Er hunder tillatt på Londons T-banetog?

Innholdsfortegnelse:

Er hunder tillatt på Londons T-banetog?
Er hunder tillatt på Londons T-banetog?

Video: Er hunder tillatt på Londons T-banetog?

Video: Er hunder tillatt på Londons T-banetog?
Video: Советские актеры и их дети/СТАЛИ ПРЕСТУПНИКАМИ И УБИЙЦАМИ 2024, Kan
Anonim
Bulldog på London Underground
Bulldog på London Underground

Enten du er ny i London, eller en hund er ny for familien din, lurer du kanskje på om du kan ta med deg den pelskledde vennen din på T-banen til byens underjordiske t-banesystem. Det raske svaret er "ja", men det er noen få regler og begrensninger.

On the Tube

Servicehunder, så vel som enhver hund som ikke virker farlig, er tillatt på Londons undergrunnsbane. Hunden må forbli i bånd eller i kasse og er ikke tillatt i setet. Du må holde hunden din veloppdragen; personalet har ikke lov til å kontrollere kjæledyret ditt. Det er en vedtekt om dyr som reiser på London Transport, som i utgangspunktet sier at de kan nekte dyret ditt adgang hvis de har sikkerhetsproblemer og at du må kontrollere dyret ditt.

In the Station

Før du setter deg inn i t-banevognen må du passere gjennom T-banestasjonen, som inkluderer rulletrapper, billettporter og plattform. Den første regelen er at du må bære hunden din på rulletrappene, da de kan skade labbene når de går av og på. (Unntaket er hvis servicehunden din er opplært til å kjøre rulletrapp.) Hvis hunden din er for stor til å holde, kan du be en medarbeider om å stoppe rulletrappen; men det er mer sannsynlig at de gjør dette mens stasjonen ikke er opptatt. Avselvfølgelig er det greit å bruke trappene eller heisen (eller heisen, som de sier over dammen) med større hunder.

I henhold til TfL-vilkårene for transport må hunden din bæres gjennom billettportene. Hvis du har en servicehund og det ikke er en bred automatisk port, må du be en medarbeider om å åpne en manuell port. Mens du venter på plattformen, må du holde hunden i bånd eller i beholderen og sørge for at den oppfører seg godt.

Andre transportformer

Kanskje du tar t-banen for å ta et tog eller overføre til en buss trenger å vite om du kan fortsette med hunden din. Hver transportmåte har sine egne regler, så det er viktig at du forstår hva som er tillatt.

I henhold til National Rail Conditions of Carriage kan du ta med opptil to husdyr gratis og sitte i personbilene, men ikke buffet eller restaurantbiler (med unntak av assistansehunder). Hunden(e) må holdes i bånd eller i bæresele og er ikke tillatt på sete.

Det samme gjelder for den offentlige bussen, men noen selskaper kan kreve gebyr for å ta med kjæledyr om bord (med mindre det er en tjenestehund). Reglene for å ta med hunder på London-bussene er ikke like klare, så det er best å kontakte den spesifikke busstjenesten. Og ikke glem å holde hunden i bånd eller i bæreselen til enhver tid, samt holde kjæledyret ditt under kontroll.

Anbefalt: