De 9 beste suvenirene å kjøpe i Disneyland

Innholdsfortegnelse:

De 9 beste suvenirene å kjøpe i Disneyland
De 9 beste suvenirene å kjøpe i Disneyland

Video: De 9 beste suvenirene å kjøpe i Disneyland

Video: De 9 beste suvenirene å kjøpe i Disneyland
Video: Disneyland Paris - Complete Walkthrough with Rides - 4K - with Captions 2024, Kan
Anonim

Det er en skammelig sannhet om noen Disneyland-suvenirer som du ikke nødvendigvis tenker på når du plukker dem ut i gavebutikken - mange blir ubrukte, ubrukte eller glemt. Ubrukte t-skjorter doneres, suvenirdrikkekopper fanger støv i hyllene, og de bedårende Mickey ear-hattene skyves bak i skapet ditt.

Det er ikke det at du ikke kan kjøpe disse varene, men det er viktig å huske på at de beste suvenirene minner deg om hvor du gikk. De varer, de får deg til å smile, og de vil være en gjenstand du må beholde i årevis. De dårlige? Som de sier, etterpåklokskap er 20/20, og du kan ende opp med å ønske at du ikke hadde kjøpt dem. Det kan imidlertid være vanskelig å innse det i øyeblikket, så bruk denne veiledningen for å vite hvilke som vil ende opp med å bli de mest verdifulle kjøpene dine.

Disneyland-suvenirer å hoppe over

For å komme i gang, her er noen generelle regler du bør huske på om ting du bør unngå.

  • Alt som føles spinkelt eller virker overpriset
  • Alt du bare kan bruke i Disneyland, som de glødende muse-ørehattene
  • Ting du kan kjøpe hjemme (dvs. sørg for at det er unikt for besøket ditt)

Før du kjøper, gå bort en stund. Hvis du fortsatt tenker på det timer senere, vil du huske det og gå tilbake. Hvis du glemmer det om femminutter, unngår du en kostbar feil.

Autograferte tegn

Disneyland autografer på en lerretsveske
Disneyland autografer på en lerretsveske

I stedet for å samle karakterers signaturer i en bok som vil ligge på en hylle ubemerket, ta med Disneyland-autografene dine hjem på noe du kan bruke. For eksempel en rimelig lerretsveske som du kan ta med deg hvor som helst.

Du kan få karakterene til å autografere nesten hva som helst, så lenge du ikke har det på deg på det tidspunktet.

Du kan ta et putevar og be karakteren skrive en godnatt-melding. Eller hvis du er en quilter, ta noen stofffirkanter og arbeid dem til en kreasjon for barnet (eller den barnlige voksne) i livet ditt. Noen besøkende tar utklippsboksider eller fotograferer matter som karakterene kan skrive på og kombinerer senere autografen med et trykt bilde.

Andre måter og steder å samle signaturer på er bare begrenset av fantasien din.

Tips: Hvis du velger en vaskbar gjenstand, snu den med feil side ut og kast den i tørketrommelen når du kommer hjem for å varmeherde blekket før den første vask.

Klær du kan bruke regelmessig

Sko med Star Wars-tema i Disneyland
Sko med Star Wars-tema i Disneyland

Hopp over museørene for å finne noe du faktisk kan ha på deg hjemme. Gjenstanden du kan ha på deg kan til og med være vanlige klær som har en Disney-teft, som søte sko som ser ut som Darth Vader og C3PO.

Prøv å handle på D Street og Disney Vault 28 i Downtown Disney, hvor de har ting med Disney-tema fra merkevaredesignere.

Disney Tech

Image
Image

TheD-Tech-merket med mobiltelefondeksler og datadeksler inkluderer noen søte mønstre og design, fra det åpenlyst tegneserieaktige til det subtile museøre-teksturet.

Du vil bruke dem hver dag, og de vil få andre mennesker til å smile også.

Noen av butikkene i Tomorrowland har Tech on Demand, som gir deg et mer omfattende utvalg av spesialdesignede temaer enn det ville vært praktisk for dem å lagerføre.

Du kan også kjøpe noen D-Tech-varer på nettet, men du finner flere unike design alternativer i parkene.

Disney Pins

Pin Trading på Disneyland
Pin Trading på Disneyland

Nåler er en god, rimelig suvenir fordi du kan sette dem på nesten hva som helst. Du kan holde en Sorcerer Mickey festet til vesken eller en lue, eller stå en for tung W alt Disney og Mickey-nål på skrivebordet på jobben. I høytiden kan du også gjøre dem om til juletrepynt.

For enda morsommere å samle pin, delta i Disneyland-tradisjonen med pin-handel. Se etter et rollebesetningsmedlem som har på seg en snor full av pinner, ha din egen pin klar og følg retningslinjene.

Reisekrus

Disneyland Souvenir kaffekopper
Disneyland Souvenir kaffekopper

Flere butikker i Disneyland har reisekrus av ulike slag. Ta din egen kopp til den lokale kaffebaren hver dag for å fylle opp eller fyll den opp hjemme før du hopper i bilen.

Hvis du ikke ser noe du liker i den første butikken du besøker, fortsett å lete. Og hvis du er en fan av en spesiell tur eller filmene som inspirerte noen av attraksjonene, prøv gavebutikken på denspesiell utgang.

Få en Disneyland Silhouette

Silhuetter i Disneyland
Silhuetter i Disneyland

På Main Street U. S. A. i Disneyland finner du den sjarmerende gammeldagse silhuettbutikken. Mens du sitter for dem, bruker butikkens papirkunstnere ikke annet enn et stykke svart papir og en saks som beveger seg raskt for å lage søte små konturportretter.

Få en gruppe barn gjort, eller hvis du er alene, be dem ta med deg favoritt Disney-karakteren din.

Du finner også karikaturartister i Downtown Disney og inne i parkene.

julepynt

Disneyland souvenir julepynt
Disneyland souvenir julepynt

Hvis du feirer jul, er en pynt en perfekt suvenir. Du finner en rekke stiler, temaer og karakterer i de fleste suvenirbutikkene på hele feriestedet.

Hjemme, husk turen hvert år når du setter opp dekorasjonene dine. Noen av dem har årstallet trykt på seg, noe som gir deg en annen liten pekepinn om tid og sted du fikk den.

Disney PhotoPass-suvenirer

jente får tatt et bilde med Olaf fra Frozen
jente får tatt et bilde med Olaf fra Frozen

Ikke overse de Disneyland-fotografene som henger rundt og spør om du vil ha bildet ditt tatt. De tar ikke bet alt for å ta bildet ditt, men å hente et PhotoPass fra dem gir deg en sjanse til å kjøpe dem senere hvis du vil.

En av fotografenes spesialiteter er å legge til en liten overraskelse i det digitale mørkerommet, som Tinker Bell i hånden eller en karakter blandet med familien din.

Du kan laste ned bildene dine, sende dem til venner, få dem skrevet ut på alle slags gjenstander eller blande dem med bildene dine for å lage et unikt minnealbum.

Disney Art on Demand

Hvis du vil kjøpe noe på Disneyland til å henge på veggen hjemme, stikk innom samlerbutikken ved siden av Operahuset (nær inngangen) og hent et stykke Disney-kunst på forespørsel.

De tilbyr mange design og kan ramme den inn og sende den rett hjem til deg, slik at du ikke trenger å bære den rundt hele dagen eller bekymre deg for hvordan du får den inn i den allerede svulmende kofferten. Du kan også bestille kunst på forespørsel fra Disney-butikken på nett.

Anbefalt: