Været og klimaet i Melbourne, Florida

Innholdsfortegnelse:

Været og klimaet i Melbourne, Florida
Været og klimaet i Melbourne, Florida

Video: Været og klimaet i Melbourne, Florida

Video: Været og klimaet i Melbourne, Florida
Video: Hail in Florida turns street into "a river of ice" #shorts 2024, Kan
Anonim
Panoramautsikt over stranden mot klar himmel
Panoramautsikt over stranden mot klar himmel

Melbourne, Florida, ble utnevnt til å hedre sin første postmester, Cornthwaite John Hector, som tilbrakte store deler av livet i Melbourne, Australia. Melbourne på denne siden av verden ligger på Floridas sentrale østkyst, hvor besøkende nyter en gjennomsnittlig høy temperatur på 82 grader Fahrenheit (28 grader Celsius) og en gjennomsnittlig lav temperatur på 17 C.

Det er enkelt å pakke for en ferie eller utflukt til Melbourne. Bare ta med en badedrakt, shorts og sandaler for besøk fra våren til høsten, og du vil gjerne legge til lange bukser og en lett jakke for vintermånedene.

I gjennomsnitt er Melbournes varmeste måned juli, og januar er den kjøligste måneden, mens maksimal gjennomsnittlig nedbør vanligvis faller i september.

Raske klimafakta

  • Veteste måned: juli og august (91 grader Fahrenheit/33 grader Celsius)
  • Kaldeste måned: januar (71 grader Fahrenheit/22 grader Celsius)
  • Våteste måned: august (7,7 tommer)
  • Beste måned for svømming: september (temperatur i Atlanterhavet 83 grader Fahrenheit/28 grader Celsius)

orkansesongen

Den atlantiske orkansesongen varer fra 1. juni til 30. november. Hvis du planlegger en ferie i løpet av disse månedene, sørg for at duta forholdsregler for orkaner. På grunn av beliggenheten på Floridas kystlinje som vender mot Atlanterhavet, rammes Melbourne nesten alltid av minst én stor storm per sesong, så du bør sjekke været daglig under turen for å sikre at du ikke blir tatt uvitende. Evakuering kan være nødvendig fra overnattingssteder ved kysten, men det bør være greit å søke ly lenger inn i landet.

Vår i Melbourne

Kanskje den beste tiden å besøke Melbourne er om våren når temperaturene begynner å stige og regnet holder seg borte det meste av sesongen. Med en gjennomsnittlig temperatur på 81 grader Fahrenheit (27 grader Celsius) og en gjennomsnittlig lav temperatur på bare 16 C, vil du aldri være for varm eller kald i løpet av vårferien til Melbourne. I tillegg kan du forvente mindre enn 10 dager med nedbør per måned frem til slutten av mai og begynnelsen av juni, når ankomsten av orkansesongene bringer med seg mye nedbør.

Hva skal pakke: Selv om været vanligvis er tørt, fuktig og varmt gjennom store deler av sesongen, må du fortsatt pakke en rekke klær for å få plass til vårens varierte vær. Sørg for å ta med klær du kan legge på for kjøligere kvelder (spesielt i mars), samt en regnfrakk og paraply for en og annen vårdusj i tillegg til strandtøy og lette, sommerlige klær.

Gjennomsnittlige luft- og vanntemperaturer etter måned

  • mars: 77 F (25 C)/55 F (13 C), Atlanterhavstemperatur 72 F (22 C)
  • april: 81 F (27 C)/60 F (16 C), atlantisk temperatur 74 F (23 C)
  • mai: 86 F (30C)/67 F (19 C), atlantisk temperatur 77 F (25 C)

Sommer i Melbourne

En av de travleste tidene å besøke Melbourne er om sommeren, men det betyr ikke at du vil finne perfekt vær hele sesongen. Vær heller forberedt på en oversvømmelse av fuktighet, avhengig av om det er en varm, fuktig dag eller en kjølig, regnfull dag. Temperaturene forblir relativt uendret fra juni til midten av september, med høyder over 90 grader Fahrenheit (32 grader Celsius) for det meste av sesongen og lave temperaturer som svever over 70 F (21 C) i samme periode. Den eneste tingen du virkelig må passe deg for er plutselige byger, og med et forventet område på 10 til 14 dager med nedbør per måned gjennom sommeren, er det bedre å sjekke prognosen daglig enn å stole på din egen intuisjon denne gangen. år.

Hva du skal pakke: Hvis du reiser til Melbourne om sommeren, er de to viktigste tingene du må ta med deg (foruten reisedokumenter og penger) er en paraply og en regnfrakk. Bortsett fra det, bør du legge igjen genseren og de varmere klærne til fordel for lettere klær som bomull og linblandinger, og sørg for at du tar med deg badedrakten og strandutstyret i tilfelle du vil ligge ute eller svømme.

Gjennomsnittlige luft- og vanntemperaturer etter måned

  • juni: 89 F (32 C)/72 F (22 C), atlantisk temperatur 81 F (27,2 C)
  • juli: 91 F (33 C)/73 F (23 C), atlantisk temperatur 82 F (27,7 C)
  • august: 91 F (33 C)/73 F (23 C), atlantisk temperatur 83 F

Høsti Melbourne

Når hyppigheten og volumet av regnbyger sildrer av i september til november, begynner luft- og vanntemperaturene i Melbourne sakte å synke gjennom høstsesongen. Men med en gjennomsnittlig temperatur på 83 grader Fahrenheit (28 grader Celsius) og en gjennomsnittlig lav temperatur på 19 C, trenger du sannsynligvis ikke å forberede deg så mye på været. Vær imidlertid oppmerksom på at orkaner og tropiske stormer er svært uforutsigbare, så du vil holde deg oppdatert på den siste utviklingen i Atlanterhavet og det karibiske hav under reisen for å være sikker på at du er forberedt hvis en slutt på -sesongens orkan begynner å gå mot Melbourne.

Hva du skal pakke: Som med våren, innebærer pakking for høsten å planlegge allsidige antrekk som du kan endre etter været. Sørg for å ta med T-skjorter, shorts og sandaler samt terrengsko, en lett genser, langermede skjorter og kanskje til og med varme bukser for de spesielt kalde og våte oktoberkveldene.

Gjennomsnittlige luft- og vanntemperaturer etter måned

  • september: 88 F (31 C)/73 F (23 C), atlantisk temperatur 83 F (28 C)
  • oktober: 84 F (29 C)/68 F (20 C), atlantisk temperatur 81 F (27 C)
  • November: 78 F (26 C)/60 F (16 C), Atlanterhavstemperatur 77 F (25 C)

Vinter i Melbourne

Selv om det ikke er like intense som mange amerikanske vintre, endrer været i Melbourne seg betydelig gjennom sesongen. Imidlertid kan du generelt forvente høye gjennomsnittstemperaturer på rundt 71 til 74 graderFahrenheit (21 til 23 grader Celsius) gjennom det meste av vintersesongen. Regn faller også sporadisk i denne perioden, men det er mer sannsynlig at du møter regn på slutten av orkansesongen i november og begynnelsen av desember.

Hva du skal pakke: Du må ta med omtrent alt for turen til Melbourne om vinteren – fra varme bukser til pustende skjorter og shorts. Selv om du kanskje ikke trenger å ta med en regnfrakk, bør du pakke en paraply og sørg for å sjekke værmeldingen før du drar ut for dagen, spesielt hvis du planlegger å være ute etter solnedgang.

Gjennomsnittlige luft- og vanntemperaturer etter måned

  • desember: 73 F (23 C)/53 F (12 C), atlantisk temperatur 74 F (23 C)
  • januar: 71 F (22,2 C)/49 F (9 C), Atlanterhavstemperatur 72 F (22,7 C)
  • februar: 74 F (23 C)/52 F (11 C), Atlanterhavstemperatur 71 F (21 C)
Gjennomsnittlig månedlig temperatur, nedbør og dagslys
Måned Gj.sn. Temp. Regnfall Daylight Hours
januar 71 F 2,3 tommer 10 timer
februar 74 F 2,5 tommer 11 timer
mars 77 F 3,3 tommer 12 timer
april 81 F 2,1 tommer 13 timer
mai 86 F 3,3 tommer 14 timer
juni 89 F 6,7 tommer 14 timer
juli 91 F 5,9 tommer 14 timer
august 91 F 7,7 tommer 13 timer
september 88 F 7,6 tommer 12 timer
oktober 84 F 5,1 tommer 11 timer
november 78 F 2,9 tommer 11 timer
desember 73 F 2,6 tommer 10 timer

Anbefalt: