5 nyttårsaften fyrverkeri nær Washington, DC

Innholdsfortegnelse:

5 nyttårsaften fyrverkeri nær Washington, DC
5 nyttårsaften fyrverkeri nær Washington, DC

Video: 5 nyttårsaften fyrverkeri nær Washington, DC

Video: 5 nyttårsaften fyrverkeri nær Washington, DC
Video: #fire work # Washington DC #Happy new year #2023 2024, Kan
Anonim
B altimore nyttårs fyrverkerishow
B altimore nyttårs fyrverkerishow

Det er mange livlige måter å feire på i Washington, D. C.-området, men hvis du har lyst på å ringe inn det nye året med en strålende fremvisning av fyrverkeri, bør du vurdere å dra ut til byens forsteder i Maryland eller Nord-Virginia. Disse stedene arrangerer noen av de mest spektakulære festene i regionen, som begynner med levende underholdning og kulminerer med en fargerik visning av pyroteknikk ved midnatt. Enten du er på utkikk etter en familievennlig begivenhet å nyte sammen med barna eller du er i humør til å feste langt ut på de første timene av det nye året, venter den perfekte feiringen på deg.

Mange nyttårsfeiringer er kansellert eller nedskalert for 2020-2021. Bekreft de mest oppdaterte detaljene med arrangementsarrangørene før du fullfører planene dine.

First Night Alexandria

Den familievennlige musikkfestivalen i Old Town Alexandria, Virginia, har liveopptredener, vanligvis på dusinvis av innendørs arenaer over hele byen, inkludert butikker, kirker og museer. First Night Alexandria for 31. desember 2020 er imidlertid annerledes enn tidligere år. Det personlige arrangementet finner sted på Alexandria Drive-In Theatre som en type tailgating-arrangement, hvor gjestene har sin egen tildeltplass å bo. Arrangementet vil også bli streamet live for å nytes fra hvor som helst i landet.

Ved midnatt inkluderer den store finalen en vakker fremvisning av fyrverkeri over Potomac-elven. Nyt det fra bilen din hvis du har kjøpt billetter til det personlige arrangementet eller se det komfortabelt fra din egen stue.

First Night Winchester

Den største familievennlige nyttårsaften-feiringen i Shenandoah Valley kommer med et bredt utvalg av underholdning hele kvelden. First Night Winchester finner sted i Old Town Winchester, Virginia, og har vanligvis alt fra levende musikk til magiske show, ansiktsmaling og en flipperspillturnering, mens lokale restauranter tilbyr rabatter i First Taste of Winchester.

Som med de fleste arrangementer, har First Night Winchester måttet gjøre endringer for 2021-nyttårsfeiringen. 31. desember 2020 vil det ikke være noen spesielle arrangementer eller forestillinger for å oppmuntre folk til å bli hjemme. Den tradisjonelle midnatts "Apple Drop" vil ikke finne sted, og fyrverkerishowet vil være klokken 21.00. i stedet for midnatt. De som ønsker å se dem oppfordres til å gjøre det fra sin egen hage eller et sted hvor sosial distansering er mulig.

B altimore nyttårsaften spektakulær

The B altimore New Year's Eve Spectacular avlyses i 2020

Ring inn det nye året med et smell i B altimores indre havn. Du vil finne at mange restauranter tilbyr spektakulær utsikt og arrangerer spesielle begivenheter på nyttårsaften, men den beste utsikten er ombord på et cruise eller hvor som helst i nærheten av havnen. Det erogså levende musikk og underholdning på Inner Harbor Amphitheatre, og skøyter på Inner Harbor Ice Rink.

Annapolis nyttårsaften

Annapolis nyttårsaften er avlyst i 2020

I Annapolis, Maryland, kommer City Dock til live med et bredt utvalg av musikalsk underholdning. Feiringen inkluderer i hovedsak to festligheter, hver med sitt eget fyrverkeri.

Hvis du har barn, ta turen til Weems Whelan-feltene for en rekke familievennlige aktiviteter, inkludert ansiktsmaling, en hinderløype og månesprett. Avslutt det hele med det første fyrverkerishowet. Foretrekker du å feste til de tidlige timene? Ta turen til Susan Campbell Park om natten. Der finner du levende musikk og mye dans; den andre fremvisningen av fyrverkeri begynner ved midnatt.

De beste områdene for å se fyrverkeriet er Susan Campbell Park, langs Main Street, eller ombord på en båt i byens havn. Andre foreslåtte områder inkluderer offentlige områder nordøst for Severn-elven og noen av parkene i gateenden som vender mot Spa Creek.

Big Night D. C

Big Night D. C. er kansellert i 2020

Se nyttårsaftens fyrverkeri over Potomac på Gaylord National Resort & Convention Center i Fort Washington, Maryland. Hvert år deltar mer enn 9 000 mennesker på Big Night D. C. for sin åpne bar (midnatt champagnetoast inkludert), mat og underholdning. Denne gallaen inkluderer fem dansegulv, 15 temafestområder og en rekke fullpakket med band og DJ-er. I tillegg tilbyr National Harbor det perfekteutsiktspunkt for fyrverkeri.

Anbefalt: