Været og klimaet i Phoenix

Innholdsfortegnelse:

Været og klimaet i Phoenix
Været og klimaet i Phoenix
Anonim
Papago Park i Phoenix, Arizona
Papago Park i Phoenix, Arizona

Det kan være vanskelig å planlegge en tur til Phoenix. Du kan få gode priser på fantastiske feriesteder om sommeren, og det er absolutt fordeler med å besøke Soldalen i sommermånedene. Men før du bestiller, sørg for at du forstår Phoenix-været. Phoenix opplever omtrent fem måneder om sommeren, og været i Phoenix kan være brut alt hvis du ikke er vant til det.

Du vil se gjennomsnittstemperaturer for Phoenix-området publisert på forskjellige steder, og de vil variere med en grad eller to. Husk at den offisielle temperaturen for Phoenix overvåkes på Phoenix Sky Harbor International Airport i sentrum av Phoenix. Litt kjøligere temperaturer kan oppleves i forstedene til Phoenix, spesielt de byene i høyere høyder, med forskjeller som muligens kan være så mye som fem grader fra den offisielle Phoenix-avlesningen.

Les videre for mer informasjon om det unike været i Phoenix, Arizona, inkludert temperaturer måned for måned og hva du skal pakke.

Raske klimafakta

  • Veteste måned: juli (106 grader Fahrenheit/41 grader Celsius)
  • Kaldeste måned: desember (45 grader Fahrenheit/7 grader Celsius)
  • Våteste måned: juli (1,1 tommer)

Monsunsesongen innPhoenix

Overraskende for noen besøkende opplever Phoenix en sesong med tidvis veldig kraftig regn, også k alt en monsunsesong, hvert år. Disse kraftige stormene har noen ganger vind over 50 mph og resulterer ofte i flom og støvstormer. Arizonas monsunsesong går vanligvis fra midten av juni til september. (I Arizona blir disse stormene noen ganger referert til som «haboobs».)

Vår i Phoenix

Våren starter tidlig i mars i Phoenix og er et flott tidspunkt å besøke. Temperaturene er varme og dagene blir gradvis lengre. For en ørken er Phoenix også utrolig fargerik - du vil se blomstrende sitrustrær, fikentrær og ocotillo som blomstrer med røde blomster. Dagene begynner å bli lengre, og det er en perfekt tid for fotturer.

What to pack: Du trenger ikke en genser eller jakke om våren, men en langermet t-skjorte eller sweatshirt kan komme godt med på en regnværsdag er litt kjøligere. Været er varmt nok for bading og de fleste utendørsaktiviteter.

Gjennomsnittlige temperaturer etter måned

mars: 77 grader Fahrenheit (25 grader Celsius)/53 grader Fahrenheit (12 grader Celsius)

april: 85 grader Fahrenheit (29 grader Celsius)/60 grader Fahrenheit (16 grader Celsius)

mai: 95 grader Fahrenheit (35 grader Celsius)/69 grader Fahrenheit (21 grader Celsius)

Sommer i Phoenix

Sommeren i Phoenix er sannsynligvis det du forventer: Varmt, solrikt og best brukt innendørs under dekke av klimaanlegg. Temperaturer, ikke overraskende,treffer tresifrede nesten hver dag fra juni til september, bortsett fra sporadiske raskt tordenvær. Nattetemperaturene er litt kjøligere.

What to pack: Lette klær er et must. Se etter pustende stoffer som transporterer bort fuktighet. I tillegg, ikke glem å pakke med solbriller, en lue for å beskytte ansiktet ditt mot solen, og en høyfaktor solkrem.

Gjennomsnittlige temperaturer etter måned

juni: 104 grader Fahrenheit (40 grader Celsius)/78 grader Fahrenheit (26 grader Celsius)

juli: 106 grader Fahrenheit (41 grader Celsius)/83 grader Fahrenheit (28 grader Celsius)

august: 104 grader Fahrenheit (40 grader Celsius)/83 grader Fahrenheit (28 grader Celsius)

Fall in Phoenix

Høsten i Phoenix er ganske lik våren, værmessig. Temperaturene er fortsatt varme, om ikke direkte varme i september, men kjøles gradvis ned til mer håndterbare tall i slutten av november. Arizona overholder ikke sommertid, så selv om dagene blir kortere, virker det ikke kunstig som på andre steder.

What to pack: Behagelige dagtemperaturer betyr at shorts, T-skjorter og andre lette klær er passende. Du vil imidlertid begynne å kjenne den første frysningen om kveldene og bør definitivt pakke noen gensere eller lette jakker.

Gjennomsnittlige temperaturer etter måned

september: 100 grader Fahrenheit (38 grader Celsius)/77 grader Fahrenheit (25 grader Celsius)

oktober: 89grader Fahrenheit (32 grader Celsius)/65 grader Fahrenheit (18 grader Celsius)

november: 76 grader Fahrenheit (25 grader Celsius)/53 grader Fahrenheit (12 grader Celsius)

Vinter i Phoenix

Phoenix er hyggelig året rundt, og vinteren er intet unntak. Dagene er vanligvis varme og solrike, men ikke kvelende varme som i sommermånedene. Selv om det kan være for kaldt for flipflops og lange dager ved bassenget, er temperaturene fortsatt veldig varme for utendørsaktiviteter som fotturer eller golf. Nattetemperaturene blir kjølige, men ekte frost (og enhver form for vinterlig nedbør) er sjelden.

What to pack: Gitt de store temperatursvingningene i vintermånedene, er lag avgjørende for å holde seg komfortabel. Jeans og en T-skjorte er behagelig og passende antrekk for de fleste dager, men du vil gjerne ha på deg en genser eller hettegenser for de kalde nettene. Et skjerf, selv om det ikke er supertungt, kan alltid være nyttig som dekke under kaldere temperaturer.

Gjennomsnittlige temperaturer etter måned

desember: 66 grader Fahrenheit (19 grader Celsius)/45 grader Fahrenheit (7 grader Celsius)

januar: 67 grader Fahrenheit (19 grader Celsius)/46 grader Fahrenheit (8 grader Celsius)

februar: 71 grader Fahrenheit (22 grader Celsius)/49 grader Fahrenheit (9 grader Celsius)

Gjennomsnittlig månedlig temperatur, nedbør og dagslys
Måned Gj.sn. Temp. Regnfall Daylight Hours
januar 69 F 0,9 tommer 10 timer
februar 72 F 0,9 tommer 11 timer
mars 78 F 1,0 tommer 12 timer
april 86 F 0,3 tommer 13 timer
mai 95 F 0,1 tommer 14 timer
juni 104 F 0,0 tommer 14 timer
juli 106 F 1,1 tommer 14 timer
august 104 F 1,0 tommer 13 timer
september 100 F 0,6 tommer 12 timer
oktober 89 F 0,6 tommer 11 timer
november 76 F 0,7 tommer 10 timer
desember 67 F 0,9 tommer 10 timer

Anbefalt: