Tips for å leie et feriehus under COVID-19
Tips for å leie et feriehus under COVID-19

Video: Tips for å leie et feriehus under COVID-19

Video: Tips for å leie et feriehus under COVID-19
Video: 15 полезных советов по демонтажным работам. Начало ремонта. Новый проект.# 1 2024, Kan
Anonim
Utleie av strandhus
Utleie av strandhus

I denne artikkelen

Etter et år pluss med reiserestriksjoner, begynner folk å bli irriterte på grunn av en sommerferie. Reiser som krever flying i et fly vekker imidlertid fortsatt bekymring, noe som gjør bilturer og kjørbare destinasjoner til et fristende alternativ for alle som søker en ferie. Mens hoteller har jobbet hardt for å oppdatere rengjørings- og sikkerhetspolitikken, gir korttidsferieleie et mye høyere nivå av personvern og opplever en økning i etterspørselen. I tillegg, med store selskaper som tillater ansatte å jobbe eksternt, har langtidsferieleie blitt et levedyktig alternativ for familier som søker en mer landlig livsstil eller de som ønsker å komme i kontakt med naturen.

Ifølge iGMS, så Airbnb, som led et enormt fall i inntekter midt i pandemien, en økning i inntektene på rundt 13 prosent fra mars til september 2020, ettersom hjemmeværende bestillinger ble opphevet. Faktisk bemerket administrerende direktør for Airbnb Brian Chesky at prosentandelen av personer som reiser og bor på Airbnbs innen 50 miles fra hjemmet deres hadde økt fra 13 prosent før pandemien begynte til 30 prosent i mai 2020. Og Damian Sheridan, grunnlegger av Book Direct Network erkjenner at innenlandsreiser og digitale nomader (de som jobber eksternt)vil fortsette å være en stor driver i det kortsiktige leiemarkedet i 2021.

Mens noen reisende fortsatt er engstelige for å leie et feriehus og å reise generelt, får andre tillit ettersom vaksinasjonsantallet fortsetter å øke i et forsøk på å oppnå flokkimmunitet innenlands. Dette er gode nyheter for leietakere, ettersom den økende tilliten hos de reisende har provosert frem en generell justering av hvordan utleieplattformer fungerer, komplett med levedyktige kanselleringspolicyer og strengere rengjørings- og sikkerhetsprotokoller.

Enten du går gjennom en tredjepartsplattform eller leier direkte fra eieren, er det fortsatt visse spørsmål å stille og handlinger å ta sommeren 2021 for å sikre at du forblir trygg og sunn.

Les og forstå kanselleringsreglene

Nå er det på tide å lese det som står med liten skrift nøye. Tredjepartsplattformer og uavhengige eiere vil ha hver sin policy og de har ingen forpliktelse til å justere den. Sjekk "gjennomsiktigheten av kanselleringsretningslinjene på plattformens nettsted og datostempelet, slik at du vet at det er oppdatert," sier Jenny Hsieh, visepresident for Homes and Villas by Marriott International. Hvis det er uklart, spør verten om deres retningslinjer og om det er spesifikke grunner som trengs for å kansellere (det vil si at du kanskje ikke er syk, men du kan ombestemme deg for å reise). Hvis en vert er uklar eller nekter å dele sine retningslinjer, ikke lei av dem.

Airbnb tilbyr vertene en rekke kansellerings alternativer som inkluderer alt fra deres "fleksible" alternativ, og tilbyr gratis kansellering frem til 24.timer før innsjekking, til deres "moderat"- alternativ, slik at gjestene kan kansellere gratis inntil fem dager før innsjekking,til deres "superstrenge 60-dagers"- alternativ (det fasteste av alle), der gjester må avbestille minst 60 dager før innsjekking for kun 50 prosent refusjon av nattprisen og rengjøringsgebyret, men ikke servicegebyret. Før du bestiller, gå nøye gjennom reservasjonsdetaljene dine og legg merke til kansellerings alternativet som er valgt av verten.

Spør om renseprosedyrer

Alles idé om renslighet er forskjellig, så ikke anta at eierne er opp til snusen din. Bestem hva som gjør deg komfortabel og be om detaljer om metodene deres. Noen selskaper, som Homes og Villas by Marriott International, har strenge standarder som de håndhever, mens andre bare har forslag. Så det er best å spørre individuelle verter hvordan de renser mellom gjester.

VRBO gir retningslinjer for rengjøring og desinfisering av eiendom til huseiere. De skisserer en to-trinns prosess, den første som involverer rengjøring eller bare tørking av overflater med vaskemiddel og vann for å fjerne bakterier, gjenstander og urenheter. Det andre trinnet, desinfisering, innebærer bruk av WHO/CDC-anbef alte husholdningsdesinfeksjonsmidler som er EPA-godkjent for bruk mot SARS-CoV-2.

Før du leier, diskuter rengjøringsprotokollene nøye med verten din. Noen huseiere ber om at rengjøringspersonalet bruker masker, hansker og skobelegg når de er i huset. VRBO anbefaler å se på gjeldende vurderinger for å gi en idé om hjemmets renslighet før du bestiller.

Finn ut om rengjøringsmateriell er levert

Mens huset forhåpentligvis har blitt renset mellom bruk, kan det være lurt å gjøre din egen desinfisering ved ankomst og under oppholdet. Finn ut om rengjøringsutstyr er inkludert, og hvis ikke, ta med din egen. Hver utleie vil være forskjellig i forhold til hva de tilbyr. De fleste gir oppvaskmiddel, håndsåpe og, i noen tilfeller, hånddesinfeksjon og vaskemiddel. Men andre forventer at leietakere tar med seg alle rengjøringsmidler de trenger under oppholdet, inkludert rensemidler, kroppssåpe og oppvaskmaskin. Overflaterens, glassrens og blekemiddel er vanligvis ikke på stedet eller leveres i en utleiesituasjon. Så hvis du har et favorittprodukt, ta det med sammen med rengjøringskluter, svamper og ekstra papirhåndklær.

Vurder å be om en buffer mellom utleie

Noen verter og eiere gir automatisk en buffer på én til tre dager mellom leietakere for å sikre at overflater ikke lenger er smittsomme, basert på CDC-retningslinjer. Airbnb tilbyr vertene muligheten til å bruke en 72-timers bufferperiode mellom gjestene hvis de ikke kan forplikte seg til plattformens nødvendige rengjøringsprotokoller. Dette er imidlertid ikke nødvendig, så hvis det får deg til å føle deg tryggere, bør du be om en buffer mens du forstår at den kanskje ikke blir innvilget.

Bring Your Own Linens

Selv om de fleste utleiefirmaene tilbyr sengetøy og håndklær, kan det hende du føler deg mer komfortabel med å ta med eget (selv om CDC anbefaler at å vaske sengetøy og håndklær i varmest mulig vann bør drepe virus). Noen leietakere gir kunputer med trekk og madrassbeskyttere, slik at gjestene tar med eget sengetøy, håndklær og dyner. Ta med eget sengetøy for å sikre at det er rent uten tvil.

Be om en kontaktløs ankomst

Spør verten din hvordan de planlegger å gi deg tilgang til utleieboligen og be om at den skal være kontaktløs. For eksempel bruker Homes and Villas by Marriott International tilgangskoder som lar forbrukere komme inn i hjemmet uten å samhandle med andre. For en nøkkelinntasting, spør om nøklene kan stå et sted du kan få tilgang til på egen hånd.

Undersøk lokale begrensninger og plan deretter

Hvis du håper å bruke ferien på å besøke nettstedene rundt reisemålet ditt, vil du sørge for at det er mulig der du skal. For å dempe spredningen av covid-19 har delstater og fylker satt i gang restriksjoner på antall personer i restauranter (innendørs og utendørs), butikker, parker, strender og til og med offentlige toaletter.

Det er opp til deg å undersøke de lokale lovene og fortsette å sjekke helt frem til reisen din, fordi lovene kan endres utover sommeren. De fleste stater, fylker og byer har spesielle nettsteder som beskriver gjeldende lover angående pandemien, inkludert hvorvidt korttidsleie er tillatt eller ikke og retningslinjer for utleie til besøkende utenfor staten. Utleietjenester og verter har ingen forpliktelse til å dele denne informasjonen, så det er ditt ansvar å sørge for at du ikke bryter loven.

Også, på grunn av varierende lokale ordinanser, kan du leie et strandhus bare for å finne ut at stranden kun er åpen for beboere,ødelegger ferien. Eller kanskje mangelen på offentlig toaletttilgang, stitilgang, fasiliteter og tjenester vil påvirke oppholdet ditt. For å unngå skuffelse, sjekk for å se hva som er åpent og hvilke restriksjoner som er på plass i reisemålet ditt. Statlige og nasjonalparker rundt om i verden har forskjellige regler og stenginger, så sjekk hver enkelt nøye. Det samme gjelder for strender - du må kanskje ankomme tidlig eller reservere parkering på forhånd. Museer, fornøyelsesparker og andre attraksjoner kan også begrense folk. Planlegg på forhånd og kjøp billetter eller bestill online lenge før (muligens mange måneder før) du ankommer.

De fleste stater og, i noen tilfeller, spesifikke fylker kan også håndheve masker i offentligheten. Selv om du reiser til en stat hvor masker for øyeblikket ikke er pålagt, kan fylket eller byen du besøker ha andre regler, ettersom noen stater overlater avgjørelsen til den lokale regjeringen. Forvent at enhver by som anses som en "turistdestinasjon" krever masker mens de er inne i bedrifter eller offentlige bygninger og på restauranter, bortsett fra når du spiser, og følg reglene deretter. Den lokale økonomien på steder som fjell- og stranddestinasjoner er avhengig av besøkende, men lokalbefolkningen og tjenesteleverandørene rynker på nesen over de som ikke følger reglene.

Anbefalt: