St. Patrick's Day Parade i New York City

Innholdsfortegnelse:

St. Patrick's Day Parade i New York City
St. Patrick's Day Parade i New York City

Video: St. Patrick's Day Parade i New York City

Video: St. Patrick's Day Parade i New York City
Video: LIVE: New York City's 2023 St. Patrick's Day Parade | NBC New York 2024, April
Anonim
Årlig St. Patrick's Day Parade holdt i New York
Årlig St. Patrick's Day Parade holdt i New York

St. Patrick's Day er seriøs virksomhet i New York City. Til og med newyorkere uten irsk blod går i grønt, drikker Guinness og Jameson og deltar på St. Patrick's Day Parade.

History of the New York City St. Patrick's Day Parade

Sistnevnte er en stor sak. Den første offisielle St. Patrick's Day Parade i New York City ble holdt 17. mars 1762. Det var 14 år før uavhengighetserklæringen ble undertegnet. Det er den eldste St. Patrick's Day Parade i verden – enda eldre enn feiringer i Irland.

I dag holdes paraden fortsatt til ære for St. Patrick, skytshelgen for Irland og erkebispedømmet i New York. Den går opp 5th Avenue fra 44th til 79th Streets. Flytere eller biler er ikke tillatt. All underholdning kommer fra sannsynlige marsjerere. Det er over 150 000 deltakere hvert år. De marsjerer, synger og spiller instrumenter for å gjøre ferien. Mange bruker tradisjonelle irske klær. Stemningen er jolly; du kan føle lykken hele dagen lang, langt etter at paraden er over.

Marsjen organiseres og drives utelukkende av frivillige. Mange familier har jobbet med paraden i generasjoner. Deltakere kommer fra hele verden for å være en del av denne ærefulle tradisjonen.

Slik deltar

Paradenfinner sted hvert år den 17. mars (Hvis denne datoen faller på en søndag, flyttes paraden til lørdagen.) Den starter klokken 11.000.

De beste visningsstedene - steder som er mindre overfylte - er på nordenden av paraderuten, nærmest endepunktet på 79th Street. Paraden er over klokken 14.00. eller 15.00 Det anbefales å møte opp tidlig om morgenen for å få en god ståplass.

Et morsomt område å være er nær tribunene mellom 62nd og 64th streets. Der danser, synger og andre musikalske forestillinger for dommere. Mens du trenger en billett for å få tilgang til tribunen, kan du stå opp tidlig for å sikre deg en plass i nærheten av handlingen.

Mengen er tettest ved St. Patrick's Cathedral og i området rett rundt der og har en tendens til å avta når du beveger deg nordover langs paraderuten.

Anbefalt: