Topp 5 julemarkeder i Vancouver

Innholdsfortegnelse:

Topp 5 julemarkeder i Vancouver
Topp 5 julemarkeder i Vancouver

Video: Topp 5 julemarkeder i Vancouver

Video: Topp 5 julemarkeder i Vancouver
Video: vancouver christmas market 🎄🎀 2024, Kan
Anonim
Vancouver julemarked
Vancouver julemarked

Julemarkeder er en elsket ferietradisjon i Vancouver og den beste måten å handle lok alt på i vinterferien. På de største julemarkedene i Vancouver vil besøkende finne hundrevis av kunstnere og håndverkere som selger en rekke lok alt og British Columbia-laget håndverk, kunstgjenstander, hjemmeinnredning, mote, vinterklær, leker, smykker, keramikk og gourmetmat. Disse markedene er det perfekte stedet å handle for deg selv, hjemmet ditt og unike gaver som ikke finnes noe annet sted i verden. Ta en titt på de seks beste jule- og håndverksmarkedene i Vancouver og datoene deres for 2018.

Vancouver julemarked

Vancouver julemarked
Vancouver julemarked

Også kjent som det tyske julemarkedet, gjenskaper Vancouver julemarked en autentisk utendørs tysk julemarkedslandsby i Vancouver sentrum med mer enn 80 hytter. Markedet byr på unik ferieshopping, massevis av julepynt i tysk stil, sesongbasert musikk og familieunderholdning, og tradisjonell tysk feriemat og -drikke. (Ikke gå glipp av pepperkakene.)

Selv om det er morsomt å bla gjennom varene, alt fra økologiske babyklær til keramikk, er Vancouver Christmas Market en morsom opplevelse, spesielt etter kl. 17.00, når julelyset lyser opplysne opp nattehimmelen. Gå tilbake i 2018 er Walk-In Christmas Tree, et tre på 30 fot med 36 000 lys som besøkende kan gå inni.

Vancouver julemarked vil bli holdt på Jack Poole Plaza (ved Olympic Cauldron) ved vannkanten i sentrum fra 21. november til 24. desember 2018 fra 11:30 til 21:30 hver dag. (Markedet stenger kl. 18.00 24. desember.)

Billetter: Voksen $12; Seniorer $11; Ungdom $5; Barn i alderen 0–6 år, gratis

Jul på Hycroft

The University Women's Club of Vancouvers årlige innsamlingsaksjon, Christmas at Hycroft, er en langvarig ferietradisjon i Vancouver. I motsetning til andre julemarkeder i Vancouver, kombinerer dette uvanlige gaver med rikelig sjarm og stedsans: I tillegg til shopping får besøkende besøk det historiske Edwardian Hycroft-herskapshuset, som vanligvis er stengt for publikum, pyntet i all sin juleprakt.

Christmas at Hycroft finner sted 15. til 18. november i 2018.

Make It Vancouver

Selv om det ikke er et typisk julemarked i Vancouver, er dette hippe, moderne håndverksmarkedet et flott sted å handle interessante gaver til høytiden. Dedikert til å vise frem unike, etisk laget varer fra lokale og kanadiske håndverkere, inkluderer Make It Vancouver-markedet håndlagde gaver, papirkunst, barneklær, mote, smykker og kunst. Det finner sted på PNE-forumet 12. til 16. desember 2018.

Har du håndverk? Holiday Edition

Et av de beste julemarkedene i Vancouver, Got Craft? er en halvårlig håndverksmesse holdt i mai og desember som viser frem mer enn 50 lokalekunstnere og kunsthåndverkere. Leverandørenes tilbud inkluderer smykker, klær, bade- og kroppsartikler, papirkunst, keramikk, kunst og mat. Har du håndverk? vil holde åpent 8. og 9. desember 2018 på Maritime Arbeidssenter.

Shiny Fuzzy Muddy

Shiny Fuzzy Muddy Entrance
Shiny Fuzzy Muddy Entrance

Dette årlige kuraterte kunstutstillingen med 30 lokale kunstnere og deres kreasjoner og design skjer akkurat i tide for julehandel. Denne todagers begivenheten, 8. og 9. desember 2018, i Heritage Hall, viser verk av britisk-columbianske kunstnere som inkluderer malerier, keramikk, brukbar kunst og skulptur.

Anbefalt: