Top Los Angeles historiske museer
Top Los Angeles historiske museer

Video: Top Los Angeles historiske museer

Video: Top Los Angeles historiske museer
Video: Los Angeles Natural History Museum | Everything In 8 Minutes 2024, Kan
Anonim

Los Angeles har over 230 museer, og de fleste av dem handler om historien til noe, enten det er historien eller kunsten, luftfarten eller sivilisasjonen. Denne listen inkluderer museer som fokuserer på naturhistorie eller sivilisasjoners historie, med underkategorier for lokalhistorie og lenker til andre museumsunderkategorier. noen museer passer inn i mer enn én kategori, så de vises i mer enn én liste. Return to Los Angeles Museums Overview

The Natural History Museum of Los Angeles County

Dinosaur Hall ved Natural History Museum i Los Angeles County
Dinosaur Hall ved Natural History Museum i Los Angeles County

Når folk leter etter THE history museum i Los Angeles, er dette vanligvis det de leter etter. The

Natural History Museum of LA County

i Exposition Park inkluderer jordens historie fra dens geologi til livets utvikling og utvikling. Dinosaur Hall og Gem Collection er høydepunkter. Sjekk ut besøksguiden til Natural History Museum

George C. Page Museum ved La Brea Tar Pits

Side Museum
Side Museum

George C. Page Museum

Mer om å besøke Page Museum ved LA Brea Tar Pits.

Raymond M. Alf Museum of Paleontology

Raymond M. Alf Museum of Paleontology som ligger ved Webb School of California i Claremont,nordøst for Downtown LA, huser en imponerende samling av fossiler som dokumenterer historien til menneskeheten på jorden fra encellede organismer til dinosaurer og andre nordamerikanske pattedyr, i tillegg til "den største, mest mangfoldige samlingen av dyrefotavtrykk som vises i Nord-Amerika."

The Los Angeles County Museum of Art

Barn på omvisning i Los Angeles County Museum of Art
Barn på omvisning i Los Angeles County Museum of Art

LA County Museum of Art

Flere kunstmuseer i Los Angeles-området

The Autry National Center

Autry National Center i Griffith Park
Autry National Center i Griffith Park

The Autry National Center i Griffith Park, inkludert Autry Museum of the American West, er et museum for historien til det amerikanske vesten. Den inneholder områdets beste utstillingsvindu for indiansk historie i Sør-California og utover, samt historien til cowboyer i livet, filmer og TV. Flere underholdningsmuseer i LA.

Indianermuseer og attraksjoner i LA

California indisk utstilling på Natural History Museum i Los Angeles County
California indisk utstilling på Natural History Museum i Los Angeles County

I tillegg til Autry, har Los Angeles en rekke indianermuseer og historiske steder for å utdanne publikum om kystindianerne i California i Los Angeles-området og historien, kunsten og håndverket til indianerfolk på tvers av landet.

El Pueblo De Los Angeles historiske sted

Avila Adobe på Olvera Street
Avila Adobe på Olvera Street

El Pueblo De Los Angeles historiske sted ved Olvera Street i Los Angeles sentrumvises på flere av listene mine over historiske LA-museer, siden det er et bra sted å lære om lokal LA-historie og inkluderer Avila Adobe, som både er et historisk hjemmuseum og en historisk rancho. El Pueblo er også hjemsted for et par kulturmuseer og et brannhusmuseum.

Los Angeles Museum of the Holocaust

Los Angeles museum for holocaust
Los Angeles museum for holocaust

100 S. The Grove Dr.

Los Angeles, Ca. 90036

(323) 651-3704

www.lamoth.org

Los Angeles Museum of the Holocaust (LAMOTH) forteller historien de som omkom i Holocaust og de som overlevde gjennom gjenstander og førstepersonsberetninger.

Bowers Museum

Bowers Museum i Santa Ana, CA
Bowers Museum i Santa Ana, CA

Bowers Museum i Orange County er både et kunst- og historiemuseum. Den har den beste samlingen som viser historien til Orange County fra de første Californians gjennom Mission- og Rancho-perioden.

LA lokale historiske museer

Historical Society of Long Beach
Historical Society of Long Beach

I tillegg til El Pueblo, er det dusinvis av lokalhistoriske museer rundt om i LA-området som drives av forskjellige mindre byer og historiske samfunn. Hver av dem forteller historien om de viktigste innbyggerne og selskapene i det aktuelle området. Noen ligger i historiske hjem.

Missions, Ranchos and Adobes

Rancho Los Alamitos
Rancho Los Alamitos

Historien til Los Angeles og Sør-California er forankret i Missions and Ranchos som gikk forut for etableringen av byer i området. Her er listen overhistoriske misjoner og Ranchos som nå er museer du kan besøke.

Historiske hjemmuseer i Los Angeles

Bembridge House i Long Beach, CA
Bembridge House i Long Beach, CA

I tillegg til Ranchos, er det en rekke private hjem som er viktige på grunn av sin arkitektur eller sine innbyggere. Disse spenner fra historiske viktorianske og dronning Anne-hjem til designutstillinger fra midten av århundret av kjente arkitekter.

Anbefalt: