Beste ting å gjøre til jul i Minneapolis-St. Paul
Beste ting å gjøre til jul i Minneapolis-St. Paul

Video: Beste ting å gjøre til jul i Minneapolis-St. Paul

Video: Beste ting å gjøre til jul i Minneapolis-St. Paul
Video: Rowdy Flock: a daughter, her dreams, and a sheep farm in Norway 2024, April
Anonim
minneapolis nicollet mall jul
minneapolis nicollet mall jul

Når du er i Minneapolis eller St. Paul på julaften og juledag er det mye å gjøre, og mye av det er utendørs. Mange av disse morsomme tingene å gjøre er ideelle for familier - noe foreldre eller hele familien kan gjøre uten å tømme banken.

Sett mot bakkene og gå på tubing, gå på skøytebanen eller ta en tur. Vinteren bør ikke holde deg innendørs. For rikelig med julestemning, besøk lysene i Phalen Park i St. Paul eller ta del i en 5K julemoro. For å varme opp, nyt et feriemåltid på en lokal restaurant, eller stopp for en drink på O'Gara's Garage i St. Paul under deres årlige julefest.

gå på ski, snowboard og snowtubing

Snowboarder sveivene svinger i fjellskråningen
Snowboarder sveivene svinger i fjellskråningen

Hvis du fant nytt snøsportutstyr under juletreet, kan det være lurt å prøve det ut med en gang.

Snøforholdene tillater det, skisteder som vanligvis er åpne over helligdagene inkluderer:

  • Afton-Alpene: Ligger i den naturskjønne St. Croix River Valley like utenfor Minneapolis og St. Paul, installerte feriestedet et kraftig, toppmoderne snøproduksjonssystem for å holde de 300 dekar og bakkene åpne. det er nok terreng til å holde både nybegynnere og eksperter fornøyde.
  • Buck Hill: Med over 16 løpog en bakke for tubing, og flere spisesteder, Buck Hill i Burnsville er et morsomt sted å gå.
  • Wild Mountain: Wild Mountain ligger i Taylors Falls, og har fasiliteter for ski, boarding og tubing.
  • Og i Wisconsin, prøv Trollhaugen med mange familieaktiviteter, inkludert boarding, ski og tubing.

Welch Village og Hyland ski- og snowboardområde i Bloomington er pålitelige godbiter andre dager i juleuken.

Besøk Como Park og Como Zoo

Babygorilla Arlene
Babygorilla Arlene

Denne populære attraksjonen er åpen 365 dager hvert år, og juledag er intet unntak. Både dyrehagen og vinterhagen vil holde åpent 1. juledag til vanlig åpningstid. Besøk pingviner og isbjørner 1. juledag, og hvis du er heldig, se hagene og vinterhagen dekket av snø.

gå på tur eller fottur i en park

Minnehaha faller frossen
Minnehaha faller frossen

Avhengig av hvor mye det snør, kan du enten gå på tur eller gå på langrenn og gå på truger. Steder som Minnehaha Park og de fantastiske frosne Minnehaha Falls er et ideelt feriemål. Få litt trening ved å gå på truger i Fort Snelling State Park eller gå i stiene og se etter vinterfugler og annet dyreliv i Minnesota Valley State Recreation Area.

Se Minneapolis skulpturhage

Minneapolis skulpturhage
Minneapolis skulpturhage

Minneapolis Sculpture Garden er åpen hver dag fra kl. 06.00 til midnatt. Midtpunktet, den kolossale "Spoonbridge and Cherry"-skulpturen, er enav ikonene i Minneapolis og et flott sted for bilder med besøkende utenbys. Den gigantiske skjeen holder selskap med rundt 40 andre verk. Hvis du er interessert i fotografi, får de formfulle skulpturene, mange med sterke linjer eller dristige farger, ny mening mot den hvite snøen.

Se en film

Riverview Theatre Minneapolis
Riverview Theatre Minneapolis

Kinoene er tradisjonelt travle 1. juledag. Se en etterlengtet spesialfunksjon og gjør deg og familien glade.

Noen kinoer viser kanskje bare storfilmene ved juletider; noen klassiske julefilmer. For eksempel viser Riverview Theatre i Minneapolis vanligvis julefilmer i oppkjøringen til juledag, og prisene er prute-kjeller.

Spis ute 1. juledag

Julemiddag
Julemiddag

Mange barer er åpne 1. juledag, og flere restauranter i metroområdet er åpne for julelunsj og -middag. Unn deg selv et fancy måltid for ferien på steder som Radisson Blue, hvor både sentrum og Mall of America vanligvis serverer tradisjonell mat som prime rib og glasert skinke på juledag. Monello, som serverer moderne italiensk mat i en elegant spisesal på Hotel Ivy, er vanligvis åpen for julemiddag.

gå på skøyter juledag

Renaissance Minneapolis Hotel The Depot
Renaissance Minneapolis Hotel The Depot

De fleste utendørsbanene i lokale parker er åpne for skøyter hver dag, og andre kan være åpne enten juledag eller julaften, sjekk nettsidene deres. Byen avSt. Paul vedlikeholder 14 skøytebaner i parker over hele byen, inkludert fire nedkjølte baner. I tillegg har byen Bloomington 14 utendørs vinterisbaner, og Bloomington Ice Garden er vert for tre baner som er åpne året rundt.

Barer og klubber

Mercy Bar & Restaurant
Mercy Bar & Restaurant

Som med restauranter, er noen barer og klubber åpne, og noen er stengt på juledag. CC Club, Minneapolis’ ikoniske dykkebar, er vanligvis åpen juledag med rimelig frokost eller barmat og til de tradisjonelle drinkene. Den koselige Mercy Bar and Dining Room er vanligvis åpen i julen til frokost, lunsj og middag, og har ofte juletilbud.

Frivillig til høytiden

Ung latinamerikansk familie melder seg frivillig til å servere mat på suppekjøkken
Ung latinamerikansk familie melder seg frivillig til å servere mat på suppekjøkken

Gi noe til samfunnet og hjelp med en av de mange organisasjonene og ideelle organisasjonene som hjelper trengende i tvillingbyene. Det er mye å hjelpe til med, inkludert servering av julemiddag til hjemløse.

For å hjelpe til med å gjennomføre en høytidstradisjon, vurder å være frivillig med Frelsesarmeen. Frelsesarmeen er en av de mest synlige ideelle organisasjonene i høytiden, og de trenger mange mennesker til å hjelpe. Du trenger ingen erfaring for å utføre de fleste oppgavene bortsett fra viljen til å hjelpe. Frelsesarmeen trenger folk til å tilberede og servere feriemåltider, hjelpe til med å skaffe leker til trengende barn, være en ringeklokke og mye mer.

Turferielys i parken

Ferielys i Rice Park, St. Paul
Ferielys i Rice Park, St. Paul

Hver feriesesong er Phalen Park i St. Paul pyntet med tusenvis av ferielys. Du kan kjøre gjennom for å se utstillingene hvilken som helst kveld, jul inkludert, frem til 1. januar. Eller du kan kjøre (eller ta en tur) gjennom sentrum av Minneapolis for å se butikkens lys og gatedekorasjoner.

Run the Christmas Day Joyful 5K

Juledag 5K-løp
Juledag 5K-løp

Charities Challenge arrangerer et årlig juledag 5K-løp ved Comosjøen i St. Paul som norm alt begynner kl. 10. Deltakerne inviteres til å løpe eller gå, og familier er velkomne – du kan til og med ha på deg feriekostymer eller få ut rødt og grønt løpeutstyr. Det er en fin måte å løpe eller gå unna julekaloriene på forhånd.

Les også om de beste eplehagene i nærheten av Minneapolis-Saint Paul.

Anbefalt: