Hvordan reise til Mexico med kjæledyret ditt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan reise til Mexico med kjæledyret ditt
Hvordan reise til Mexico med kjæledyret ditt

Video: Hvordan reise til Mexico med kjæledyret ditt

Video: Hvordan reise til Mexico med kjæledyret ditt
Video: 6 DAGE I ET MEXICANSK FÆNGSSEL - SKÆRLIG TURISTOPLEVELSE (og min analyse) 2024, Kan
Anonim
Hund i bærer
Hund i bærer

Mange reiser med kjæledyrene sine til Mexico. Hvis du ønsker å ta med deg hunden eller katten din på din meksikanske ferie, er det noen få skritt du bør ta på forhånd. Merk at for meksikanske forskrifter er det kun hunder og katter som klassifiseres som kjæledyr: andre dyr kan importeres, men regelverket er annerledes. Meksikanske forskrifter tillater reisende å komme inn i landet med opptil to hunder eller katter, men hvis de reiser med fly, vil flyselskapene bare tillate ett kjæledyr per person. Hvis du skal reise til Mexico med flere dyr, bør du kontakte det meksikanske konsulatet eller den nærmeste ambassaden for mer informasjon.

Du bør få kjæledyret ditt undersøkt av en veterinær, og kjæledyrets vaksinasjoner må være oppdatert. Ha med deg følgende dokumenter når du reiser til Mexico med kjæledyret ditt:

  • Either APHIS Form 7001 (pdf) Vet He alth Certificate OR et sertifikat for god helse utstedt av en veterinær og trykt på brevpapir (håndskrevne dokumenter godtas ikke) på engelsk og spansk med veterinærens profesjonelle lisensnummer eller en kopi av lisensen, og veterinærens signatur. Ta originalen og en enkel kopi.
  • Bevis på rabiesvaksine gitt minst 15 dager før kjæledyret kommer til Mexico. Vaksinasjonsbeviset bør angi nårvaksinen ble gitt og hvor lenge den er gyldig, samt produktnavn og lotnummer.

Når du ankommer Mexico med kjæledyret ditt, vil SAGARPA-SENASICA (sekretariatet for landbruk, husdyr, bygdeutvikling, fiskeri og mat) personell gjennomføre en kort fysisk inspeksjon og verifisere at kjæledyret ditt er i samsvar med ovennevnte krav.

Reise med fly

Hvis du reiser med fly, må du sjekke med flyselskapet ditt i god tid om deres regler og ekstrakostnader for transport av kjæledyr. Flyselskapet har det siste ordet om hvorvidt de skal frakte kjæledyret ditt (og hvert flyselskap kan ha forskjellige regler), så sørg for å sjekke alle kravene med dem før du kjøper billetten. Noen flyselskaper transporterer ikke dyr i det hele tatt. De fleste flyselskaper vil tillate små kjæledyr å reise i kabinen med deg, men kjæledyret må være i en flyselskapssertifisert reisekasse som får plass under flysetet. Sjekk med flyselskapet for akseptable dimensjoner.

AeroMexicos regler for transport av kjæledyr i kabinen er som følger: Kjæledyr er kun tillatt i kabinen for flyreiser på under seks timer. Bæreren må være sikker og godt ventilert. Den indre bunnen av bæreren skal være av et absorberende materiale, og den må passe under setet foran passasjeren. Bæreren må være stor nok til at kjæledyret kan stå, snu og legge seg ned. Kjæledyret må forbli inne i transportøren under hele flyturen, og det er forbudt å gi mat eller drikke til kjæledyret under flyturen.

ReiseOver land

Å reise med bil er den mest praktiske måten å reise med kjæledyret ditt på. Å reise med buss og taxi kan være vanskelig med mindre kjæledyret ditt er veldig lite og reiser godt i en transportør. Les om hvordan du reiser med hunden din.

Where to stay

Tidligere var det en veldig stor utfordring å finne hoteller og feriesteder som aksepterte kjæledyr. Nå for tiden er det flere hoteller, Airbnbs og andre overnattingssteder som innser at det er fornuftig å la sine gjester ha kjæledyret sitt med. Du bør spørre på forhånd for å sikre at din pelskledde venn er velkommen der du skal bo. Sjekk Pet Friendly Accommodations for informasjon om hoteller i Mexico som godtar kjæledyr.

Returner From Mexico

Ta med deg kjæledyret ditt tilbake til USA? Avhengig av hvor lenge du har vært i Mexico, kan det være lurt å få et helsesertifikat (Certificado Zoosanitario) fra en lisensiert meksikansk veterinær, for å fremvise når du reiser inn i hjemlandet. Sørg for at hundens rabiesvaksinasjon fortsatt er oppdatert. Sjekk nettstedet til Center for Disease Control for den mest oppdaterte informasjonen.

Anbefalt: