim
Legoland i Boston
Legoland i Boston

Boston er et flott reisemål for familier. Det er en kompakt by, med mange av de viktigste turistattraksjonene midt i sentrum, de fleste innen kort gangavstand fra hverandre. I løpet av en helg kan en familie enkelt besøke Faneuil Hall og Quincy Market, Boston Common and Public Garden og Children's Museum, blant andre barnevennlige steder, alt til fots. Og for de mange andre attraksjonene rundt Boston og Cambridge, forbinder T dem alle med bare en kort tur.

Her er mine valg for morsomme steder for barn i og rundt Boston.

Boston Duck Tours

Boston Duck Tours
Boston Duck Tours

Langbein og morsom, Boston Duck Tours er alltid en flott introduksjon til byen (og det er ingenting annet som å kjøre inn i Charles River). Henting er på Museum of Science, New England Aquarium eller Prudential Center, så du kan enkelt kombinere en tur med en dag med sightseeing andre steder.

New England Aquarium

New England Aquarium Harbor Seal
New England Aquarium Harbor Seal

Bostons akvarium fikk en stor overhaling i 2013, med oppdateringer til den gigantiske tanken og nye touchtanker. Naturligvis er hovedtrekket dyrelivet, med pingviner, sjøløver og seler, grønne havskilpadder og haier som alltid lokker frem oohs og aaahs (fra både foreldre og barn).

Museum ofVitenskap

Boston Museum of Science
Boston Museum of Science

Det alltid fascinerende vitenskapsmuseet har noe for enhver smak, fra dinosaurfossiler til sommerfuglhager, overdimensjonerte menneskelige organer i Hall of Human Life til modellutstillinger og mye mer. Sett av en god del tid til å utforske – det er så mye å se og gjøre her at det er lett å fylle en dag med å oppdage noe nytt rundt hvert hjørne.

Faneuil Hall og Quincy Market

Lokalbefolkningen spiser i matboder utenfor Quincy Market
Lokalbefolkningen spiser i matboder utenfor Quincy Market

Er dine små kresne? Gå rett til Quincy Market for å spise – den gigantiske matretten har noe for enhver smak. Hold deg til litt shopping eller for å se de beste gateartistene i byen. (Hvis familien din er folkesky, bør du styre unna – det er alltid folksomt på dette populære turiststedet.)

The North End

Historisk North End
Historisk North End

Barn vil få et kick av North End, Bostons eldste nabolag, med sine svingete gater, brosteinsbelagte gårdsplasser, vannkanten og lekeplasser. Dette er også et godt stopp hvis de er sultne – sjekk ut nabolagets pizzarestauranter eller uformelle italienske spisesteder og nyt en barnegodkjent fest.

Boston Common and Public Garden

Boston Common
Boston Common

Selvfølgelig er intet besøk til Boston komplett uten noen timer å løpe rundt i parkene i Boston Common og Boston Public Garden. Med barn vil du imidlertid gjøre noen viktige stopp i den offentlige hagen: Make Way for Ducklings-statuen, medtitulære skapninger fra den elskede Robert McCloskey-bildeboken, og i varmere måneder, Swan Boats, for en rolig tur rundt hagens dammen. Hvis du besøker om vinteren, kan du gå rett til Boston Common Frog Pond for å gå på skøyter.

Boston Children's Museum

Eksteriør av Boston barnemuseum
Eksteriør av Boston barnemuseum

På de fleste museer må du sørge for at barna holder seg unna utstillingene. Ikke så på Boston Children's Museum, hvor aktiv lek og praktisk utforskning oppmuntres. Ikke gå glipp av den stadig populære New Balance Climb-skulpturen, byggesonen og bobleutstillingene, samt den nye astronomiutstillingen som debuterte på sensommeren 2014.

Martin's Park

En lekeplass i Martins Park
En lekeplass i Martins Park

Martin's Park, navngitt til ære for det yngste Boston Marathon-offeret, Martin Richard, åpnet offisielt 15. juni 2019. Parkens beliggenhet er ved South Boston Waterfront, ved siden av Children's Museum. De vakre omgivelsene vil omfatte en tilgjengelig lekeplass og passiv åpen plass, en vannlekehage og et teleskop, omgitt av nye trær og fortau.

Legoland

Legoland i Boston
Legoland i Boston

Legoland forankrer Somervilles rødglødende Assembly Row og lover en morsom dag med en praktisk klatrelabyrint, et galleri med Boston-landemerker (konstruert i miniatyr fra Legos, selvfølgelig), turer i fornøyelsespark-stil, og mer. Merk at all påmelding er tidsbestemt (bestill online på forhånd for å garantere inngang) og at voksne må ha medfølgende barn for å komme inn.

The Curious George Store

Nysgjerrig-George
Nysgjerrig-George

Midt i hjertet av Harvard Square venter The Curious George Store. Stikk innom for bøker, klær, puslespill, leker og spill – eller sjekk deres nettkalender for å se om det skjer en historie eller annen begivenhet under besøket ditt.

Sky Zone Trampoline Park

Skyzone
Skyzone

Har barn med mye energi å brenne? Ta dem med til Sky Zone Trampoline Park i Hyde Park for noen timer med hopping, tumbling og andre energiske sysler. Merk at walk-in er velkommen, men det er kapasitetsbegrensninger på plass; for å sikre en plass, bestill online på forhånd.

Brooklyn Boulders

Fjellklatring
Fjellklatring

Fortsett med det aktive temaet, bruk en dag på klatring med barna dine på Brooklyn Boulders i Somerville. Det er mer enn 28 000 kvadratmeter med klatreplass; alle nybegynnere får en rask orientering og muligheten til å ta et kurs for å venne seg til klatring ("Learn to Boulder" og "Learn the Ropes").

Franklin Park Zoo

En leemur i Franklin Park Zoo
En leemur i Franklin Park Zoo

Franklin Park Zoo fikk to flekkete hyener høsten 2014, første gang denne arten har vært utstilt her. Andre utstillinger inkluderer gorillaer i Tropical Forest, løver i Kalahari Kingdom og kenguruer i Outback Trail, blant mange andre skapninger, store og små. Det er også en 10 000 kvadratmeter stor lekeplass for dine egne små apekatter å få litt leketid også.

Anbefalt: