Været og klimaet i Cleveland

Innholdsfortegnelse:

Været og klimaet i Cleveland
Været og klimaet i Cleveland

Video: Været og klimaet i Cleveland

Video: Været og klimaet i Cleveland
Video: Почему Новгород называли Господином, а Киев Матерью городов Русских? 2024, Kan
Anonim
Cleveland om vinteren
Cleveland om vinteren

Det er ingen vei utenom at vinteren i Cleveland kan være brutal. Himmelen er overskyet, temperaturene er iskalde (minst én gang hver vinter, området kjent som Amerikas nordkyst er godt for en kulde som kansellerer skoler og fører til tips om nyheter for å forhindre at rørene dine fryser og sprekker), og avhengig av hvor i området du er, er det mye snø også.

Men en av fordelene med å bo i et område som er vant til kulde, er at folk er vant til å takle kulde. Veier blir s altet og brøytet, de fleste virksomheter holder åpent med mindre det er ekstreme snøfall eller snøvær, og folk vanligvis gjør det daglige.

Og etter vinteren er det vanligvis en relativt temperert vår, en varm (men vanligvis ikke trykkende varm) sommer og en behagelig høst.

Raske klimafakta:

  • Veteste måned: august (gjennomsnittlig høy 80 grader)
  • Kaldeste måned: januar (gjennomsnittlig lave 23 grader)
  • Regneste måned: september (3,8 tommer)
  • Snømest måned: januar (18,7 tommer)
  • Lake Erie: Kaldeste måned: februar (gjennomsnittlig vanntemperatur 34 grader); Varmeste måned: august (gjennomsnittlig vanntemperatur 74 grader)

Vår i Cleveland

Temperaturene er mest flyktige om våren. Det er ikke uvanlig at det er sol og 70 den ene dagen og så nær frysepunktet den neste. Men etter vinteren er folk vanligvis glade for alt som ikke er snø – selv om det av og til skjer i mars og april. (I mars vil folk behandle en 50 graders dag som direkte tropisk.)

Alt og alle begynner å bli levende om våren, og folk ser etter en unnskyldning for å være ute, fra den årlige St. Patrick's Day-paraden til åpningsdagen for baseballsesongen til Dyngus-dagen mandag etter påske.

Hva skal pakke: En varm jakke, for selv om det er en varm dag om våren, blir det vanligvis merkbart kaldere etter at solen går ned – spesielt hvis du er nær innsjøen.

Sommer i Cleveland

Det blir varmt om sommeren, noe som gjør det til den mest beleilige tiden å nyte Lake Erie, enten på en av de offentlige strendene langs kysten eller på en båttur. Men hvis du skal ut på for eksempel et fiskecharter, kle deg varmere enn du tror du må. Det kan bli kaldt på det åpne vannet i Great Lakes.

Det er mange helgefestivaler, fra fylkesmesser til himmelfartsfesten (august) i Little Italy til en festival viet Duck Tape i nærliggende Avon. Det finnes også utendørsbarer og konsertsteder i hele området, mest fremtredende ved bredden av Lake Erie og Cuyahoga-elven.

Og det er nok av klimakontrollerte attraksjoner, fra museene i University Circle til Rock and Roll Hall of Fame, hvisdet blir for varmt. Billetter er vanligvis enkle å få tak i hvis du vil se på indianerne, og nesten like mange (og litt billigere) for de mindre liga- eller uavhengige lagene rundt i området. Den fjerde juli er en stor høytid, og avhengig av når i uken den faller, kan det være muligheter for å se fyrverkeri tre eller fire dager på rad i forskjellige, men relativt nærliggende kommuner.

Hva du skal pakke: Shorts, T-skjorter, sandaler eller tennissko. Og insektspray. Mye insektspray.

Fall in Cleveland

Løvene på trærne skifter farger og for det meste blir temperaturene kjølige. Labor Day blir sett på som den uoffisielle slutten på sommeren, men det er fortsatt ikke uvanlig å se dager med sommertemperaturer gjennom september. Men det er ingenting som en fotballkamp – det være seg videregående skole på fredag, college på lørdag, eller Browns på søndag – med litt av høstbitten i luften.

På mange måter er Ohio en landlig stat, og selv i en by som Cleveland er du vanligvis ikke så langt unna jordbruksland og det voksende feltet av det som kalles agriturisme, med vertshus og bed and breakfasts i skogen og muligheter for dagsturer som gresskar- og epleplukking og tur gjennom maislabyrinter.

Hva du skal pakke: Litt av hvert. Lag er nøkkelen, siden en varm solrik dag av og til gir vei til en kald natt. Du kan fortsatt trenge insektsprayen også, ettersom myggene svermer. De biter ikke, men de er irriterende.

Vinter i Cleveland

Det er ikke uvanlig å se snø når som helst mellom slutten avOktober (indianerne fikk som kjent en World Series-kamp snødd ut i 1997) og april (de har hatt åpningsdagen snødd ut også), men det starter virkelig for alvor i desember. Byen har i gjennomsnitt omtrent 68 tommer snø årlig, men avhengig av hvor du bor, er totalen kanskje ikke så ille. På grunn av sin geografi får Cleveland innsjøeffektsnø, der kalde fronter krysser Lake Erie, plukker opp fuktighet og deretter slipper den i form av snø på østsiden og forsteder. Faktisk er det fullt mulig å bo på vestsiden og få en støvtørking, mens skoledistrikter på østsiden avlyser undervisning på grunn av flere centimeters opphopning.

Desember er festlig, med jul og en overflod av lysvisninger og andre utendørsaktiviteter som trebelysning og skøytebaner, men januar og februar kan være en oppgave. Byen regnes årlig som en av de mest overskyede i landet, og kombinasjonen av grå himmel, kalde temperaturer og nedbør kan legge en demper på noens muntre gemytt.

Hva du skal pakke: Alt som er varmt – gensere, sweatshirts, strømpecapser, støvler, jaktsokker. Og kanskje litt vitamin D.

Gjennomsnittlig månedlig temperatur, nedbør og dagslys
Måned Gj.sn. Temp. Regnfall Daylight Hours
januar 34 F 2,7 tommer 10 timer
februar 38 F 2,3 tommer 11 timer
mars 47 F 2,9 tommer 12 timer
april 59 F 3,5 tommer 13 timer
mai 70 F 3,7 tommer 14 timer
juni 79 F 3,4 tommer 15 timer
juli 83 F 3,5 tommer 15 timer
august 81 F 3,5 tommer 14 timer
september 74 F 3,8 tommer 13 timer
oktober 62 F 3,1 tommer 11 timer
november 51 F 3,6 tommer 10 timer
desember 38 F 3,1 tommer 9 timer

Anbefalt: