JetBlue vil gi deg en billigere billettpris, men det vil koste deg

JetBlue vil gi deg en billigere billettpris, men det vil koste deg
JetBlue vil gi deg en billigere billettpris, men det vil koste deg

Video: JetBlue vil gi deg en billigere billettpris, men det vil koste deg

Video: JetBlue vil gi deg en billigere billettpris, men det vil koste deg
Video: Opskrift på lam med sodavand bagt i ovnen. Lammeopskrifter 2024, Kan
Anonim
JetBlue
JetBlue

Med flyselskaper som fisker for å få virksomheten din til å gå tilbake til det normale, lanserer mange av dem nye pristyper samt endringer i eksisterende billetter. JetBlue gjør en slik endring til deres billigste prisklasse, Blue Basic. Prisene vil bli enda billigere, men du bør reise lett: den nye Blue Basic kommer ikke lenger med overliggende søppelplass.

Flyselskapets trekk for å gjøre sin grunnleggende økonomibillett enda billigere kommer etter hvert som de fortsetter å kjempe mot andre lavprisflyselskaper som Spirit, Frontier og Allegiant. Fra og med 25. februar 2021 vil reisende som kjøper JetBlues "Blue Basic"-billetter ikke kunne ta med håndbagasje etter 20. juli 2021. I stedet vil flyers kun få ta med en bag som kan passe under setet deres. Hvis du tar med håndbagasje, må den sjekkes mot et gebyr. Dette skiller seg selvfølgelig fortsatt fra de fleste budsjettselskaper, der passasjerer betaler ekstra bare for å ta med håndbagasje om bord.

Flyttingen til en mer «no-frills»-billett hjelper også til med å frigjøre plass til transportørens nye garanti for plass til de som reiser på en Blue, Blue Extra eller Mint-billett eller de som bestiller en «Enda mer plass»” sete på innenlandsflyvninger i USA. Hvis du fortsatt finner at det ikke er plass tilbagasjen din, vil selskapet gi deg en reisebankkreditt på USD 25.

I en e-post til ansatte angående endringene, pekte JetBlue på reise under pandemien som inspirasjon for den nye policyen. Selskapet sier at reisende på de mindre enn fulle flyvningene har gledet seg over lettheten av å ikke kjempe om luften. "Når kundene kommer tilbake, ønsker vi å holde på litt av denne zen under ombordstigningsprosessen og gjøre overliggende søppelplass til en forventning, ikke en sjanse," sa notatet.

Andre steder planlegger selskapet også å eliminere endringsgebyrer for alle billetter bortsett fra de Blue Basic-billettene. For de som flyr på en ikke-grunnpris, kan bytte samme dag gjøres på avreisedagen for $75, uten å betale en prisdifferanse. Grunnleggende blå flyers kan imidlertid be om endringer for en avgift på $100 eller $200 per person, avhengig av ruten. American, United og Delta tillater ingen billettendringer for passasjerer med grunnleggende økonomi, med unntak av noen sammedagsbilletter.

JetBlue har gitt avkall på endringsgebyrer - til og med grunnleggende økonomi - under pandemien, men den politikken vil avsluttes 31. mars, når billettpolitikken ovenfor trer i kraft.

På den lyse siden, Blue Basic-flyer, i det minste trenger du aldri å kjempe om plass i søppelkassen igjen.

Anbefalt: