De 10 beste golfferiestedene i Scottsdale og Phoenix
De 10 beste golfferiestedene i Scottsdale og Phoenix

Video: De 10 beste golfferiestedene i Scottsdale og Phoenix

Video: De 10 beste golfferiestedene i Scottsdale og Phoenix
Video: Tina Turner - The Best (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Vi undersøker, tester, vurderer og anbefaler uavhengig av de beste produktene – finn ut mer om prosessen vår. Hvis du kjøper noe gjennom lenkene våre, kan vi tjene en provisjon.

Phoenix golfbane
Phoenix golfbane

Kobberstaten er synonymt med fryktinngytende ørkenlandskap og et klima som gjør golf om vinteren til et vanlig tidsfordriv. Arizona er hjemsted for mer enn 300 golfbaner, hvorav mange er spredt rundt i Greater Phoenix-området. De kalde månedene er en flott tid for å utforske de kjente feriestedene og klubbene i Valley of the Sun.

Wigwam Golf Resort and Spa

Wigwam golfklubb
Wigwam golfklubb

Wigwam Golf Resort and Spa i Litchfield Park har vært en oase for ivrige golfere siden 1929. Ligger 20 minutter fra sentrum av Phoenix, er det Arizonas eneste 54-hulls golfanlegg, som består av en trio av 18-hulls mesterskapsbaner.

Her kommer tee-tiden med utsikt over naturskjønne kanaler, elver og frodige grøntområder som dekker landskapet. Det er noe for alle ferdighetsnivåer og til og med et akademi for individuelle eller gruppetimer på stedet. De fine restaurantene og to-etasjers spaet, for ikke å nevne, er også perfekte for aftergolf-fest.

Westin Kierland Resort & Spa

Westin Kierland
Westin Kierland

Westin Kierland Resort & Spa er en AAAFour Diamond resort som har sin egen 27-hulls bane. På denne golfklubben handler det om å gi den flere hundre år gamle sporten moderne spunk. Golfbrett, golfsykler, Segways og dens egen Kierland TurfRider er mer moderne måter å reise rundt i dette Sonoran-landskapet enn den tradisjonelle vognen. I tillegg omfavner feriestedet sportens skotske røtter med en spesiell arvopplevelse, som selvfølgelig spilles i kilt.

Gold Canyon Golf Resort & Spa

Gold Canyon Resort
Gold Canyon Resort

Gold Canyon Golf Resort & Spa ligger omtrent 65 km øst for sentrum av Phoenix i Arizonas Superstition Mountains. Dette robuste området er gjennomsyret av legender – som den tapte hollenderen – og majestetisk ørkenlandskap som trekker turgåere og andre rekreasjonsfolk til regionen året rundt. Det gir også et pittoresk bakteppe for Gold Canyons to golfbaner, Dinosaur Mountain og Sidewinder, som begge gir uovertruffen utsikt over de omkringliggende fjellutsiktene, spesielt fra førstnevntes fjerde og femte hull.

The Phoenician, a Luxury Collection Resort

Fønikeren
Fønikeren

The Phoenician i Scottsdale har ikke bare en 18-hulls golfbane, men også ni svømmebassenger og en tennishage med 11 opplyste baner. I en by som er kjent for sine spa, balanserer dette feriestedet massasjebehandlinger med rikelig med friluftsliv, til og med kuratere tilpassede turer, dagsturer til Grand Canyon, besøk til autentiske vestlige spøkelsesbyer, fotturer gjennom de furutrukne fjellene i Flagstaff og mer. Etter å ha satt i skyggen av CamelbackFjell, golfere kan slappe av med en øl på banegrillen, 19. hull.

Legacy Golf Resort

Legacy Golf Resort
Legacy Golf Resort

The Legacy Golf Resort ligger på det som en gang var Dwight B. Heards 7 500 mål store ranch. Designere hadde dette i tankene da de planla strukturene og monumentene som nå gir eiendommen sitt signaturutseende. På hele 18-hulls mesterskapsgolfbanen minner små funksjoner spillere om eiendommens rike arv. Gjestesuiter i spansk misjonsstil gir feriestedet det typiske sørvestlige utseendet.

JW Marriott Camelback Inn Resort & Spa

JW Marriott Camelback Inn Resort & Spa
JW Marriott Camelback Inn Resort & Spa

Denne JW Marriott-utposten ligger praktisk til i utkanten av Old Town Scottsdale, men den rolige mystikken her gjør det nesten umulig å oppdage en by like utenfor portene. De kjære casitasene på JW Marriott Camelback Inn Resort & Spa, hver utsmykket med sin egen bildeperfekte uteplass, er perfekt egnet for familieferier. De to 18-hulls golfbanene gir atletisk underholdning for både golfere og nybegynnere.

Boulders Resort & Spa

The Boulders
The Boulders

Scottsdale's Boulders Resort & Spa er oppk alt etter nærliggende fjellformasjoner som er et resultat av en katastrofal geologisk omveltning som skjedde for mer enn 12 millioner år siden (som til slutt førte til opprettelsen av Grand Canyon, faktisk). Unødvendig å si, å spille en runde på en av de to golfbanene lover den typen natur som du ikke finner andre steder enn den spektakulæreSørvest.

Å lete etter en egenrådig kjøretur her er et eventyr. Det ulendte terrenget, trange fairwayene og naturfarene gir en utfordrende bane, men en som er morsommere enn å straffe, vær sikker.

Sheraton Grand at Wild Horse Pass

Sheraton Wild Horse Pass
Sheraton Wild Horse Pass

Sheraton Grand ved Wild Horse Pass i Phoenix har en golfbane som er basert på indianerpåvirkninger. Arkitekturen, kunsten og legendene til stammene Pima og Maricopa er et hovedtrekk ved dette feriestedet. Besøkende kan bo i et av 500 rom med kulturelt tema og fylle dagene med besøk til spaet med full service, svømmebassenget ved elvebredden eller Whirlwind Golf Club.

Disse to mesterskapets 18-hulls golfbaner - Cattail og Devil's Claw - er hjemmet til PGAs Nationwide Insurance Tour og Gila River Golf Classic. De sprer seg over 242 dekar med bølgende terreng, med 92 dekar med torvområde og 150 dekar med ørkenlandskap.

Ocotillo Golf Club

Ocotillo golfklubb
Ocotillo golfklubb

Ocotillo Golf Club er en Phil Mickelson golfeiendom som tilbyr en countryklubbopplevelse. Designet med 27 hull har blitt k alt utfordrende, men er satt i et drømmende bakteppe av fossefall, palmetrær, bølgende fairways og livlige blomsterbed (ja, selv om vinteren). Ikke-golfere som bare tiltrekkes av skjønnheten til denne banen kan velge nybegynnertimer på eiendommen.

Golf Club of Estrella

golfklubb av estrella
golfklubb av estrella

Golfelskere som leter etter en utfordring vil glede seg over Jack Nicklaus Jr.-oppsettetpå Goodyears golfklubb i Estrella. Ligger i det 20 000 mål store innsjøsamfunnet som er Estrella Mountain Ranch, er denne eksklusive klubben en daglig avgiftsoperasjon som, til tross for sin utfordrende layout, er egnet for golfere på alle nivåer. Pass på å få med deg utsikten over Sierra Estrella-fjellene på de forhøyede teene.

Anbefalt: