Corn Mazes i Maryland og Virginia nær Washington, DC

Innholdsfortegnelse:

Corn Mazes i Maryland og Virginia nær Washington, DC
Corn Mazes i Maryland og Virginia nær Washington, DC

Video: Corn Mazes i Maryland og Virginia nær Washington, DC

Video: Corn Mazes i Maryland og Virginia nær Washington, DC
Video: These 9 Corn Mazes In The Washington DC Metro Area Will Make Fall Awesome | Washington DC Realtor 2024, Kan
Anonim
Gjennom maislabyrinten
Gjennom maislabyrinten

Mais vokser opp til 8 fot høy og er den perfekte avlingen for bønder som ønsker å tiltrekke seg besøkende på jakt etter familiemoro om høsten. Gigantiske maislabyrinter er vanligvis plassert på store gårder som vanligvis tilbyr andre høstaktiviteter, som høiturer, ølfester, hjemsøkte hus og gresskarplukking, og noen labyrinter er designet med en innebygd ryddejakt. Maislabyrinter i Maryland og Virginia ligger en kort kjøretur fra Washington, D. C.-området. De fleste er åpne i helgene fra slutten av september til november, men har en tendens til å være travlest i oktober når Halloween-sesongen starter.

I 2020 kan noen maislabyrinter bli stengt eller vil operere med regler for sosial avstand på plass. Sjekk gårdens offisielle detaljer for de siste oppdateringene.

Corn Mazes in Maryland

I Maryland, hold øye med maislabyrinter og pedal-kart racerbaner, blant andre aktiviteter med høsttema.

  • MD Corn Maze: I Gambrills, Maryland, finner du en av statens beste labyrinter, som er kjent for å ha et annet morsomt tema hvert år. I 2020 er temaet Harry Potter, og besøkende oppfordres til å komme kledd i trollmannskappene sine. I tillegg til den 8 mål store maislabyrinten, vil det også være en husdyrhage, Halloween-trivia og spesielle stands. Harry Potter-tema som en tryllestavsbutikk.
  • Gaver Farm: I Mount Airy, Maryland, har Gaver Farm over 50 attraksjoner med høsttema, inkludert en stor maislabyrint.
  • Cornfusion Corn Maze: Fra Showvaker Christmas Tree Farm er Cornfusion en årlig begivenhet og ekstravaganza av høstens familiemoro. Hvert års labyrint har et annet tema og tilhørende aktiviteter. I 2020 er temaet Knights and Dragons. Gjester har også lov til å komme tilbake om natten med lommelykter for å teste veisøkende ferdigheter i labyrinten i mørket.
  • Summers Farm Corn Maze: I Frederick, Maryland, er denne berømte labyrinten en del av Summers Farm Adventure som inkluderer en rekke gårdsaktiviteter som gigantiske fjellsklie, pedalvogn derby, griseløpene, Little Farmersville, gresskartoget og innrømmelser. I 2020 står det «We Stand Together» i maislabyrinten som en dedikasjon til viktige arbeidere som sykepleiere og dagligvarebutikkarbeidere.
  • Winterbrook Farms: I Thurmont, Maryland, inkluderer denne 42 mål store gården maislabyrinter, eplekanoner, et stort innendørsområde, en pedal-kartbane, zip-lining og en rasteplass.

Corn Mazes In Virginia

I Virginia finner du mye større labyrinter, festivaler og flere aktiviteter med høsttema og søte godbiter.

  • Corn Maze på Liberty Mills Farm: I Somerset, Virginia, er Liberty Mills Farm hjem til den største kjeglelabyrinten øst for Mississippi-elven. Besøkende kan navigere seg gjennom 34 dekar, delt inn i fire separate stier. Løypene varierer i vanskelighetsgradog ta omtrent 30 minutter for de enkleste og to til tre timer for de mest utfordrende. Her kan du også prøve gresskar-isen kjernet av traktor, hayrides, et bondemarked og eierens samling av antikke John Deere-traktorer.
  • Maisen ved Temple Hall Farm Regional Park: I Leesburg, Virginia, tilbyr denne gården vanligvis en maislabyrint, moro i en hage, høyturer, høyhopp og mer for høsten. Festival.
  • Corn Maze at Bridgemont Farm: I Quicksburg, Virginia, i den nordlige Shenandoah Valley, har Bridgemont Farm vanligvis tre enorme maislabyrinter, en låvesklie, pedalgo-karts, gresskar og mer.
  • Corn Maze at Hartland Farm and Orchard: I Markham, Virginia, finner du en fem mål stor maislabyrint i tillegg til karamellepler og cider, ponnihumle, geiter å mate, en gigantisk sklie og andre aktiviteter.
  • Wayside Farm Maze: I Berryville inviteres besøkende til Wayside Farm til å plukke gresskar og nyte den 10 mål store maislabyrinten, i tillegg til høiturer, griseløp, sklier, og lekeplasser. Tidligere temaer for maislabyrinten har inkludert LEGO og Pokemon, og i 2020 er temaet Svampebob Firkant.

Anbefalt: