Katherine Englishman - TripSavvy

Katherine Englishman - TripSavvy
Katherine Englishman - TripSavvy

Video: Katherine Englishman - TripSavvy

Video: Katherine Englishman - TripSavvy
Video: Chris Rea "And You My Love" 2024, Kan
Anonim
Katherine engelskmann TripSavvy
Katherine engelskmann TripSavvy

Katherine er en frilansskribent med fokus på livsstil og boligdesign.

Høydepunkter:

  • Hun har skrevet for TripSavvy siden 2021.
  • Hun gikk på Montclair State University og ble uteksaminert med en B. A., Cum Laude, i engelsk litteratur og filmstudier.
  • Hun var tidligere e-handelstekstforfatter for West Elm, og har skrevet om interiør og boligdesign for nettsteder som The Good Trade, Pure Green Magazine, Field Mag og mer.

Experience

Katherine har over syv års erfaring med å skrive om livsstil og hjemmedesign for nettpublikasjoner og ledende merkevarer. Hun har dekket alt fra arkitektur og interiørdesign for Field Mag og Modernize, til hjemmelagingstips på Food52, og miljøvennlige hjem for The Good Trade og Pure Green Magazine. Etter å ha jobbet som tekstforfatter for e-handel hos West Elm, la Katherine innholdskunnskapene sine i arbeid med å skrive nettkopien for sminkemogulen og gründeren, Bobbi Brown's, boutiquehotellet The George.

Education

Katherine tok sin Bachelor of Arts, Cum Laude, engelsk litteratur og filmstudier fra Montclair State University i 2012.

TripSavvy produktgjennomgang Redaksjonelle retningslinjer og oppdrag

Om TripSavvy og Dotdash

TripSavvy, et Dotdash-merke, er et reisenettsted skrevet avekte eksperter, ikke anonyme anmeldere. Du vil oppdage at vårt 20 år lange bibliotek med mer enn 30 000 artikler vil gjøre deg til en erfaren reisende som viser deg hvordan du bestiller et hotell som hele familien vil elske, hvor du finner den beste bagelen i New York City, og hvordan hoppe over køene i fornøyelsesparker. Vi gir deg selvtilliten til å bruke ferien til å faktisk feriere, ikke fumle med en guidebok eller å gjette deg selv. Finn ut mer om oss og våre redaksjonelle retningslinjer.