Vår i Napa Valley: Vær- og begivenhetsguide

Innholdsfortegnelse:

Vår i Napa Valley: Vær- og begivenhetsguide
Vår i Napa Valley: Vær- og begivenhetsguide

Video: Vår i Napa Valley: Vær- og begivenhetsguide

Video: Vår i Napa Valley: Vær- og begivenhetsguide
Video: Exploring The Napa Valley of Mexico! (Valle de Guadalupe, Baja California) 2024, Kan
Anonim
Napa Valley-landskap om våren
Napa Valley-landskap om våren

Glem den "første vårdagen" som dukker opp i kalenderen din i mars. I Napa Valley starter sesongen i februar og varer ut mai.

Været kan variere på denne tiden av året. I et vått år kan du få regn. Ikke la det bekymre deg, men de fleste smaksopplevelser er innendørs.

Om våren bryter nye skudd ut av de sovende vinstokkene. De kan vokse så fort som 1,5 tommer på en enkelt dag. Hvis du kommer nær vinstokkene, vil du også se små drueklaser som begynner å dannes. Datoen da de først dukker opp kalles "knoppbrudd", og den gir det første hintet om når druene vil være klare til høsting.

Det mest iøynefallende synet om våren er de knallgule sennepsblomstene. De vises når vinstokkene fortsatt er nakne. I et godt år er det et spektakulært syn, med gule tepper av blomster over alt og bilder dukker opp på sosiale medier med tagger som sennepsblomster, likeadream og napainspring.

Vårvær i Napa Valley

Høye temperaturer på dagtid vil i gjennomsnitt være på 60- og 70-tallet F og laveste temperaturer fra midten av 40-tallet til midten av 50-tallet.

Februar er Napas våteste måned. Sjansene for regn avtar etter hvert som året går, men i gjennomsnitt er mars detdet er fortsatt nedbør.

Forholdene varierer så mye at den eneste måten å få en nøyaktig ide om været for turen din er å sjekke kortdistansevarselet før du drar. Du vet aldri når en uvanlig heteperiode, kulde eller regnbyger kan skje.

Hva skal pakkes

Pakk noen lette lag og en jakke, spesielt for kvelder som kan bli kjølige. Sjekk korttidsvarselet for regn og ta en paraply eller regnjakke hvis det er i meldingen.

Folk i Napa kler seg sjelden ut, selv på noen av de topprangerte restaurantene. Hvis du planlegger en storkost på French Laundry, krever kleskoden deres at menn bruker jakker, men slips er valgfritt. De fleste andre steder er stilig uformelt antrekk greit, men ring for å spørre hvis du er i tvil.

Hvis dine planlagte vingårdsbesøk inkluderer å gå inn i hulene deres, må du vite at den underjordiske temperaturen i Napa er omtrent 14,5 °C (58 °F). Det kan være optim alt for aldring av vin, men det kan få deg til å skjelve hvis du ikke tar en jakke.

Hvis du planlegger å ta en vingårdstur som inkluderer en spasertur gjennom vingårdene, ta sko som er gode for å gå på ujevn, bar mark.

Vårbegivenheter i Napa Valley

Dessverre ble Napa Valley Mustard Festival, en populær vårbegivenhet i mange år, offer for vanskelige økonomiske tider, og den har ikke kommet tilbake. Men det hindrer ikke de gule sennepsblomstene fra å dukke opp for å lysne de nakne vinrankene.

  • Napa Valley Marathon finner sted i mars, noe du trenger å vite om selv om du ikke skal deltaå løpe 26 miles fordi det påvirker trafikken på Silverado Trail hele veien fra byen Napa til Calistoga.
  • The BottleRock musikkfestival har blitt så populær at alle hotellene i nærheten av Napa Valley blir fylt opp så snart billettene blir lagt ut for salg. Det samme gjelder for alle husleie du kanskje har hatt hjertet ditt på. BottleRock skjer i slutten av mai og lander noen ganger på Memorial Day Weekend. Sjekk årets dato på nettsiden deres.
  • Noen få vingårder har også nydelige lavendelhager, som Ceago, som ligger nord for Napa i Clear Lake.

Vårens reisetips

  • Napa kan være litt overfylt i helger og helligdager om våren, spesielt på Valentinsdagen og påsken.
  • Hvis du kan besøke på en ukedag, er Napa desidert stille, med personalet på smaksrommet avslappet og klar til å gi deg mye oppmerksomhet.
  • Hvis regn er spådd eller skjedd kort tid før turen, unngå vingårdsturer som tar deg til fots gjennom vingårdene der det vil være gjørmete.
  • Hvis du flyr til Napa og ønsker å ta med deg en flaske eller to vin hjem, vil du ikke kunne få noe av det gjennom TSA-innsjekkingen. Hvis du vil prøve å legge et par flasker i den innsjekkede bagasjen, pakk litt bobleplast for å forhindre brudd, og ta noen plastposer og tape for å holde søl i tilfelle de går i stykker.

Anbefalt: