Legoland i Billund, Danmark: The Original Legoland

Innholdsfortegnelse:

Legoland i Billund, Danmark: The Original Legoland
Legoland i Billund, Danmark: The Original Legoland

Video: Legoland i Billund, Danmark: The Original Legoland

Video: Legoland i Billund, Danmark: The Original Legoland
Video: Legoland, Denmark All Attractions in 7 Minutes (4K) 2024, April
Anonim
Legoland i Billund, Danmark
Legoland i Billund, Danmark

Det originale Legoland (som åpnet i 1968) ligger på den vestlige halvdelen av Danmark, k alt Jylland. Legoland Danmark ligger sentr alt hvis du kjører bil. Det er 150 mil vest for København. Hvis du vil fly inn, er flyplassen i Billund bokstavelig t alt vegg i vegg med parken. Legolands åpningstider blir lengre ettersom det blir varmere; selve parken er åpen fra slutten av mars til begynnelsen av oktober.

Opmerksomhet på detaljer

Alt i Legoland består av utallige legoklosser bygget med både kreativitet og håndverk. Du vil gå forbi hele land bygget i liten skala, helt ut av Lego-biter! Du har lov til å ta med din egen mat inn i parken, men det finnes utallige (litt dyre) matboder og kafeer.

Spennende turer

I de siste årene har Legoland lagt til familieturer så vel som flere spennende turer for de eventyrlystne. Det er båtturer med pirat-tema, en skånsom berg-og-dal-bane med gruve-tema, flygende teppeturer og mye mer som passer for alle aldre, fra småbarn til eldre. Og mens du er der, la barna dine få et "ekte" Legoland-førerkort på Lego kjøreskole!

I dårlig vær

Med tanke på Danmarks uforutsigbare vær er det en rekke innendørsaktiviteter,som det bedårende, men autentiske leketøysmuseet med interaktive mekaniske leker. Eller gå til Lego-lekerommet og bygg dine egne ideer i Lego-brikker for å vinne daglige premier.

Ingen stress

Foreldre er ofte stresset med å passe barna sine i fornøyelsesparker. Ikke her. Bare lei en "KidSpotter"! Et nytt Wi-Fi-sporingsnettverk og direktemeldinger sikrer at du ikke mister barna dine. Hvis de er ute av syne, er det bare å sende dem en SMS-melding, så vises posisjonen deres på foreldreenheten. For en idé!

Spesi altjenester

Legoland tilbyr spesielle tjenester som et barnepasssenter, en bank med minibanker og tørkemaskiner for våte klær. Hunder er tillatt i bånd. De har også en førstehjelpsstasjon, handikapfasiliteter, et informasjonssenter, bagasjeskap og rullestoler.

Anbefalt: