De 8 beste softshelljakkene i 2022
De 8 beste softshelljakkene i 2022

Video: De 8 beste softshelljakkene i 2022

Video: De 8 beste softshelljakkene i 2022
Video: Best Softshell Jackets For Men in 2023 Top 10 Best Waterproof Softshell Jackets Reviews 2024, Kan
Anonim

Vi undersøker, tester, vurderer og anbefaler uavhengig av de beste produktene – finn ut mer om prosessen vår. Hvis du kjøper noe gjennom lenkene våre, kan vi tjene en provisjon.

Våre toppvalg

Beste sammenlagt: Arc'teryx Gamma LT Hoody hos Amazon

"Interiøret er et fukttransporterende polyesterstoff som gir utmerket pusteevne."

Beste budsjett: Columbia Ascender Softshell for menn hos Amazon

"Kombinerer komforten til en tung sweatshirt med værbestandigheten til et hardshell."

Best for kvinner: Outdoor Research Ferrosi-hettejakke for kvinner hos Amazon

"For ytterligere å beskytte deg mot vindkjøling, kommer armene med ekstra tommelløkker for å holde vinden ute."

Best for menn: Outdoor Research Ascendant Hoody for menn hos Amazon

"Jakkan er veldig pustende, men den vil gi isolasjon når du står på ski eller klatrer i det kjøligere baklandet."

Beste lettvektsjakke: Black Diamond Alpine Start Hoody hos Amazon

"Du kan pakke jakken i den innvendige brystlommen når det mørke været gir seg."

Best for vindfullt vær: The North Face Apex Bionic Soft Shell-jakke hos Amazon

"Den har en vindtett vurdering på 0 CFM(kubikkfot per minutt), som betyr at den er 100 prosent vanntett."

Best for kaldt vær: Patrolskalljakke hos Amazon

"Hvis kuldereiser krever strenge aktiviteter, vil du sette pris på hvor pustende jakken føles."

Best for mobilitet: Marmot Tempo Softshell-jakke hos Amazon

"På grunn av Angel-Wing-bevegelsesdesignet, vil du enkelt kunne bevege deg rundt i jakken."

Beste sammenlagt: Arc'teryx Gamma LT Hoody

Arc'teryx Gamma LT hettegenser
Arc'teryx Gamma LT hettegenser

Turgåere og klatrere elsker den slitesterke Arc'teryx Gamma LT-hettegenseren for utendørsturer. Det elastiske softshellet består av et værbestandig nylon-ansiktsstoff som har DWR-behandling (Durable Water Repellent) for å holde deg tørr i lette perioder med nedbør. Interiøret er et fukttransporterende polyesterstoff som gir utmerket pusteevne, noe som sikrer at du holder deg kjølig mens du er aktiv. Den strømlinjeformede og atletiske passformen lar deg legge enda en tynn jakke under. Du vil kunne nyte hele bevegelsesområdet siden jakken har artikulert mønster og kiler under armene. For lagringsplass kommer den også med to håndlommer med glidelås og en innvendig glidelåslomme. Til damekolleksjonen kan du velge mellom sort, rød og azalea. Menn kan velge mellom Adriaterhavet, svart, hegre, rød strand og triton.

Det er noen få faktorer å veie. Jakken har en høy pris, og koster så mye som $250. De lange ermene kan også være problematiske hvis du bruker hansker under mansjetten.

Beste budsjett: Columbia Men's Ascender Softshell

Utendørs eventyr kan barbere noen seriøse dollar av utstyrsbudsjettet med denne jakken. Columbia Ascender Softshell Front-Glidelåsjakke for menn kombinerer komforten til en tung genser med værbestandigheten til et hardt skall. Det vil holde deg koselig i mildt vær og godt lag under de kaldeste vintrene. Du vil kunne gjemme bort diverse reiseartikler med den ene brystlommen med glidelås og to håndlommer.

En ting å tenke på er at jakken ikke har hette, så du trenger en utvendig hette eller lue for å beskytte hodet når det regner eller snør. Kolleksjonen inkluderer over 25 dempede farger, som collegiate marine og stål. For damestørrelser er et passende alternativ for Ascender Kruser Ridge Softshell-jakken, som inkluderer 24 farger, med hakker som rød hibiscus og blåklokke. Den tilbyr mobilitet, vindmotstand, samt utmerket pusteevne - alt det som gjør en anstendig softshell-jakke. Anmeldere nevner at Kruser Ridge har en stor passform, så det er lurt å størrelsen ned.

Best for Women: Outdoor Research Ferrosi-hettejakke for kvinner

Den lette Ferrosi-hettegenseren kombinerer pustende, tøff Cordura-nylon på armene med Ferrosi-stoff på kroppen for å beskytte mot vindfrysninger og regn. Det passer både ledige aktiviteter, som å gå rundt i byen på kjølige netter, så vel som strenge idretter som fotturer eller fotturer. For ytterligere å beskytte deg mot vindkjøling, kommer armene med ekstra tommelløkker for å holde vinden ute. I kaldere vær kan det være lurtbruk et mellomlagsstykke under for ekstra varme. Hvis du møter lett nedbør, dra nytte av den justerbare hetten og hakebeskytteren for å holde deg tørr.

Softshell lar deg bevege deg fritt, og kommer med bevegelsesspeilende stretch. Til oppbevaring kommer jakken med en brystlomme med glidelås, to håndlommer med glidelås og en venstrelomme, som også fungerer som en tingpakke.

Foruten svart, inkluderer utvalget også muntre fargetoner som kornblomst/natt, ørkensolnedgang/sangria og hyllebær/wisteria.

Best for Men: Outdoor Research Ascendant-hettegenser for menn

Vinter, vår, sommer eller høst, Outdoor Research Ascendant Hoody fungerer perfekt for å beskytte deg mot elementene under alle dine alpine eventyr. Den har et Polartec Alpha Direct-isolert interiør og lett Pertex-skall for å skjerme deg mot vind og nedbør. Jakken er svært pustende, men den vil gi isolasjon når du står på ski eller klatrer i det kjøligere baklandet. Anmeldere har nevnt at du ikke trenger å legge på denne jakken så mye siden fleeceisolasjonen holder kroppen din tilstrekkelig varm. Du kan reise lettere uten de ekstra lagene.

Som mange andre softshell, har Ascendant Hoody bevegelsesspeilende stretch som lar deg bevege kroppen komfortabelt. For oppbevaring inkluderer jakken en brystlomme med glidelås og to håndvarmerlommer. For å holde kulden ute har den også en hjelmkompatibel hette, snøring og en intern stormklaff foran. Hvis hendene dine er utsatt for å fryse, vær ikke redd. Dejakke sportstommelløkker for å beskytte håndflaten din i kaldt vær.

Velg fra farger som agat, aloe/kull, b altic/glacier, black/tahoe, sitrongress/flash og tinn/sitrongress.

Beste lettvektsjakke: Black Diamond Alpine Start-hettegenser

Fjellreisende som gjennomgår anstrengende aerobicaktiviteter vil sette pris på den minimalistiske Alpine Start-hettegenseren, som har værbestandighet til en lett vekt på bare ni unser. Du vil til og med kunne pakke jakken i den innvendige brystlommen når det dystre været gir seg. Den består av Schoeller softshell-materiale, så den er både pustende og rivebestandig. Jakken har elastiske mansjetter og snøring i nederkant, konturer etter kroppen din i motsetning til omvendt. Kileene under armene lar deg også bevege armene fritt rundt. Selv om jakken gir tilstrekkelig værbeskyttelse, kompromitterer dens lette vekt isolasjonseffekten, så den føles kanskje ikke like varm som noen av de andre valgene på denne listen.

Menn kan velge mellom farger som ask, røyk, verde og kingfisher. Dameutvalget byr på litt mer variasjon med rustikke nyanser som nikkel, kaptein, dawn og rhone.

Best for vindfullt vær: The North Face Apex Bionic Soft Shell Jacket

Hvis turen tar deg til vindfulle områder, invester i The North Faces Apex Bionic Soft Shell. Den lette, komfortable jakken holder deg varm og fri for vindfrysninger med Apex ClimateBlock-stoffet, som er fleksibelt og belagt med en vannavstøtende. Den har en vindtett vurdering på 0 CFM (kubikkfot per minutt),som betyr at den er 100 prosent vanntett. Den har en koselig fleecebacker som gir ekstra varme. For å holde kulden ute, har jakken to håndvarmerlommer med glidelås, en justerbar snøring, en frontlukking med full glidelås, en stativkrage og en innvendig vindklaff. Den kommer i The North Faces signatursvarte farge. De fleste anmeldere elsker passformen til jakken, selv om noen nevner at de større størrelsene vil ha ermer som er litt for lange.

Best for kaldt vær: Black Diamond Dawn Patrol Shell Jacket

Ta på deg denne jakken hvis du skal på turer med høy ytelse og lengre oppdrag, spesielt i moderat kaldt vær. Black Diamond Dawn Patrol Shell Jacket er laget av nylon og elastan og er ganske tøyelig, så den lar deg bevege deg fritt i den. Belagt med DWR, den kaster lett nedbør og gir beskyttelse mot vind, enten du klatrer eller aker. Hvis det kalde været reiser krever strenge aktiviteter, vil du sette pris på hvor pustende jakken føles. Den kommer også med en skihjelmkompatibel hette som du kan justere.

Softshell inkluderer rikelig med oppbevaringsplass slik at du kan oppbevare det viktigste på din person, inkludert to selekompatible håndlommer, to innvendige falllommer og en brystlomme. Stoffet er også bluesign-godkjent, noe som betyr at produktet oppfyller strenge standarder for forbrukersikkerhet og bærekraft.

Damestørrelser inkluderer farger som røyk, kaspian og aluminium. Herrekolleksjonen inkluderer lignende nyanser som ask, denim og røyk.

Best for mobilitet: Marmot Tempo SoftshellJakke

Dette softshellet fra Marmot er for tørre, varme klimaer. Marmots Tempo Jacket tilbyr optimal pusteevne når du deltar i kraftig trening som løping, fotturer eller klatring. På grunn av Angel-Wing bevegelsesdesignet, vil du enkelt kunne bevege deg rundt i jakken. I tillegg til stretchstoffet og designen kommer softshellet med lycra-bundne mansjetter og snøring for en sikker, smidig passform når du beveger deg. Jakken er også vannavstøtende, så du trenger ikke å bekymre deg for at fuktighet siver gjennom den i tilfelle du møter moderat nedbør. Hvis været blir kaldt, kan du dra nytte av håndvarmerlommene med glidelås for å holde fingrene deilige. I herreutvalget velger du blant farger som blå safir, kulsort, skifergrå og lagrød. Kvinner vil kunne velge mellom kulsvart og mer levende farger som blått hav, edelgrønn og neonbær.

Anbefalt: