Disneyland Magic Morning: What You Need to Know

Innholdsfortegnelse:

Disneyland Magic Morning: What You Need to Know
Disneyland Magic Morning: What You Need to Know

Video: Disneyland Magic Morning: What You Need to Know

Video: Disneyland Magic Morning: What You Need to Know
Video: EVERYTHING TO KNOW ABOUT DISNEYLAND MAGIC MORNING & EXTRA MAGIC HOUR! 2024, Kan
Anonim
Main Street, Disneyland
Main Street, Disneyland

På utvalgte morgener åpner Disneyland og Disney California Adventure portene sine en time for tidlig, slik at kvalifiserte gjester kan nyte en magisk morgen. Det er en tiltalende idé, med løftet om mindre folkemengder og kortere linjer.

Magic Morning tidlig inngang får deg inn i én park tidlig hver dag, men ikke alle områder er åpne (og ikke alle turene deres vil kjøre).

Hvorfor tidlig inngang ikke er alt du forventer

Hvem vil ikke komme tidlig inn i Disneyland-parkene? De fleste ser for seg å ha stedet for seg selv, med korte linjer og ingen folkemengder. Dessverre er virkeligheten en helt annen.

Tidlig inngang er tilgjengelig for alle gjester på Disneyland-hotellene. Disse tre hotellene alene har mer enn 2500 rom. Det betyr at mer enn 5 000 Disney-hotellgjester har de samme privilegiene som du har – pluss menneskene som bor på Good Neighbor-hoteller og de som kjøpte flerdagersbilletter med alternativer for tidlig inngang.

Sammenlign dette tallet med Disneylands gjennomsnittlige daglige oppmøte på 40 000 personer per dag (som rapportert av Themed Entertainment Association).

Og hele parken vil ikke være åpen ved tidlig inngang. Faktisk kan folkemengdene være nesten like tykke som de er etter vanlige inngangstider. Når parkene åpner, er ventetidene opptil 60minutter for Peter Pan og 40 minutter for Star Tours.

Tips for å få mest mulig ut av en magisk morgen

Du er langt fra alene og køene for å komme inn kan være ganske lange. Hvis du kommer inn gjennom hovedportene, kom dit tidlig. Disney anbefaler å være ved porten 15 minutter for tidlig, men en halv time er bedre i travle tider.

Tillat 15 til 30 minutter å gå fra Disneyland Hotel eller Paradise Pier til porten, inkludert tid til å komme gjennom sikkerhetskontrollen. Hvis du sjekker ut av hotellet, kan du tillate 30 minutter ekstra for å sjekke ut og sjekke bagasjen.

Alle skynder seg til turene så snart de kommer inn og køene er like lange som de er i vanlig åpningstid. For å få maksimal magi om morgenen, velg en tur du vil nyte best, og bruk resten av den på å gå rundt, ta bilder og nyte stedet.

Du kan kanskje få et forsprang ved å bruke monorail-inngangen i stedet for hovedportene. Bruk den til å gå rett til Tomorrowland, og skjær deretter over parken til Fantasyland og Peter Pan.

Hvis du vil nyte turene, fokuser på de som ikke har FASTPASS- alternativer - men du må være der tidlig nok til å komme innenfor porten i tide og komme raskt i kø.

Hvis du bor på et Disney-hotell, ikke gå til hovedporten for tidlig inngang. Bruk i stedet Monorail-inngangen i Downtown Disney, som er reservert kun for hotellets gjester i Magic Morning-tiden. Køene er mye kortere der enn ved hovedinngangen. Og hvis du vil kjøre Finding Nemo, tar Monorail degrett til inngangen.

For California Adventure kan hotellgjester bruke inngangen gjennom Grand Californian, gå gjennom lobbyen og forbi Napa Rose Hotel for å finne den.

Slik kommer du inn i Disneyland under Magic Morning

Å komme tidlig inn i parken er enkelt så lenge du oppfyller en av kvalifikasjonene nedenfor - bare ta med billetten til den vanlige inngangen. Hvis du bor på et Disney-hotell eller ønsker å bruke Downtown Disney Monorail-inngangen, må du også vise romnøkkelen din. Fra midten av 2013 er Magic Mornings tilgjengelig hvis du:

  • Bo på et av Disney-hotellene eller kjøp utvalgte Disneyland-ferie- eller gode nabopakker. Dager og regler for hotellgjester er på Disneylands nettsted.
  • Kjøp en Disneyland-billett som inkluderer Magic Morning-inngang. Hvis du er mer interessert i den ene parken enn den andre og kjøper en tredagersbillett, kan det være lurt å sjekke Disneylands nettsted for tidsplanen og justere dagene du besøker for å møte dine behov.

Anbefalt: