Tips for å kjøpe en meksikansk ferie med alt inkludert

Innholdsfortegnelse:

Tips for å kjøpe en meksikansk ferie med alt inkludert
Tips for å kjøpe en meksikansk ferie med alt inkludert

Video: Tips for å kjøpe en meksikansk ferie med alt inkludert

Video: Tips for å kjøpe en meksikansk ferie med alt inkludert
Video: 10 alt inkludert feriestedtips du bør vite 2024, Kan
Anonim
Idyllisk strand i Cancun, Mexico
Idyllisk strand i Cancun, Mexico

All-inclusive-ferier er ment å være problemfrie: du betaler på forhånd, og mens du er der, er din største bekymring å unngå solbrenthet. I virkeligheten kan imidlertid all-inclusive-ferier bringe noen ekle overraskelser. For å være sikker på at du har det bra, må du gjøre litt research før du legger ned pengene dine. Her er noen faktorer du bør vurdere når du velger en ferie med alt inkludert.

Vurder reisemålet ditt

Mexico har destinasjoner som passer alle aldre og interesser. Før du bestemmer deg for å kjøpe en ferie med alt inkludert, bør du vurdere alternativene dine. Se nærmere på Mexicos mest populære stranddestinasjoner for å bestemme hvilken som passer best for dine behov og interesser.

Hvilken type ferie ønsker du å ta?

Alt-inclusive-feriesteder i Mexico er ofte rettet mot et bestemt publikum. Hvis du reiser som et par, vil du kanskje ikke bo på et feriested som er overkjørt med barn. Og hvis du reiser som en familie, vil du være sikker på at feriestedet du velger har mange aktiviteter for ungdommene. Vurder også størrelsen på feriestedet -- vil du bo på et stort feriested med tusenvis av rom, eller foretrekker du en mer intim setting?

Hva er inkludert?

Mat, drikke og overnattinger vanligvis inkludert i prisen for en ferie med alt inkludert. Men hva med tjenester, aktiviteter og utflukter som tilbys av feriestedet - er disse inkludert i prisen eller må du betale ekstra? Vær oppmerksom på skjulte kostnader, som "resortavgifter" som kan legges til regningen din. Tips sies noen ganger å være inkludert i prisen, men du kan oppleve at de fleste tipser uansett.

Vil du bruke hele tiden din på feriestedet?

Hvis du ikke skal tilbringe all tid på feriestedet, bør du vurdere transport. Tilbyr feriestedet skyttelservice, eller må du betale for drosjer? Hvor langt er hotellet fra nærmeste by? Hvis du ønsker å ta utflukter utenfor feriestedet, sørg for å velge et feriested med attraksjoner i nærheten. Alternativer for dagsturer fra Cancun inkluderer for eksempel vannparker, naturreservater og arkeologiske steder.

Hvilken tid på året skal du reise?

Mexicos vær varierer noe gjennom året, med noen måneder varmere enn andre, og noen måneder med regn. Vurder også orkansesongen som går fra juni til november. Du bør ikke nødvendigvis unngå å ta strandferien på dette tidspunktet, men du bør definitivt spørre om hotellet du velger har orkangaranti og vurdere å kjøpe en reiseforsikring.

Les anmeldelser

Sørg for å lese mange anmeldelser av feriestedet du har valgt før du tar en endelig avgjørelse. Du finner mange hotellanmeldelser på denne siden, (bare skriv inn navnet på hotellet i søkefeltet øverst på siden), ogpå nettsteder som Tripadvisor som har reiseanmeldelser. Sørg for å lese mange anmeldelser for å oppnå konsensus – ikke alle vil like et hotell, men hvis de fleste gjør det, er det et godt tegn!

Anbefalt: