Oglebay Winter Festival of Lights i West Virginia

Innholdsfortegnelse:

Oglebay Winter Festival of Lights i West Virginia
Oglebay Winter Festival of Lights i West Virginia

Video: Oglebay Winter Festival of Lights i West Virginia

Video: Oglebay Winter Festival of Lights i West Virginia
Video: Oglebay Festival Of Lights 2023 - Wheeling, WV 2024, Kan
Anonim
Oglebay Festival of Light
Oglebay Festival of Light

Oglebay Winter Festival of Lights på Oglebay Resort i Wheeling, West Virginia, er et av landets største og mest ekstravagante ferielysshow i USA. Det tiltrekker seg mer enn en million besøkende per år som kommer for å nyte 300 dekar med lysutstillinger satt opp rundt i lokalene. Bare en time utenfor Pittsburgh er det lett å nå for en kveld med juleglede, eller du kan bestille en natt på feriestedet for en overnattingstur.

Hvordan besøke

Oglebay Winter Festival of Lights holdes på Oglebay Resort & Conference Center i Wheeling, West Virginia. Hvis du kommer fra Pittsburgh, kjør sørover på I-79 til du kommer til I-70 West, krysser grensen til West Virginia og kommer nesten til grensen til Ohio. Den totale turen er i underkant av 60 miles fra sentrum av Pittsburgh.

For høytiden 2020, arrangeres Vinterfestivalen for lys mellom 6. november 2020 og 10. januar 2021. Vinterfestivalen for lys er åpen hver kveld fra skumring til kl. 23.00

Den foreslåtte donasjonen for å delta i Winter Festival of Lights er $25 per kjøretøy, men en engangsdonasjon per billast gir deg et pass du kan returnere når som helst gjennom sesongen. I tillegg får du en kupongbok som du kan bruke hos localbedrifter. Trolley-turer tilbys også fra Wilson Lodge etter førstemann-til-mølla-prinsippet. Helgene på Oglebay Winter Festival of Lights er så populære at du bør forvente å sitte i kø i opptil to timer for å komme inn, men både lokalbefolkningen og besøkende er enige om at det er verdt ventetiden.

Hva du kan forvente

Oglebay Winter Festival of Lights dekker mer enn 300 dekar over en 6-mils kjøretur gjennom Oglebay Resort. Nitti skjermer og over 1 million lys er omt alt i denne feiringen, og hele arrangementet er fullstendig konvertert til å bruke energieffektiv, strålende LED.

Originale visningsfavoritter i Oglebay Winter Festival of Lights inkluderer den animerte Snowflake Tunnel, en Candy Cane Wreath, The Twelve Days of Christmas, den massive Polyhedron Star og Willard the Snowman, oppk alt etter TV-værmannen Willard Scott som "tente på" lysene på den første festivalen i 1986. Retningsbestemte Snoopy-karakterer hjelper besøkende gjennom turen.

Etter å ha kjørt gjennom utstillingen, er det også en julekrybbe og juletrehage i lokalene som du kan besøke, i tillegg til de forseggjorte feriedekorasjonene på Mansion Museum og Wilson Lodge.

Flere feriearrangementer på Oglebay

Hvis du ønsker å tilbringe en helg på Oglebay Resort, er det mange andre feriehendelser for å holde hele familien underholdt hele dagen lang.

Den dyrehagen på stedet arrangerer alle slags arrangementer med vintertema gjennom hele sesongen, i tillegg til å huse en eklektisk samling av dyr. Stikk innom for å se enspesielt lysshow, Julenissens verksted og et «Wish for Snow»-arrangement som lover snøfall hver kveld i uken. Du kan til og med bestille et spesielt en-til-en-møte med ekte reinsdyr og deres trenere for å komme på nært hold med julenissens mest pålitelige hester.

På hotellet kan du glede deg over spesielle julemiddager og shoppingbegivenheter for å fylle dagen. Barna kan spise frokost med julenissen og steke s'mores over bålet om kvelden mens foreldrene nipper til en dampende kopp varm kakao. Carriage House Christmas Shop inne på hotellet er dekorert for å se ut som et vinterlandskap, noe som bidrar til feriestedets feriesjarm.

Anbefalt: