Helen Iatrou - TripSavvy

Helen Iatrou - TripSavvy
Helen Iatrou - TripSavvy

Video: Helen Iatrou - TripSavvy

Video: Helen Iatrou - TripSavvy
Video: Dear Helen, 2024, April
Anonim
Hodebilde av Helen Iatrou
Hodebilde av Helen Iatrou

Bor i

Athen, Hellas

Education

University of Queensland

Helen Iatrou er en frilansjournalist basert i Athen, Hellas. Hun har jobbet i media i mer enn 20 år, og fokuserer mest på reiser, livsstil, mat, velvære og yachting.

Experience

I tillegg til reiseskrivingen for TripSavvy, har hun tidligere jobbet som nyhetsprodusent for Reuters og bidrar i dag til CNN Travel, National Geographic Travel, National Geographic Traveler magazine (U. K.) og The Telegraph (U. K.), blant andre.

Education

Født i Melbourne, Australia, flyttet Helen til Brisbane hvor hun fullførte en B. A. i journalistikk, med et bifag i sosiologi, ved University of Queensland.

Om TripSavvy og Dotdash

TripSavvy, et Dotdash-merke, er et reisenettsted skrevet av ekte eksperter, ikke anonyme anmeldere. Du vil oppdage at vårt 20 år lange bibliotek med mer enn 30 000 artikler vil gjøre deg til en erfaren reisende som viser deg hvordan du bestiller et hotell som hele familien vil elske, hvor du finner den beste bagelen i New York City, og hvordan hoppe over køene i fornøyelsesparker. Vi gir deg selvtilliten til å bruke ferien til å faktisk feriere, ikke fumle med en guidebok eller å gjette deg selv. Finn ut mer om oss og våre redaksjonelle retningslinjer.

Anbefalt: