Datekveldssteder som gir middag og underholdning

Innholdsfortegnelse:

Datekveldssteder som gir middag og underholdning
Datekveldssteder som gir middag og underholdning

Video: Datekveldssteder som gir middag og underholdning

Video: Datekveldssteder som gir middag og underholdning
Video: KUALA LUMPUR Hotel PERFEKT til digitale nomader - Fuld tur 2024, Kan
Anonim
Jazzmusikere opptrer på nattklubb
Jazzmusikere opptrer på nattklubb

Noen ganger kan det være vanskelig å finne tid til å spise middag og lage filmen. Hvorfor ikke kombinere de to på ett sted? Disse stedene tilbyr et flott alternativ for en morsom kveld med din partner eller venn.

Beef & Boards Dinner Theatre

Beef & Boards har levert kvalitetsmiddagsteater siden 1973. Hver forestilling inkluderer en middagsbuffé og dessert. Beef and Boards har også en full bar for å fullføre din matopplevelse. Produksjonene på Beef & Boards varierer, men hver sesong har Broadway-show, konserter og enestående barneteater.

Beef & Boards Dinner TheatrePris: $37-$60

Dave &Buster's

Hvis du leter etter et date-nettsted som er litt utenom det vanlige, prøv Dave &Buster's. Dave &Buster's kombinerer restaurant og spillehall. Det er hundrevis av spill å spille og mange premier å vinne. De tilbyr til og med biljard og shuffleboard hvis arkadespill ikke er din stil. Restauranten tilbyr varierte menyvalg – inkludert en full bar.

Dave &Buster'sPris: Kjøp spillkort og måltider separat.

Studio Movie Grill

Det er fortsatt den tradisjonelle middagen og en film, men på Studio Movie Grill kan du gjøre begge deler samtidig. Slappe avog nyt en førstegangsfilm mens du spiser på en Angus-burger, spesialpizza eller en biff. Menyprisene deres kan sammenlignes med en pub. Studio Movie Grill er et flott sted for datekveld, en unik opplevelse.

The Jazz Kitchen

Kåret til en av "Topp 100 jazzklubber i verden" av Downbeat Magazine, The Jazz Kitchen har det beste innen lokal, regional og internasjonal jazzunderholdning. Menyen deres inkluderer New Orleans-favoritter, Latino-mat og Midtvesten-teft. Gjestene kan spise mens de nyter den jevne lyden av jazz. Besøk nettstedet deres for en liste over kommende forestillinger.

The Jazz KitchenPris: Varierer hver forestilling.

The Mystery Cafe

Hvis du føler deg litt lur, kan det være lurt å sjekke ut The Mystery Cafe. Kafeen spesialiserer seg på mordmystiske middagsteater, og tilbyr både et måltid og underholdning. Og du er en del av den underholdningen. Hvert skuespill utspiller seg i fire akter, med et kurs servert etter hver. Medlemmer av publikum kan delta så mye, eller så lite, de vil i mysteriet. Prisen for middag er inkludert i billettprisen.

The Rathskeller

The Rathskeller tilbyr tradisjonell tysk mat og noe av byens beste underholdning. Denne restauranten har levende underholdning onsdager til lørdager og spesielle forestillinger hele året.

The RathskellerPris: Varierer hver forestilling.

Anbefalt: