CDC anbefaler at du ikke reiser til Thanksgiving

CDC anbefaler at du ikke reiser til Thanksgiving
CDC anbefaler at du ikke reiser til Thanksgiving

Video: CDC anbefaler at du ikke reiser til Thanksgiving

Video: CDC anbefaler at du ikke reiser til Thanksgiving
Video: How to Obtain Fullness of Power | R. A. Torrey | Christian Audiobook 2024, April
Anonim
Smilende vennegjeng som skåler under feriemåltid sammen
Smilende vennegjeng som skåler under feriemåltid sammen

Du vil kanskje holde kalkunen.

I lys av økningen i bekreftede covid-19-tilfeller, sykehusinnleggelser og dødsfall over hele USA, oppfordrer Centers for Disease Control and Prevention (CDC) amerikanere til å spenne seg fast og holde seg på denne Tyrkia-dagen.

"Hvis du eller noen i husstanden din skal besøke noen med økt risiko for å bli veldig syk av COVID-19, vet vi gjennom våre data og studier at disse menneskene er mer sannsynlig å bli innlagt på sykehus, trenger respirator, eller dø. Vi ber virkelig folk om å være fleksible i planene sine for Thanksgiving," sa kommandør Erin Sauber-Schatz, leder av CDCs Community Interventions and Critical Population Task Force, " i en mediebriefing torsdag 19. november. den siste uken har vi sett over en million nye tilfeller."

Fra og med 19. november bringer disse nylige tilfellene det totale antallet bekreftede tilfeller til 11,5 millioner i USA, med 250 000 amerikanere døde av COVID-19, ifølge CDC.

Til tross for nylige studier som har slått ned på det faktum at det er liten risiko for å få COVID-19 mens du flyr, har Dr. Henry Walke, IncidentLeder for CDCs COVID-19-respons, sier at det er mer enn det. Det vi er bekymret for er ikke bare den faktiske reisemåten … det er transportknutepunktene. Når folk står i kø eller venter på å sette seg på bussen eller på flyet, har folk en tendens til å hope seg sammen og kan ikke opprettholde sine avstand.

Dr. Walke fortsetter med å si at basert på det CDC vet om asymptomatisk overføring (30 til 40 prosent av overføringen skyldes asymptomatiske eller presymptomatiske tilfeller), er det forrang for bekymring når flere husholdninger kommer sammen, og peker på toppen i tilfeller etter Memorial Day og Labor Day.

"Rundt disse høytidene har vi en tendens til å få folk fra flere generasjoner: besteforeldre, foreldre, nieser og nevøer kommer alle sammen i denne feiringen," sa Dr. Walke. "Det som egentlig står på spill er at noen utilsiktet blir smittet i den spesielle husholdningen eller den større familien og deretter sprer det til andre. De blir smittet, og så går de tilbake til sitt eget samfunn. Og så spres den smitten til noen andre. Og utilsiktet kan det være til noen som har en alvorlig underliggende sykdom - diabetes eller alvorlig nyresykdom, for eksempel - og så kan den personen ende opp med å bli innlagt på sykehus."

Kommandant Sauber-Schatz forklarte at den sikreste måten å feire Thanksgiving på er med folk fra husstanden din. Hun presiserer: "[Hvis] folk ikke har bodd aktivt sammen med deg de 14 dagene før du feirer, anses de ikke som medlem av husstanden din."

Skulle studenter eller medlemmer av militæret reise hjem, bekrefter CDC at "du må ta de ekstra forholdsreglene, til og med bruke masker i ditt eget hjem" eller i karantene i 14 dager før ankomst.

For de som fortsatt planlegger å være vertskap for eller delta på en høsttakkefest-samling, har CDC utstedt et sett med retningslinjer slik at du kan feire så trygt som mulig. Retningslinjer for verter inkluderer å begrense antall gjester, plassere stoler seks fot fra hverandre, regelmessig desinfisere overflater og ha bare én person som serverer maten. Gjester, derimot, anbefales å ta med egne tallerkener og bestikk og unngå kjøkkenet.

"Det er grunn til håp. Vi er alle spente på nyhetene angående vaksinen - men den er ikke her ennå," sa Dr. Walke. "Vi vet at det ikke er det vi alle ønsker å avslutte 2020 med en høytid tilbrakt lengre enn sammen. Vårt håp er at anbefalingene som legges ut på nettet i dag kan hjelpe folk til å feire så trygt som mulig."

Anbefalt: