De beste Smoky Mountain National Park-hotellene i 2022
De beste Smoky Mountain National Park-hotellene i 2022

Video: De beste Smoky Mountain National Park-hotellene i 2022

Video: De beste Smoky Mountain National Park-hotellene i 2022
Video: Cherokee Adventure: My Unforgettable Trip to Harrah's Casino in North Carolina 2024, Kan
Anonim

Vi undersøker, tester, vurderer og anbefaler uavhengig av de beste produktene – finn ut mer om prosessen vår. Hvis du kjøper noe gjennom lenkene våre, kan vi tjene en provisjon.

The Rundown

Best samlet: Inn on the River – Se priser på TripAdvisor

"Hotellet har et naturskjønt utendørsbasseng, oppvarmet innendørsbasseng med boblebad og uteplass."

Best for familier: Inn at Christmas Place – Se priser på TripAdvisor

"Mange rom har private balkonger eller utsikt over gårdsplassen, mens suitene er ideelle for familier og har fullt utstyrte kjøkken og sovesofaer."

Best Lodge: Buckberry Creek - Se priser på TripAdvisor

"Suite har nydelige peiser, fullt utstyrte kjøkken, private balkonger … og romslige bad med badekar."

Beste spa: Riverstone Resort – Se priser på TripAdvisor

"Overnattingene er kjæledyrvennlige og inkluderer luksuriøse rom i leilighetsstil eller private to-roms tømmerhytter i loftstil … og verandaer som går rundt."

Best for par: Berry Springs Lodge – Se priser på TripAdvisor

"Gjester kan utforske de 33 hektarene rundt hytta…nyt lunsj ved piknikbordene, ta kanoen ut på en av to dammer, eller utfordre andre gjester til krokketeller hestesko."

Runner-Up, best for families: Clarion Inn Dollywood – Se priser på TripAdvisor

"Roslige rom har plass til opptil fire personer og har moderne innredning og Keurig-kaffemaskiner."

Best Motel: Mountain Breeze Motel - Se priser på TripAdvisor

"Hvert av de 71 rommene og suitene er velholdte, men har gammeldags innredning."

Beste sammenlagt: Inn on the River

Inn ved elven
Inn ved elven

Det ombygde Inn on the River var en gang et Hampton Inn, og har en super førsteklasses beliggenhet som ligger bare noen skritt unna attraksjonene i Pigeon Forge (som Christmas Place og Hollywood Wax Museum), og tilbyr 128 rom og suiter i et fredelige omgivelser ved elvebredden. TripAdvisor-brukere elsker rommene på øverste nivå med utsikt over elven, men ikke alle rommene har denne utsikten, så husk å spørre når du bestiller. Hotellet har et naturskjønt utendørsbasseng, et oppvarmet innendørsbasseng med boblebad og en uteplass. Standard-rommene har møbler i lønnetre, minikjøleskap, flatskjerm-TV og badekar med benkeplater i granitt. Mange rom har også private balkonger eller gasspeis, og en gratis frokostbuffé er inkludert for hvert opphold.

Best for familier: Inn at Christmas Place

Inn på juleplassen
Inn på juleplassen

The Inn at Christmas Tree Place feirer sesongen med å gi hele året med en bayersk julestemning, en syngende julenisse som opptrer i lobbyen og feriedekorasjoner som en Schwarzwald-klokke som spiller julesanger. Vertshuset på 145 rom harmange fasiliteter for familier med små, som en 95 fots vannsklie, utendørs svømmebasseng, innendørsbasseng, boblebad og karakterbesøk under frokosten (inkludert i prisen). Mange rom har egen balkong eller utsikt over gårdsplassen, mens suitene er ideelle for familier og har fullt utstyrte kjøkken og sovesofaer. Vertshuset ligger i nærheten av alle hovedattraksjonene i Pigeon Forge, kun 10 minutter (kjøring) fra Dollywood og Parrot Mountain and Gardens, eller fem minutter fra Titanic Museum Exhibit.

Best Lodge: Buckberry Creek

Buckberry Creek
Buckberry Creek

Mer av den rustikke typen? Lodge at Buckberry Creek ligger en 10-minutters kjøretur fra sentrum av Gatlinburg, og har 14 suiter, uslåelig utsikt og en utendørs atmosfære (tenk på rutete sofaer, trepanelvegger og kunstverk med naturtema). Håndskårne skulpturer, taksidermi og tremøbler finner du i hvert hjørne av hytta, inkludert lobbyen og paviljongen – et utendørs offentlig rom med imponerende utsikt over fjellene. Sett deg ned på terrassen for å starte dagen med den inkluderte frokostbuffeen, eller bestill en plass til middag for eksklusive amerikansk mat (som TripAdvisor-medlemmer anbefaler å oppleve). Suitene har nydelige peiser, fullt utstyrte kjøkken, private balkonger (selv om ikke alle suitene har rom med utsikt) og romslige bad med badekar. Gjestene kan utforske eiendommens turstier og snirkle seg langs den sildrende Buckberry Creek.

Beste spa: Riverstone Resort

Riverstone Resort
Riverstone Resort

I tilknytning til Gatlinburg GolfBane med utsikt over Smoky Mountains, Riverstone Resort and Spa har alle ingrediensene for en fredelig velværeferie. Slipp stresset på spaet med full service med en kroppsbehandling som en urte-slaminnpakning eller en massasje med varme steiner. Anlegget har også en lat elv, innendørsbasseng, naturstier, piknikbord langs elven, samt en lekeplass og spillerom for barna. Innkvarteringen er kjæledyrvennlig og inkluderer luksuriøse rom i leilighetsstil eller private to-roms tømmerhytter i loftstil med biljardbord, peis og verandaer. Selv de minste leilighetene har boblebad og bekvemmeligheter som moderne kjøkken, spisebord og vaskemaskiner og tørketromler. Anlegget ligger mindre enn tre mil fra Dollywood, MagiQuest og Paula Deens Lumberjack Feud-show.

Best for par: Berry Springs Lodge

Berry Springs Lodge
Berry Springs Lodge

Berry Springs Lodge er et rustikk, luksuriøst bed-and-breakfast, et rolig og romantisk gjemmested i Sevierville, en 25-minutters kjøretur fra Smoky Mountain nasjonalpark med nydelig utsikt over fjellene. Hvert av de ni rommene har sitt eget fargevalg, design og møbler, men inkluderer hjemmelignende detaljer som plakatsenger med dyner, gyngestoler og polstrede hvilestoler, samt førsteklasses fasiliteter som plysjkåper, kveldsforberedelse av sengen og gratis Wi-Fi. -Fi. Mange rom har også balkong, peis og boblebad. Gjestene kan utforske de 33 hektarene rundt hytta til fots eller med terrengsykkel, nyte lunsj ved piknikbordene, ta kanoen ut på en av to dammer, eller utfordre andre gjester til åkrokket eller hestesko. Frokost inkluderer muligheten til å spise sammen med andre gjester eller individuelt, med hjemmelagde varer som belgiske vafler med frisk frukt, fylt arme riddere eller eggerøre i vestlig stil.

Runner-Up, best for familier: Clarion Inn Dollywood

Clarion Inn Dollywood
Clarion Inn Dollywood

For et rimelig familieopphold nær Dollywood, Wonderworks og øya i Pigeon Forge familieunderholdningssenter, er Clarion Inn Dollywood et utmerket valg. Et bredt utvalg av fasiliteter inkluderer en massiv frokost med mange varme og kalde alternativer, gratis WiF, et innendørsbasseng, boblebad, lazy river og utendørsbasseng med vannsklie – en favoritt blant TripAdvisor-medlemmer. De romslige rommene har plass til opptil fire personer, og har moderne innredning og Keurig-kaffemaskiner. En vennlig papegøye hilser besøkende i lobbyen, og småkaker og popcorn er tilgjengelig på kveldene.

Best Motel: Mountain Breeze Motel

Mountain Breeze Motell
Mountain Breeze Motell

Hvis du har et veldig stramt budsjett og er villig til å ofre noen fasiliteter (men fortsatt ønsker å være nær minigolfbaner, gokart- og arkadesentre), er det familieeide Mountain Breeze Motel et komfortabelt, rent og rimelig alternativ i Pigeon Forge. Hvert av de 71 rommene og suitene er velholdte, men har gammeldags innredning (tenk teppebelagte gulv, sengegavl i tre med matchende kommoder, rør-TV og gyngestoler). Det er også et oppvarmet utendørsbasseng, boblebad og gratis frokost. Mange TripAdvisor-brukere var tilbakevendende gjester som satte pris på de gratis smultringene,kaffe og popcorn fra maskinen i lobbyen. De satte også pris på nærheten til mange restauranter (innen gangavstand), inkludert alternativer for sørlandsk mat, pizza og grillmat. Great Smoky Mountains National Park ligger omtrent en 20-minutters kjøretur.

Anbefalt: