Ting å gjøre til jul i Miami
Ting å gjøre til jul i Miami

Video: Ting å gjøre til jul i Miami

Video: Ting å gjøre til jul i Miami
Video: Как живёт Новак Джокович, сколько он зарабатывает и тратит на благотворительность 2024, Kan
Anonim
Julepynt, Miami, Florida, Amerika
Julepynt, Miami, Florida, Amerika

I motsetning til Orlando og Tampa, er Miami kanskje ikke den første du tenker på når du vurderer juleferier. Det er ikke sannsynlig at det snør i Miami i julesesongen, men det stopper ikke byen fra å feire høytiden med et variert utvalg av underholdende arrangementer for hele familien. Enten du besøker dyrehagen for å se dyrene åpne gavene sine eller se overdådig dekorerte båter som cruiser langs de lokale vannveiene, byr julen i Miami på moro for alle. Så for de som ikke har noe imot å bytte snø mot sand, kan Miami være feriestedet for deg.

Julenissens fortryllende skog

Lys ved Julenissens Enchanted Forest
Lys ved Julenissens Enchanted Forest

Julen er i luften i Santa's Enchanted Forest, Miamis ferietemapark. Åpent fra 31. oktober 2019 til 5. januar 2020, har dette stedet vært en ferietradisjon i Sør-Florida i 37 år. Hele familien vil glede seg over ferielysshowet, julekaraoke, ferievisninger, Mistletoe Lane og det høyeste juletreet i Sør-Florida. Det er også magiske show, et freestyle motocross-arrangement, en luftforestilling, et sirkus, spenningsturer for store og små barn, dyreshow og et karneval.

Vinterfestbåtparade

Vinterfest båtparade
Vinterfest båtparade

The Seminole Hard Rock Winterfest Boat Parade finner sted i Fort Lauderdale sentrum, omtrent 40 mil nord for Miami, 14. desember 2019. Temaet for årets arrangement er «Lys, kamera, action-filmer på parade. Den 2,5-timers maritime prosesjonen tilbyr magiske øyeblikk langs Intracoastal Waterways, med festlig dekorerte båter som reiser en 12-mils rute til Lake Santa Barbara i Pompano Beach. Seilbåter, kajakker og til og med bedrifts megayachter er alle utsmykket med tusenvis av festlige lys.

Festligheter på Deering Estate

Deering Estate
Deering Estate

Spark i gang ferien på Deering Estate, et historisk miljømessig og arkeologisk reservat i Biscayne Bay. Gjennom hele desember er dette landemerkehjemmet dekorert for høytiden av prisbelønte designere. Besøkende kan oppleve julemagien, nyte varm sjokolade og informasjonskapsler og lytte til sangere på stedet fra 1. desember 2019 til og med 5. januar 2020.

Besøkende kan også delta i andre ferieaktiviteter. For barna besøker julenissen og alvene hans årlig til Deering Estates Stone House Ballroom for å lese klassiske feriehistorier og posere for fotografier. I år er nissen i lokalene 14. desember 2019.

For de voksne er det Misteltein og Martini-arrangementet 13. desember 2019. Vandre rundt på den dekorerte eiendommen mens du nyter matbiter og cocktailer.

Bayfront Park

Juletre på Bayfront Park
Juletre på Bayfront Park

Den årlige juletretenningen på BayfrontPark i Miami sentrum starter offisielt høytiden dagen etter Thanksgiving. Det 50 fot lange treet er dekket med tusenvis av festlige lys som gir jubel til Miamis Flagler Promenade mellom Thanksgiving og nyttårsaften. Tretenningsseremonien er akkompagnert av høytidsmusikk. Arrangementet er gratis å delta på, men begrenset parkering krever en avgift.

Tsjaikovskijs nøtteknekker

Nøtteknekkerens ytelse
Nøtteknekkerens ytelse

Fra 13. til 29. desember 2019 bringer Miami City Ballet-kompaniet Geroge Balanchines ballett, "Nøtteknekkeren", til det sørlige Florida. Ikke gå glipp av denne klassiske historien komplett med sukkerplommefeer og danseleker i naturlig størrelse, med forestillinger på Miami Arsht Center og Kravis Center.

Jackie Gleason Theatre i Miami Beach er vertskap for en versjon av denne klassikeren, "Great Russian Nutcracker", fremført av et turnékompani fra Moscow Ballet.

Miami Shores Living Nativity

Denne levende, utendørs gjeninnføringen av julehistorien finner sted hvert år i Miami Shores Presbyterian Church. Den inneholder levende kameler, esler, geiter og sauer, i tillegg til live-action karakterer som Maria, Josef og Jesusbarnet. Skildringen er fort alt og inkluderer digitale projeksjoner og musikk. Arrangementet er gratis, men gjestene inviteres til å ta med hermetikk for donasjon til den lokale matbanken. Du kan besøke showet i år 13. eller 14. desember 2019, eller meld deg frivillig til å være en del av denne levende fødselen.

Zoo Lights at Zoo Miami

Zoo Lights i Zoo Miami
Zoo Lights i Zoo Miami

Miami Zoo blir levende for Zoo Lights, den årlige feriebegivenheten som lyser opp dyrehagens eiendom. Dusinvis av dyreformede lys langs gangveiene, og 3D-briller er gitt for full effekt. Besøkende kan ta kamelturer, gå ned flodhest-sklien og ri på hestene på karusellen. Du kan til og med se dyrene åpne julegavene sine.

Zoo Lights vil være åpent på utvalgte netter mellom 29. november og 29. desember 2019. Det er også spesielle temakvelder, som inkluderer:

  • 29.–30. november 2019: PJs and Onesies Nights
  • 6.–7. desember 2019: Galactic Nights
  • 13.–14. desember 2019: Ugly Sweater Nights
  • 20.–22. desember 2019: Superhero Nights
  • 27.–29. desember 2019: Julenissen og nissen ser ut som netter

Anbefalt: