Innendørs fallskjermhopping og vindtunneler i North Carolina

Innholdsfortegnelse:

Innendørs fallskjermhopping og vindtunneler i North Carolina
Innendørs fallskjermhopping og vindtunneler i North Carolina

Video: Innendørs fallskjermhopping og vindtunneler i North Carolina

Video: Innendørs fallskjermhopping og vindtunneler i North Carolina
Video: iFLY Indoor Skydiving - Charlotte 2024, Kan
Anonim
lære å hoppe i fallskjerm
lære å hoppe i fallskjerm

Skydiving er en ting som står på de flestes bucket list, men hvis du bare ikke klarer å jobbe opp nerven, eller du ser etter noe litt mer familievennlig, er innendørs fallskjermhopping et utmerket alternativ.

På disse innendørs fallskjermhoppingsområdene og vindtunnelsentrene er gjestene plassert over en gigantisk vifte og flyter på en luftsøyle som blåser oppover, og skaper den samme følelsen som fallskjermhopping.

Mens innendørs vindtunneler som dette oftest brukes til treningsformål, er de også et flott alternativ for folk som leter etter følelsen av fallskjermhopping mens de holder seg litt nærmere bakken. Dette er også et flott alternativ for barn som kanskje er litt for unge for tradisjonell fallskjermhopping, siden denne typen flyging tar betydelig mindre trening – ofte bare fem til ti minutter å lære grunnleggende stabilitet.

På skrivende stund er det bare to steder i delstaten North Carolina med vertikale vindtunnelanlegg: et innendørsanlegg som ligger i Raeford, like utenfor Fayetteville, og et annet utendørsanlegg i Waynesville, like utenfor av Asheville. Begge disse fasilitetene tilbyr spesialpakker for grupper, fester eller spesielle arrangementer.

Paraclete XP SkyVenture

Paraclete XPSkyVenture
Paraclete XPSkyVenture

Paracelete XP SkyVenture ligger ved 190 Paraclete Drive i Raeford, NC, og er et innendørsanlegg som er hjemsted for den største vertikale vindtunnelen på planeten når det gjelder kraft og størrelse. Med fire vifter på 541 hestekrefter, gir maskinen inne i Paracelete XP et stort utvalg av lufthastigheter for ethvert ferdighetsnivå og personlige krav til flyging.

Både nybegynnere og ekspertflyere kan glede seg over dette anlegget, men sørg for å bestille flyreisen på forhånd, siden plasser ofte fylles opp, spesielt i de travle sommermånedene. Planlegg også å ankomme minst 45 minutter før planlagt fly for å gi instruktøren din god tid til å vise deg tauene til innendørs fallskjermhopping.

Appalachian Amusement Center

Appalachian fornøyelsessenter
Appalachian fornøyelsessenter

Dette utendørs vertikale vindtunnelanlegget ligger på eiendommen til Appalachian Amusement Center i 49 Adventure Park i Waynesville, NC, og tilbyr en perfekt dag med eventyr for barn i alle aldre.

Siden dette er et utendørsanlegg, kan du gå ganske høyt, selv om det er restriksjoner for nybegynnere. Ekspertflyer er imidlertid bare begrenset av deres egne evner, så hvis du har det som trengs, kan du sveve høyt over nettet her. Faktisk svevde motorsportsutøveren Travis Pastrana en gang over 80 fot over bakken da han besøkte anlegget.

iFly Charlotte

iFly innendørs fallskjermhopping
iFly innendørs fallskjermhopping

Den populære internasjonale kjeden iFly Indoor Skydiving åpner et nytt sted i Charlotte, North Carolina en gang i 2018, og selv om datoene harikke er satt til den store åpningen, er byggingen av dette nye toppmoderne anlegget allerede godt i gang.

Når det er fullført, vil iFly ønske gjester velkommen "fra 3 til 103" som har rimelig helse og kondisjon til å nyte en vindtunnel ulik alle andre i staten. Imidlertid må løpesedler veie under 300 pund, og de som nylig har hatt nakke-, rygg- eller hjerteproblemer bør konsultere en lege før du bestiller en flyreise.

Anbefalt: