Stand Up Live, Comedy Club i Phoenix sentrum

Innholdsfortegnelse:

Stand Up Live, Comedy Club i Phoenix sentrum
Stand Up Live, Comedy Club i Phoenix sentrum

Video: Stand Up Live, Comedy Club i Phoenix sentrum

Video: Stand Up Live, Comedy Club i Phoenix sentrum
Video: Backwards prank at the hospital #Shorts 2024, Kan
Anonim

Downtown Phoenix er vanligvis kjent for sportsarenaer, kontorbygg og Phoenix Convention Center. I 2011 åpnet komedieklubben, Stand Up Live, i hjertet av sentrum på CityScape med både lokale og nasjon alt kjente stand-up komikere. Både lokale innbyggere og Phoenix-besøkende vil ha en flott tid på dette attraktive, uformelle stedet hvor noen av de morsomste nåværende standup-tegneseriene vil opptre.

Stand Up Live

Stand Up Live Comedy Club i Phoenix AZ
Stand Up Live Comedy Club i Phoenix AZ

Stand Up Live ligger i sentrum av Phoenix, Arizona på CityScape. For de av dere som har bodd i området i minst noen år, det var der Patriot's Park pleide å være. Den er tilgjengelig med METRO Light Rail. Her er et kart og veibeskrivelse, inkludert informasjon om bybane, til CityScape i Phoenix, AZ. Adressen er litt misvisende; inngangen til klubben er ikke på Washington. Sjekk neste side for tips om parkering.

Hvordan får du billetter til stand up live komedieshow

1. Online

2. På telefon til billettkontoret på 480-719-6100.

3. På billettkontoret på showkvelder, hvis billetter fortsatt er tilgjengelige.

Mat og drikke på Stand Up LivePå Stand Up Live kan du ikke bare kjøpe drinker og forretter, men også smørbrød, salater og forretter. De begynner å tjene caen time før det første showet på kveldene når det er mer enn ett show. Jeg kan anbefale ostetallerken (be om ingen pålegg hvis du ikke liker søte ting som frukt eller glasur på osten din), og pulled pork-sandwichen var enestående. Vi prøvde carne asada-stil skjørt biff; Hvis du ikke liker krydret mat, kan dette være noe for deg. Når det gjelder drikkevarer, har du et bredt utvalg av spesialitetstilbud, vanligvis i området $10-$15 per drink (2011). Vin, øl og brus er også tilgjengelig. Du kan bestille mat og drikke gjennom hele forestillingen.

Alle tider, priser og tilbud kan endres uten varsel.

Stand Up Live - 10 tips

Stand Up Live Comedy Club i Phoenix AZ
Stand Up Live Comedy Club i Phoenix AZ

Før du kjøper billetter til et show på Stand Up Live comedy club i Phoenix, her er ti ting du kanskje vil vite.

Ten Things To Know About Stand Up Live i Phoenix sentrum

  1. Billettprisene til Stand Up Live er rimelige, men vær oppmerksom på at det alltid er minimum to drinker i tillegg til billettprisen. Brus kvalifiserer.
  2. Inngangen til parkeringshuset er på 1st Avenue, rett sør for Washington. 1st Avenue er en vei sørover, og Washington er en vei vestover. Det er best å nærme seg garasjen enten fra nord, ta 1st Avenue sør, eller fra øst, ta Washington vestover og deretter svinge sørover.
  3. Parkér i nærheten av stedene som er utpekt for kun CVS (ikke på de stedene, men i nærheten av dem) og ta rulletrappen opp. Det er enheis der som tar deg til andre etasje. Eller, hvis du er til fots, gå mot Central Avenue og ta deretter til høyre ved hjørnet. Du er i sentrum av CityScape. Stand Up Live er på vestsiden av Central, på andre nivå. Ikke prøv å gå til adressen 50 W. Jefferson!
  4. The Box Office er på lavere nivå (gå mot CVS) og teateret er på andre nivå. Ta trappen eller rulletrappen (se etter den bak trappen) til andre nivå.
  5. Hvis du parkerte i CityScape-garasjen, vil personalet validere parkeringen din i 3 timer. Det dekker absolutt showet. Hvis du kommer tidlig for å spise eller bor sent på Copper Blues (klubben ved siden av), koster ekstra timer bare et par dollar hver.
  6. For noen show på Stand Up Live må du være minst 18 år gammel, og for andre er minimumsalderen 21 år. Sjekk showdetaljene først hvis noen i gruppen er under 21 år. Sørg for at alle tar med ID.
  7. Ingen fotografering av noe slag -- inkludert fra telefoner -- er tillatt under showet.
  8. Billettene har generell adgang, og folk sitter av verter/vertinner etter førstemann-til-mølla-prinsippet. Det er et anvist område for å stille opp (kø). For kveldens første forestilling åpnes dørene vanligvis en time før forestillingen.
  9. Menyen er tung på forretter, men det er også salater, smørbrød, hovedretter og desserter. Selvfølgelig er det et stort utvalg av spesialdrinker!
  10. På kvelden jeg deltok hadde gjester på seg alt fra cargo-shorts, en t-skjorte og flip flops (menn) tildin typiske lille svarte kjole (kvinner). Uformelt, men pent arbeid.
  11. På kvelder når to show er planlagt, vil det tidlige showet gi deg tid til å komme dit tidlig, ta en drink og bestille middag. Eller få bordet ditt og gå ved siden av Copper Blues for mat, mer enn 60 øl på fat og live-band. Hvis du går ved siden av først, vær oppmerksom på at du fortsatt må overholde minimumskravet til to drinker på Stand-Up Live.

Ja, jeg vet -- det var 11 tips, ikke 10!

Som det er vanlig i bransjen, fikk forfatteren et gratis besøk for vurderingsformål. Selv om det ikke har påvirket denne anmeldelsen, tror About.com på full avsløring av alle potensielle interessekonflikter. For mer informasjon, se våre etiske retningslinjer. Alle priser og tilbud nevnt her kan endres uten varsel. juli 2011.

Anbefalt: