Hvordan bobil trygt med alkohol

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bobil trygt med alkohol
Hvordan bobil trygt med alkohol

Video: Hvordan bobil trygt med alkohol

Video: Hvordan bobil trygt med alkohol
Video: HURTIGSTE Spisere I Verden! 🤯 2024, Kan
Anonim
RVing med alkohol
RVing med alkohol

For mange er det noe av det viktigste å huske å ta med: Alkoholen. Seks pakker, glass vin eller cocktailer er den perfekte måten å slappe av ved grillen eller bålet etter en lang dag med RVing. Reglene med alkohol og bobiler kan være merkelige fordi en bobil er både midlertidig bolig og kjøretøy. La oss skjære gjennom noe av uklarheten ved å diskutere hvordan man kan bobil med alkohol.

Flyttebobiler

Noen vil ta seg en sixpack når de kommer til campingplassen. Noen vil fylle kjøleskapet med vin før de kommer på veien. Uansett hvordan du oppbevarer alkohol i bobilen, er det noen regler du må følge mens du er på veien med alkohol.

Alkohol bør aldri åpnes i en bobil i bevegelse eller bobil som ikke er på stedet. Det er forståelig at passasjeren din kanskje vil ha en kald under en lang biltur, lover om åpne containere er de samme i bobiler som de er i vanlige biler. Enhver åpen container inne i en bobil i bevegelse eller en bobil som ikke er parkert på et sted regnes som en ulovlig åpen container. Sjåfører kan bli sitert av politiet for åpne containere selv om de ikke har rørt en dråpe. I verste fall kan en passasjer også bli anmeldt for åpen container, selv om de ikke kjører.

Det anbefales at du ikke engang har med deg alkohol i bobilen før du er kldin side. Selv om det ikke er ulovlig i seg selv, kan all alkohol i et kjøretøy i bevegelse være mistenkelig og kan få en politimann til å stille deg flere spørsmål.

Aldri under noen omstendigheter bør sjåføren av bobilen innta alkohol.

Campgrounds

Privat eide campingplasser kan lage sine egne regler når det gjelder alkohol. Det er alltid best å spørre eller sjekke bobilparkens alkoholpolicy. Hvis en privat campingplass sier at alkohol ikke er tillatt i parken deres, spiller det ingen rolle hva lokale eller statlige lover sier, ingen alkohol er tillatt i parken.

Offentlige campingplasser har også egne regler når det gjelder alkohol. Noen parker tillater hvilken som helst alkohol du ønsker å ta med, noen kan bare tillate alkohol av en viss alkohol-volum, andre kan forby det helt. Igjen, det parken sier er regelen, uansett lokale lover.

Tørre jurisdiksjoner

Ikke alle deler av USA tillater alkohol. Det er fortsatt mange townships, fylker og andre jurisdiksjoner som forblir helt tørre. Å konsumere alkohol i disse områdene er ulovlig, og selv transport av alkohol gjennom dem kan få deg i trøbbel. Du vil sannsynligvis ikke bli dratt til fengsel for transport av alkohol i et tørt område, men du kan bli rammet med en bot. Enkelte deler av USA, som Deep South og fjellet vest, er mer sannsynlig å ha tørre områder, så sørg for at du ikke gjør noe ulovlig før du kjører gjennom dem.

Rus

De fleste parker og eiendommer tillater alkohol, men de tillater ikke rus eller overdreven overbærenhet. Unngåoverdrive på RV park til enhver tid, eller du kan finne deg selv kastet ut av parken uten refusjon eller til og med skrevet opp av lokal rettshåndhevelse for offentlig rus eller forstyrre freden. Når du sitter rundt bålet, sitter du i det offentlige rom, så behandle det som det og nyt alkohol på en ansvarlig måte.

Across Borders

Det kan være lurt å ta med ditt favorittmerke av såpeskum når du kjører over grensen til Canada og Mexico eller når du returnerer til statene, og faktisk kan det være greit. Du må følge alle riktige tollprosedyrer og forskrifter som varierer avhengig av hvor du går inn og hvor du kommer inn fra. Du vil ikke være i stand til å frakte en hel tønne med kanadisk mikrobrygg ned til statene, men det er litt slingringsmonn når det kommer til alkohol, kunder og annen oppbevaring. Hvis du noen gang er nysgjerrig, bare spør! Bedre å spørre enn å få varene dine tatt av tollen.

Alkohol er en respektabel drikke hvis du behandler det på den måten. Vær smart med bobilen din og alkohol for å ha en trygg og morsom tur samtidig som du nyter en god voksendrikke. Hvis noe tåler å gjentas, er det imidlertid dette: Drikk aldri og kjør.

Anbefalt: