New Orleans Audubon Zoo (timer og festivaler)

Innholdsfortegnelse:

New Orleans Audubon Zoo (timer og festivaler)
New Orleans Audubon Zoo (timer og festivaler)

Video: New Orleans Audubon Zoo (timer og festivaler)

Video: New Orleans Audubon Zoo (timer og festivaler)
Video: Audubon Zoo Full Tour - New Orleans, Louisiana 2024, Kan
Anonim
Audubon Zoo flamingo
Audubon Zoo flamingo

Audubon Zoo i New Orleans er en av de best rangerte dyrehagene i landet med en fin samling av eksotiske dyr i naturlige habitater. Noen av de beste er Louisiana Swamp Exhibit, Sea Lions, World of Primates, Jaguar Jungle, White Tigers, Rhinos, the Dragon's Lair og Monkey Hill..

frodige naturlige habitater

Audubon Zoo ligger i Audubon Park, en vakker park på 340 mål med levende eiketrær og laguner som går fra St. Charles Avenue til Mississippi-elven. Dyreparken ligger på baksiden av parken ved elven og fortsetter de frodige omgivelsene i parken.

Spesielle attraksjoner

Foruten dyrene, er det andre spesielle attraksjoner å nyte i dyrehagen, inkludert Zoofari Cafe, Endangered Species Carousel som er tilgjengelig for bursdagsselskaper, Cool Zoo-dyret=temabadeland, en husdyrhage, en fjellklatrevegg, en Safari Simulator Ride og et Swamp Train som kjører rundt i dyrehagen. Det er også Audubon Marketplace-butikken for gaver.

Hvor?

Audubon Zoo ligger på baksiden av Audubon Park i Uptown New Orleans på 6500 Magazine Street. Du kan ta St. Charles Streetcar gjennom Garden District på vei Uptown. Gå ut ved Audubon Park, og gå deretter ombord på den gratis dyrehagenTransport til og fra dyrehagen. Den gratis dyretransporten går mellom inngangen til Audubon Park på St Charles Avenue og inngangsportene til dyrehagen på tirsdager-fredager fra 10:00 til 16:30 og på lørdager-søndager fra 10:00 til 17:30. Veibeskrivelse.

Hvor mye?

Inngangsbilletten til Audubon Zoo er $13,00 for voksne, $8,00 for barn 2–12 og $10,00 for de over 65 gruppene. Det er også pakketilbud for dyrehagen og andre Audubon Institute-attraksjoner som Insectarium, Aquarium of the Americas og Imax Theatre. Den offisielle Zoo-nettsiden har all informasjon.

Anbefalt: