Fort Ward Park and Museum i Alexandria, VA

Innholdsfortegnelse:

Fort Ward Park and Museum i Alexandria, VA
Fort Ward Park and Museum i Alexandria, VA

Video: Fort Ward Park and Museum i Alexandria, VA

Video: Fort Ward Park and Museum i Alexandria, VA
Video: Fort Ward in Alexandria Virginia 2024, April
Anonim
Image
Image

Fort Ward Park er hjemmet til Fort Ward-museet og en 41,4 mål stor historisk park som ligger i vestenden av gamlebyen i Alexandria. Landet ble brukt som et unionsfort fra 1861-1865 for å forsvare Washington, DC under borgerkrigen. Gå på eiendommen, og du vil se kanoner, underjordiske bombesikringer som beskyttet 500 mann, og rekonstruerte kvartaler til de høytstående soldatene.

Fort Ward Museum, en kopi av bygningen som eksisterte på eiendommen i løpet av den tiden, inneholder borgerkrigsutstillinger, fortolkende programmer, turer, forelesninger og levende historieaktiviteter. Gjenstander som vises inkluderer uniformer, dagbøker og brev, våpen og militærutstyr, kirurgens verktøy, musikkinstrumenter og fotografier. Det er en film som gir historisk informasjon og en gavebutikk som selger bøker, postkort og andre gjenstander.

Åpningstider for museet: april-oktober: tir.-lør. 9.00-17.00; Sol. 12.00 til 17.00

november-mars: tirs.-lør. 10.00-17.00; Sol. Middag til 17.00. Stengt mandager.

Fort Ward Historic Park inkluderer to tilfluktsrom, en lekeplass, piknikområder og et område for hundetrening. Spesielle arrangementer holdes på eiendommen, inkludert gjeninnføringer av borgerkrigen og revolusjonskrigen og livemusikalske konserter. Parktimer: Åpent hver dag, kl. 09.00 til solnedgang

Location

4401 West Braddock Road

Alexandria, VirginiaSe et kart

Entré

Gratis. Guidede turer er tilgjengelige med forhåndsreservasjon, ring (703) 746-4848.

Offisielt nettsted

www.alexandriava.gov/FortWard

Anbefalt: